ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Διακρίσεις αθλητών του Φιλαθλητικού

* ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2011 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:38
Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής τριών κατηγοριών (Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων - Νεανίδων, Ανδρών - Γυναικών).
Στους αγώνες αυτούς συμμετείχε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λάρισας με τέσσερις αθλητές (δύο στους Παίδες, με τους Θεόφιλο Μάνο και Χρήστο Γκόνα και δύο στην κατηγορία των Εφήβων, με τους Αλκιβιάδη Γιαννάκο καο Κων/νο Γκρέζιο).
Και οι τέσσερις αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και διακρίθηκαν, αφού όλοι τους συμμετείχαν σε τελικούς οργάνων.
Ο Θεόφιλος Μάνος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο άλμα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με βαθμολογία 12,900 βαθμούς και το χάλκινο μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους με βαθμολογία 13,100 β. Αξίζει να αναφερθεί , ότι ο Θεόφιλος είχε τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας με αρχική αξία 4,5 β. Ακόμη, ο ίδιος αθλητής κατετάγη 7ος στον τελικό του πλάγιου ίππου, συγκεντρώνοντας σύνολο βαθμών 70,800 στο σύνθετο ατομικό.
Ο Χρήστος Γκόνας κατάφερε να πάρει μέρος στον τελικό του άλματος όπου κατετάγει στην 6η θέση.
Στους Εφήβους, ο αθλητής Αλκιβιάδης Γιαννάκος, αγωνιζόμενος την πρώτη ημέρα, πέτυχε την είσοδο σε τρεις τελικούς οργάνων (στις ασκήσεις εδάφους, στους κρίκους και στο άλμα), όπου τελικά κατέλαβε την5η θέση στο έδαφος, την 6η στο άλμα και την 7η στους κρίκους.
Ο Κώστας Γκρέζιος προκρίθηκε σε δύο τελικούς οργάνων (ασκήσεις εδάφους και άλμα) αλλά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί την επόμενη μέρα λόγω ίωσης.
Οι παραπάνω επιδόσεις των αθλητών κρίνονται αξιόλογες καθώς η προετοιμασία τους γίνεται σε προπονητήριο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την προετοιμασία τους για τις κατηγορίες που αγωνίζονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναγκάζονται να μετακινούνται για προπόνηση σε γυμναστήρια του Βόλου και της Θεσσαλονίκης. Το διοικητικό συμβούλιο αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί θερμά τους αθλητές και τους προπονητές τους και τους εύχεται οι προσπάθειές τους να τους φέρουν μεγαλύτερες επιτυχίες, τις οποίες άλλωστε αξίζουν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass