ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Τροπαιούχος Μαχητής

* Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2011 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:36
Εορταστική η ατμόσφαιρα χθες το απόγευμα στο γήπεδο Νεάπολης με τον Μαχητή Τερψιθέας να παραλαμβάνει από τα χέρια του πρώην προέδρου του συλλόγου και νυν διοικητικού της ΕΠΣΛ, Βάιου Κυριτσάκα το πολυπόθητο τρόπαιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία.
«Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ένα μεγάλο πρωτάθλημα, ωστόσο είχαμε οργάνωση, ήρεμο κλίμα και υποδομή από πίσω» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Βάιος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στο τρίπτυχο της επιτυχίας και πρόσθεσε:
«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν και δουλεύουν μέσα στο γήπεδο γιατί εκεί βγαίνουν τα αποτελέσματα. Σε ό,τι αφορά στο μέλλον οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε είναι δύσκολες, δύσκολα τα χρόνια και βοήθεια δεν υπάρχει από πουθενά. Υπάρχει μόνο η αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτήν την αγάπη θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία που είχαμε μέχρι τώρα. Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές αλλά κατά κύριο λόγο θα επενδύσουμε σε νέα παιδιά».
Ο εγκέφαλος της φετινής επιτυχίας δεν ήταν άλλος από τον τεχνικό του Μαχητή, Βαγγέλη Μπρισίμη ο οποίος ακόμα και στις δύσκολες στιγμές κατάφερε να κρατήσει την ομάδα εκεί που έπρεπε.
«Κλείνει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Η γιορτή αυτή ανήκει αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές για ό,τι κατάφεραν μετά από πολύ σκληρή δουλειά όλο το χρόνο. Πρέπει να τους ευχαριστήσω γιατί ήταν ένας αρκετά δύσκολος στόχος» είπε χαρκτηριστικά ο Βαγγέλης Μπρισίμης και συνέχισε:
«Αυτή η ομάδα έχει γερά θεμέλια και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο μέλλον. Ανεβήκαμε στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε με τους ίδιους στόχους δηλαδή να εξασφαλίσουμε την άνετη παραμονή και από κει και πέρα θα δοθεί βάρος στα νέα παιδιά τα οποία είναι πολλά και αξιόλογα. Η γνώμη μου είναι ότι στο νέο πρωτάθλημα για να σταθείς επάξια πρέπει να πας για πρωτάθλημα».
ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στη φιλική αναμέτρηση που ακολούθησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε του Μαχητή με 5-2. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Ταχτιντής με χατ τρικ, Καραγιώργης (υπό δοκιμή) και Ζαχαράκης, ενώ για το Μαχητή σκόραραν οι Τσινούδης (πέν.) και Κολοβός (αυτογκόλ).
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ρεντόπουλος με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Γκαραβέλη.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Βακουφτσής, Ελευθέρογλου, Σακογιάννης, Καραπέτσας, Παπαδημητρίου Μ., Βαϊτσης, Ράντου, Μάρκου, Βεργής, Τσινούδης, Ντούγκος (Καφές, Παπαρσένος, Κυριάκος, Αλτάκης, Καραπιπέρης, Μέκρας, Μήτρος, Παπαδημητρίου Χρ., Τζήμας, Τάτσιος, Διαμαντής, Ντάλλας, Καλούσης, Χριστοδούλου).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Ξεσφίγγης, Λιούσκας, Κολοβός, Κουτρούλιας, Τζιούργκανος, Λιλολάρι, Μπέης, Φτίκας, Ταχτιντής, Παπακωνσταντίνου, Καραγιώργης (Μπαχτσιβάνος, Κορομπίλιας, Σιαφαρίκας, Ραχωβίτης, Ζαχαράκης, Μπίκος, Στάθης, Καρανάσιος).
Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη φιέστα του Οικονόμου Τσαριτσάνης άρχισε. Οι πρωταθλητές του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής θα παραλάβουν το βαρύτιμο τρόπαιο από τον πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήση Γρηγορίου το ερχόμενο Σάββατο μετά τη φιλική αναμέτρηση με τον Πιερικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» (17.30).
Ο Μαχητής Τερψιθέας εν τω μεταξύ θα μετέχει στη φιέστα του Πανιωνίου που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στις 17.30 στο Βιολογικό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass