ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Φιλικό και «κλείνει» η σεζόν

* ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Τ. (17:30)

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2011 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:40
Φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα και ώρα 17:30 στα Τρίκαλα με τον Α.Ο.Τ. ο Τύρναβος 2005 και ουσιαστικά με αυτό το ματς θα «κλείσει» η φετινή πετυχημένη σεζόν.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας θα χρησιμοποιήσει και πάλι νέα παιδιά στην αναμέτρηση, ενώ θα γίνουν πιθανότατα και ορισμένες δοκιμές ποδοσφαιριστών.
Αύριο ή την Παρασκευή θα γίνει μια ελαφριάς μορφή προπόνηση και ακολούθως θα δοθεί άδεια στους ποδοσφαιριστές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Αν και νεοφώτιστη ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ 2 ο Τύρναβος έκανε μια πετυχημένη πορεία, ενώ εξίσου καλή ήταν και η παρουσία του στο κύπελλο Ελλάδος.
Μεταγραφικά δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη και συνεχίζονται οι συζητήσεις της διοίκησης με παίκτες που ενδιαφέρονται να αγωνισθούν στην τυρναβίτικη ομάδα.
*Η προετοιμασία για την καινούργια περίοδο θα ξεκινήσει μάλλον στις 6 ή 7 Ιουλίου και το βασικό στάδιο αυτής θα πραγματοποιηθεί όπως και πέρυσι στην ορεινή Σαμαρίνα, μετά τις 22 Ιουλίου. Την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις ο προπονητής κ. Ζιώγας και μέλη της διοίκησης, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, στο διάστημα που η ομάδα θα δούλευε στο βουνό και στην καταπράσινη περιοχή της Σαμαρίνας.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass