ΓΙΑ 11η ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ «ΑΚΡΙΣΙΑ»

Η παράδοση συνεχίστηκε

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2011 23:02 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:38
Σε πείσμα των καιρών ο Λαρισαϊκός-Τιτάνες διοργάνωσε για 11η χρονιά τα «ΑΚΡΙΣΙΑ», εκδήλωση που είναι πλέον θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Μάλιστα σχετικά εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Με μοναδικό, ηθικό συμπαράσταση, το Ε.Α.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ, τον πρόεδρο του οποίου ευχαριστούμε θερμά και χωρίς την οικονομική στήριξη των φορέων «ΕΛΕΩ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ», στις 08/05/2011 το κολυμβητήριο της Λάρισας πλημμύρισε από επίδοξους πρωταθλητές 8 και 9 ετών (16 σύλλογοι απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας), που με τις αδέξιες, πολλές φορές, προσπάθειές τους, έκαναν υπερήφανους γονείς και προπονητές.
Γονείς που θυσιάζοντας το υστέρημά τους τις περισσότερες φορές, δεν φείδονται κόπου και χρόνου, προκειμένου να χαρίσουν στο μέλλον του τόπου, τη δυνατότητα να έχει «νου υγιή, εν σώματι υγιή».
H διοργάνωση των αγώνων έγινε δυνατή χάρη στις ευγενικές χορηγίες των: Γαλακτοβιομηχανία «Ολυμπος», Takoudis Gardening, Klima Center Γιαννάκος Ευάγγελος, Φώτο ΖΟΟΜ, Οικοδομικές εργασίες Κογιος Κων/νος, Οινοποιείο Τυρνάβου, Μπουκιά και Συχώριο , Έπιπλο Τεκτων Mάγγος Απόστολος, Εκτυπώσεις Τσακμάκης, ΒΙΣΥΛ Παγουλάτος- Ζόρτος, Ψαροταβέρνα το «Λιμανάκι», τους οποίους και ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς.
Ελπίζουμε και στο μέλλον να βρίσκουμε τόσο θερμούς συμπαραστάτες, στην προσπάθεια να κρατήσουμε τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου μας ψηλά.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Ε.Α.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ κ. Δανιήλ Ιωάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αγγέλης Αθανάσιος και ο Επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου και αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass