ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

«Κλείνει» Στεργιάδη η Α.Ε.Δ. Νίκαιας

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2011 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:41
Ο Θεόδωρος Στεργιάδης είναι ο επικρατέστερος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα της Α.Ε.Δ. Νίκαιας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαντωνίου.
Ο 37χρονος τεχνικός είχε ξεκινήσει φέτος στην ομάδα του Πλατυκάμπου στην οποία κάθισε για δύο περίπου μήνες, ενώ κατά το παρελθόν έχει θητεύσει σε Απόλλωνα Λάρισας (ως βοηθός του Οράσιο Μοράλες), Αναγέννηση Καλοχωρίου (για μισή περίπου σεζόν) και Πυργετό (ως βοηθός του Γιάννη Αλεξούλη).
Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την ομάδα της Α.Ε.Δ. Νίκαιας, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας τους εκτός απροόπτου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ
Σχετικά με τη λύση της συνεργασίας με τον Γ. Παπαντωνίου, η Α.Ε.Δ. Νίκαιας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μετά από τέσσερα, συνολικά, χρόνια και 123 παρουσίες στον πάγκο της Α.Ε.Δ. Νίκαιας λύθηκε η συνεργασία του προπονητή Γ. Παπαντωνίου με την ομάδα. Ο Γ. Παπαντωνίου υπήρξε ο πρώτος προπονητής της Α.Ε.Δ. Νίκαιας από τον Ιούλιο του 2004 μέχρι τον Μάρτιο του 2007, διάστημα κατά το οποίο κέρδισε ένα πρωτάθλημα Α’ Ε.Π.Σ.Λ. και οδήγησε την ομάδα στη Δ’ Εθνική. Επανήλθε στην ομάδα τον Μάρτιο του 2010 και παρέμεινε μέχρι σήμερα. Συνολικά κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε 123 παιχνίδια πρωταθλήματος (100 στην Α’ Ε.Π.Σ.Λ. και 23 στη Δ’ Εθνική).
Ο πρόεδρος της Α.Ε.Δ. Νίκαιας Αθανάσιος Νασιακόπουλος και το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον Γιώργο Παπαντωνίου να εξάρουν το ήθος του, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, την επαγγελματική του κατάρτιση αλλά και στη συμβολή του στην καλή πορεία της ομάδας. Εύχονται στο Γιώργο Παπαντωνίου καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία, όντας σίγουροι ότι θα προσφέρει, με όποια ομάδα και αν συνεργαστεί, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass