ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ

«Δεν μπορούσα έξω από τα γήπεδα...»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2011 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:39
Του Κ. Γκιάστα
Και επίσημα ο Θανάσης Κουκουλίτσιος στον Αστέρα Λάρισας. Χθες λοιπόν ανακοινώθηκε ο καινούριος τεχνικός σύμβουλος που μίλησε στην «Ε» για τη νέα αυτή στροφή στην καριέρα του.
Ο Θανάσης Κουκουλίτσιος ξεκίνησε το μπάσκετ στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας με προπονητές τους Μιχάλη Σπηλιώτη και Νίκο Βενέτη. Ένας τραυματισμός όμως τον ανάγκασε να σταματήσει πριν παίξει σε ανδρικό τμήμα. Το 1987 έγινε για πρώτη φορά διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα. Το 1992 μπήκε στην Γ’ Εθνική και το 1997 έγινε διαιτητής στην Α1 Εθνική κατηγορία. Εκεί παρέμεινε ως και πέρυσι τον Μάιο. Μετά από μια τέτοια πορεία λοιπόν τώρα τεχνικός σύμβουλος στον Αστέρα. Γιατί;
«Δεν ήμουνα ικανοποιημένος έξω από τα γήπεδα» μας είπε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα γραφείο. Είχα πολλά χρόνια μέσα στα γήπεδα και δεν μπορώ να συνηθίσω έξω από αυτά.
Μου έκαναν πρόταση οι αδερφοί Μπαζάκη και την είδα με πολύ καλό μάτι. Ήθελα ωστόσο να τελειώσει το πρωτάθλημα γιατί σέβομαι τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρη Ντούγκο. Μίλησα μαζί του και μου έδωσε το «οκ» για να προχωρήσω. Μόλις έγινε αυτό παραιτήθηκα από την ΚΕΔ της ΕΣΚΑΘ και ήρθα στον Αστέρα».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Αστέρα και τους στόχους του λέγοντας τα εξής: «Είναι μια νέα ομάδα στο χώρο των εθνικών κατηγοριών και σαν στόχο έχει να προσπαθήσει να σταθεί στα πόδια της. Να μην κάνει ποτέ πισωγύρισμα στα τοπικά πρωταθλήματα και αν μας βοηθήσει και ο θεός να πάμε και λίγο παραπάνω. Έχουμε ένα προπονητή ικανό για όλα αυτά, τον Γιάννη Λαλάκη».
Τέλος, σχετικά με τις αρμοδιότητές του στον Αστέρα ανέφερε: «Η εμπειρία μου μπορεί να με βοηθήσει να έχω μια άποψη για τις κινήσεις της ομάδας και να διασφαλίσω το τεχνικό κομμάτι και στην οργάνωση της ανδρικής ομάδας. Ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εν τω μεταξύ από την ιστοσελίδα του Αστέρα ανακοινώθηκε η συμφωνία ως εξής: ««Ο Α.Ο. Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συμφώνησε με τον Θανάση Κουκολίτσιο να αναλάβει τη θέση του τεχνικού συμβούλου στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας.
Ο Θανάσης Κουκολίτσιος είναι παλιός αθλητής του μπάσκετ, έχει διατελέσει διαιτητής Α1 Εθνικής κατηγορίας με μεγάλη επιτυχία, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κ.Δ. Θεσσαλίας και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του πρόεδρου της ΚΕΔ ΕΣΚΑΘ από την οποία παραιτήθηκε προκειμένου να αναλάβει τη νέα του θέση.
Ο νέος τεχνικός σύμβουλος του Συλλόγου με την εμπειρία του, το ήθος του και τις γνώσεις του θα βοηθήσει τον Σύλλογό μας στην προσπάθεια που κάνει να είναι όσο τον δυνατόν ανταγωνιστικότερος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».
 
ΣΤΟΧΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΜΠΑΣ
Ένας από τους στόχους του Αστέρα είναι και ο Νίκος Ζουμπάς. Ο παίκτης που πέρυσι αγωνίστηκε στη Νίκαια, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο για τη νέα χρονιά.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass