2ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Οι μεγάλοι αγώνες τώρα αρχίζουν

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2011 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:39
Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρισας (ΟΑΛ), συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά βετεράνων, ενώ η παρουσία των φίλων του αθλήματος είναι εντυπωσιακή. Μέχρι τώρα έχουν γίνει καταπληκτικά παιχνίδια, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, ενώ οι δυνατές συναντήσεις τώρα αρχίζουν, καθώς οδεύουμε προς την τελική φάση των αγώνων.
Αναλυτικά η μέχρι σήμερα κατάσταση έχει ως εξής:
 Στην κατηγορία των ανδρών άνω των 45, βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση, όπου θα συναντηθούνε ο Γκόλτσιος, με τον Σούκο. Μια συνάντηση η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και από πολλούς θεωρείται πρόωρος τελικός.
Στο άλλο ζευγάρι έχουμε την συμμετοχή δύο αθλητών εκτός Λαρίσης. Ο ένας είναι ο Κυρίτσης από τα Τρίκαλα, και ο άλλος ο Ευαγγελινός από τον Βόλο, δύο πολύ καλών παικτών, γεγονός που εγγυάται ένα πολύ δυνατό ματς.
Στην κατηγορία μονά ανδρών από 30 έως 45, βρισκόμαστε στη φάση των ημιτελικών, με τους Ποντίκα εναντίον Καλφούντζου, αμφότεροι από τη Λάρισα, ενώ στο άλλο ζευγάρι θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Τρικαλιώτης από τα Τρίκαλα, με τον Μιχάλη από τη Λάρισα.
Στα διπλά ανδρών η συνέχεια αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, ενώ βρισκόμαστε στη φάση των οκτώ. Πιο συγκεκριμένα, στο πάνω μέρος του ταμπλό το δίδυμο Κουραμάς – Σιώρμπας, θα αντιμετωπίσει το δίδυμο Πρασσάς – Ποντίκας, με το πρώτο ζευγάρι να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, λόγω εμπειρίας, και με δυνατότητες ακόμη και κατάκτησης του τουρνουά στην κατηγορία των διπλών ανδρών.
Στο άλλο ζευγάρι, το δίδυμο Σούκος – Μπουραζάνας Κ. (επίσης από τα φαβορί στην κατηγορία), θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι έκπληξη της διοργάνωσης, Γιαννούλα – Χολέβα, που προέρχονται από μεγάλη νίκη, κυρίως λόγω της καθοριστικής συμβολής του Γιαννούλα στα κρίσιμα σημεία.
Ενδεχόμενη πρόκριση στους τέσσερις, θα θεωρηθεί από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων.
Στο κάτω μέρος του ταμπλό απομένει μία συνάντηση μεταξύ των Γκόλτσιου - Μπουραζάνα Γ. , εναντίον Κουτσικόπουλου – Παπαδημητρίου, (πολύ καλό και έμπειρο ζευγάρι, ικανό για όλα). Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι το πρώτο ζευγάρι απέκλεισε τους Μισδραχή – Καλφούντζο, έπειτα από αγώνα διάρκειας τρεισήμισι ωρών, ο οποίος έλιξε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα.
Στα μονά γυναικών, στην ημιτελική φάση, η Μόκα θα αντιμετωπίσει την Κουραμά, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι, καθώς και την επόμενη συνάντηση μεταξύ της Νάστα και της Κουτσούκη.
Τέλος, στα μικτά ανδρών – γυναικών, έχουμε τον πρώτο τελικό, όπου το πολύ δυνατό ζευγάρι Μόκα – Πρασσά, θα αντιμετωπίσουν το εξίσου πολύ καλό ζευγάρι Γιαννούκα – Κουτσικόπουλου.
Η συνέχεια λοιπόν του τουρνουά αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, και ελπίζουμε ότι και η προσέλευση του κόσμου θα συνεχίσει να είναι εντυπωσιακή και ενθουσιώδης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass