ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ Ή ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ;

Σήμερα κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2011 23:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:38
Ο τίτλος του πρωταθλητή της Γ’ Εθνικής μπάσκετ κρίνεται σήμερα. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου βόρειου ομίλου Αμπελώνας και Νίκη Βόλου δίνουν τις τελευταίες τους μάχες για την πρώτη θέση και όλα θα εξαρτηθούν από το σημερινό αποτελέσμα. Ο Αμπελώνας αγωνίζεται στην Αξιούπολη ενώ η Νίκη Βόλου στην Επανομή. Αν κερδίσουν και οι δύο τότε θα βγει η Νίκη Βόλου. Αν χάσει ο Αμπελώνας τότε βγαίνει πάλι η Νίκη Βόλου, ό,τι και να κάνει στην Επανομή. Η μοναδική περίπτωση στην οποία βγαίνει πρωταθλητής ο Αμπελώνας είναι αν κερδίσει στην Αξιούπολη και χάσει η Νίκη Βόλου στην Επανομή. Το πιο πιθανό πάντως είναι να βγει δευτεραθλητής και να μπει στη διαδικασία των μπαράζ. Εκεί θα αγωνιστούν όλοι οι δεύτεροι των τεσσάρων ομίλων και θα παίξουν για μια κατάταξη. Από τη συγκεκριμένη κατάταξη θα ανέβουν όσες ομάδες χρειαστούν για να συμπληρώσουν κενά από τις πιο πάνω κατηγορίες. Πέρυσι για παράδειγμα ανέβηκαν οι τρεις από τις τέσσερις και όπως γίνεται κατανοητό οι ελπίδες είναι πολλές για όλους. Σήμερα εξάλλου παίζει και ο Φοίνικας που δεν έχει πλέον βαθμολογικό κίνητρο. Στο κλειστό του Αγίου Θωμά αντιμετωπίζει τη Μακαμπή. Η κατάσταση των δύο λαρισινών ομάδων έχει ως εξής:
ΤΕΛΟΣ Ο ΑΚΣΕΧΕΡΟΓΛΟΥ
Χωρίς τον Ακσεχέρογλου θα ταξιδέψει στην Αξιούπολη ο Αμπελώνας. Ο παίκτης σταμάτησε τη συνεργασία του με το σύλλογο καθώς κάποια προσωπικά προβλήματα δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει. Μια λύση λιγότερη λοιπόν για τον Βαγγέλη Κουτσοκέρα που θα έχει και άλλους δύο αμφίβολους παίκτες. Ο ένας είναι ο Θάνος Γκανέτσας που ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και ο άλλος ο Χρήστος Μηλιώνης που έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα «παίζεται» αν θα μπορεί να αγωνιστούν.
«Σε αυτήν την αγωνιστική θα κριθούν όλα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας στην «Ε» και συνέχισε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το χρέος μας και μετά ό,τι ήθελε προκύψει. Ωστόσο η Νίκη Βόλου έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει την πρωτιά αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη λήξη. Από κει και πέρα θεωρώ πως με τη λήξη του πρωταθλήματος το ενδιαφέρον των παικτών θα αυξηθεί καθώς θα υπάρχουν τα μπαράζ μπροστά».
Βλαχούλης, Κοτσώνας, Γκανέτσας, Μηλιώνης, Αποστολάκης, Παρασκευάς, Γλυκόπουλος, Κατσίμπας, Τσιαβές, Γούλας θα είναι στην αποστολή όπως όλα δείχνουν.
Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον το σημερινό τελευταίο ματς για τον Φοίνικα. Στο κλειστό του Αγιού Θωμά οι «μελανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Μακαμπή και θέλουν να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους.
«Στόχος μας είναι η νίκη. Με αυτήν θέλουμε να τελειώσουμε τη φετινή μας σεζόν. Αν δεν είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα εκτός έδρας στο ξεκίνημα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά» υπογράμμισε στην «Ε» ο προπονητής Βάιος Θεοδωρόπουλος.
Γιούδας, Καρπούζας, Λιάκος, Γκαγκανάσιος, Τσακνάκης, Παπαδόπουλος, Δεληχρήστος, Τσούμας , Βλησαρούλης και ο 15χρονος Τσιλούλης θα μπορούν να αγωνιστούν σε αυτό το ματς.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αιγινίου 18.00 Αιγινιακός-Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. Κασαπίδης-Ξέρας (Παπαπέτρου)
Αγ. Θωμά Λάρ. 18.00 Φοίνιξ Λάρ.-Μακάμπη Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου (Παπαδημητρίου)
Άργους Ορ. 18.00 Άργος Ορ.-Πρωτέας Γρ. Μελανίδης-Παπαγερίδης (Χατζηπαναγιωτίδης)
Παρασκευοπούλου 18.00 Μεταμόρφωση Β.-Πανεδεσσαϊκός Τσιούντσιουρας-Κυριακάκης (Τσίργουλας)
ΔΑΚ Επανωμής 18.00 Αριστοτέλης Επ.-Νίκη Βόλου Καρακατσανίδης-Γκουτζιομήτρος (Ανδρίτσος)
Αξιούπολης 18.00 Αλέξανδρος Αξ.-Αμπελώνας Θεοδώρου-Κοϊμτζόγλου (Μελανίδης)
Α’ ΔΑΚ Κιλκίς 18.00 Αετός Κιλκίς-Ηρακλής Κοζ. Τσιρτσιμάλης-Τζίμα (Δεπούδης)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Νίκη Βόλου    46
Γ.Σ. Αμπελώνα          46
Μεταμόρφωση Βόλου          43
Φοίνικας          41
Ηρακλής Κοζάνης     40
Αργος Ορεστικό        39
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Β           39
Αιγινιακός       38
Αετός Κιλκίς   37
Μακαμπή       36
Επανομή        34
Πρωτέας Γρεβενών   31
Πανεδεσσαικός         30
Αξιούπολη      25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass