ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ (3-1)

Καλά στοιχεία έδειξαν οι Νέοι της ΑΕΛ

* ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2011 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:39
Του Χρ. Αρχοντούλη
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, η ομάδα Νέων U-20 της ΑΕΛ επικράτησε του μαχητικού Απόλλωνα Λάρισας, με σκορ 3-1.
Οι προπονητές των δυο ομάδων Χρήστος Καπελιάνης (Νέοι ΑΕΛ) και Ζόραν Μπάμποβιτς (Απόλλωνα), είχαν την ευκαιρία να δούνε την αγωνιστική διάθεση των νέων παιδιών και ορισμένων υπό δοκιμή.
Συγκεκριμένα με τους «βυσσινί» δοκιμάστηκαν οι Καρδιτσιώτες Υφαντής (Μουζάκι), Τσιαλής (Ταυρωπός) και ο 20χρονος σέντερ φορ Ααρών Βασιλείου, που πήγε σχολείο στην Γερμανία, ενώ αγωνιζόταν στους Νέους της Ντόρτμουντ.
Από την άλλη πλευρά στον Απόλλωνα δοκιμάσθηκαν δυο παιδιά από την Ξάνθη ο Ερσήν με τον Ηρφάν, ενώ ο κ. Μπάμποβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους «μικρούς» Καρβούνη, Πατούνα (τερματοφύλακας).
Καλά στοιχεία έδειξαν οι Νέοι της ΑΕΛ, αλλά και οι παίκτες του Απόλλωνα αγωνίστηκαν με διάθεση στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα, ότι η ομάδα μέσα από τη δουλειά μπορεί να επανέλθει του χρόνου στην Δ’ Εθνική.
Το σκορ άνοιξαν οι Νέοι της ΑΕΛ στο 10’ με απευθείας φαουλ του Συκιώτη και στο 44΄από γύρισμα του Καλαμπάκα ο Μπόντε με έξοχο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης (47΄) καταλογίστηκε πέναλτι και ο Τσιρογιάννης που το εκτέλεσε εύστοχα, ισοφάρισε σε 1-1 (σ.σ. από τον Απόλλωνα υποστήριξαν ότι τη στιγμή που εξελίχθηκε η φάση και απέκρουσε ο τερματοφύλακας την μπάλα, δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι).
Στο 84΄ με δυνατό σουτ ο Κρητικός διαμόρφωσε το τελικό 3-1, ενώ ευκαιρίες για περισσότερα γκολ χάθηκαν και από τις δυο ομάδες.
Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Θωμάς Κουκλωμένος
ΑΕΛ U-20 (Xρήστος Καπελιάνης): Παπαγιάννης, Αγγέλης, Κοτομπέλι, Μπουρουζίκας, Τζιόλης, Τσιλούλης, Τόλιος, Φλέγκας, Βασιλείου (υπό δοκιμήν), Υφαντής (υπό δοκιμήν), Συκιώτης.
Έπαιξαν και οι: Παπαϊωάννου, Ιωαννίδης, Κρητικός, Τσιρογιάννης, Παπαγεωργίου, Τσιαλής (υπό δοκιμήν).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζόραν Μπάμποβιτς): Κούτσικος, Σκάκος, Τσέλιγκας, Περήφανος, Μπαλαμώτης, Βενέτης, Κορλός, Μπόντε, Εμμανουήλ, Καλαμπάκας, Κακαζούκης.
Χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη και οι: Ταστεμερίδης, Θεοδώρου, Καραγκιόζης, Κολοβός, Πατούνας, Ερσήν (υπό δοκιμήν), Ηρφάν (υπό δοκιμήν), Καρβούνης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass