ΤΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

«Πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΛ...»

«ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ»

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2011 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:36
Στη Λάρισα βρέθηκε χθες ο τεχνικός του Άρη (και διακαής πόθος όλων των Λαρισαίων φιλάθλων...) Σάκης Τσιώλης προκειμένου να διδάξει σε σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Λάρισας σε συνεργασία με την ΕΠΣΛ στο AEL FC ARENA.
Η αποδοχή του παίκτη της πρωταθλήτριας ΑΕΛ εντυπωσιακή αν κρίνουμε από την παρουσία των ατόμων που παρακολούθησαν την εκδήλωση και ο Τσιώλης αποδείχθηκε ότι εξελίσσεται και σε καλό δάσκαλο τόσο σε θεωρητικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό.
Και βέβαια όλοι είχαν να πούνε μια καλή κουβέντα για τον Τσιώλη που για μία ακόμα φορά ήταν φιλικός με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απαντώντας με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει σε κάθε ερώτηση.
Το κυρίαρχο ερώτημα ήταν αν έχει πιθανότητες να έρθει ως προπονητής στην ΑΕΛ αυτή την περίοδο. Η απάντηση αφοπλιστική: «Μιλούσα και μιλάω με τον πρόεδρο Κώστα Πηλαδάκη και είμαι πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΛ. Αλλά αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Αν ο Άρης δεν με θέλει τότε θα έρθω στην ΑΕΛ.
Είναι τιμή που σήμερα (σ.σ. χθες) είμαι σ΄ αυτό το υπερσύγχρονο γήπεδο και πιστεύω ότι είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Και ο Τσιώλης συνέχισε για την ΑΕΛ λέγοντας: «Η ΑΕΛ είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας, θεωρώ ότι θα αλλάξει σελίδα και το πέρασμά της από τη Β εθνική θα είναι μια κακή παρένθεση»
Στο μεταξύ ρωτήσαμε τον Σάκη Τσιώλη πιο ήταν το μυστικό που ενώ είχε με δύο ομάδες άσχημες χρονιές (Ιωνικό και Θρασύβουλο) οι ομάδες τον εκθείαζαν και στη συνέχεια κατάφερε αυτή τη στιγμή να θεωρείται ίσως ο πιο πετυχημένος Έλληνας προπονητής μετά τα επιτεύγματα που είχε στην ίδια χρονιά με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Άρη που ειδικά με τον τελευταίο κατάφερε να τον φθάσει μια ανάσα από την Ευρώπη ενώ τον παρέλαβε λίγο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
«Πρώτα απ΄ όλα, μας είπε, με τον Ιωνικό έφυγαν, όταν ήταν ψηλά ενώ με τον Θρασύβουλο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι οι ήττες σε κάνουν να δουλέψεις πιο σκληρά και να γίνει καλύτερος».
Πάντως αυτό που επιβεβαιώθηκε είναι ότι Τσιώλης-Πηλαδάκης έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και αν αλλάξει κάτι στον Άρη μάλλον έρχεται στην ΑΕΛ. Είναι ο Ελληνας προπονητής με τον οποίο μιλάει διαρκώς ο Πηλαδάκης και τον θέλει στην ομάδα.
Στο σεμινάριο εκτός του Τσιώλη δίδαξε και ο συνεργάτης του στον Άρη Γιώργος Χερίδης.
Τέλος ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Λάρισας Αποστόλης Νεμπεγλέρας τόνισε ότι το σεμινάριο έχει ως στόχο την επιμόρφωση των μελών και θα γίνουν και άλλα ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου έχει ταχθεί υπέρ των εκδηλώσεων που αναβαθμίζουν τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο και ειδικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικά όταν αυτό γίνεται από ανθρώπους με μεταδοτικότητα όπως είναι ο Σάκης Τσιώλης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass