ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Αυλαία στο Πανελλαδικό Τουρνουά Τένις

* ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2011 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:35
Ολοκληρώθηκαν προχθές Τετάρτη οι αγώνες του 4ου Πανελλαδικού Τουρνουά Τένις με τη διεξαγωγή των τελευταίων τελικών στα Αγόρια 14 και Κορίτσια 16, που πραγματοποιήθηκαν στη Νίκαια. Οι τελικοί στις υπόλοιπες κατηγορίες έγιναν παρουσία πλήθους κόσμου. Τους τελικούς και τις απονομές των επάθλων τίμησαν με την παρουσία τους, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, η αντιπεριφερειάρχης Περ. Εν. Λάρισας κ. Καραλαριώτου Ειρήνη, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Κομήτσας Ρίζος, ο αντιδημάρχος Αθλητισμού κ. Θεοδωρούλης Κλεάνθης και εκπρόσωποι των χορηγών. Η μαζικότητα των αγώνων (550) και το υψηλό επίπεδο των αγώνων, επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά, ότι το 4ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που γίνεται στον Νομό Λάρισας αποτελεί το 3ο καλύτερο στην Ελλάδα (μετά των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης). Η οργανωτική αρτιότητα του τουρνουά (είναι το μόνο που ολοκληρώνεται σε σχεδόν 5 ημέρες, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα), το καθιστούν υπόδειγμα άρτιας διοργάνωσης. Η διοργάνωση των αγώνων λοιπόν έγινε ο καλύτερος πρεσβευτής και διαφημιστής της περιοχής Λάρισας από την Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη μέχρι την Αλεξανδρούπολη.
 Τα αποτελέσματα όλων των τελικών έχουν ως εξής:
ΑΓΟΡΙΑ 12: ΚΑΠΙΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (Ο.Α. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) - ΝΤΑΝΤΙΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (Α.Ε.Τ. ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ) με σκορ 2-0 σετ (6-4, 6-3)
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12: ΧΑΡΣΟΥΛΑ ΜΑΤΟΥΛΑ (Α.Ο.Α. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΦΥΤΟΣ)- ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Α.Γ.Ο. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ) με σκορ 2-0 σετ (6-2, 6-0)
ΑΓΟΡΙΑ 14: ΣΚΑΛΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ) - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Ο.Α. ΓΛΥΦΑΔΑΣ) με σκορ 2-0 σετ (6-1, 6-3)
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14: ΜΑΤΟΥΛΑ ΜΑΡΘΑ (Ο.Α. ΤΟΥΜΠΑΣ) - ΚΩΤΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ) με σκορ 2-0 σετ (6-1, 6-3).
ΑΓΟΡΙΑ 16: ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ) - ΚΑΠΤΕΚΙ-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ) με σκορ 2-0 σετ (6-3, 6-4)
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16: ΚΟΚΚΟΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ) - ΜΑΡΚΕΣΙΝΗ ΙΩΑΝΝΑ (Ο.Α. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ) με σκορ 2-1 σετ (6-1, 5-7, 6-3).
ΑΓΟΡΙΑ 18: ΨΑΡΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ) - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Α.Ο.Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) με σκορ 2-0 σετ (6-1, 7-6)
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 18: ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ (Ο.Α. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) - ΜΠΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (Α.Σ.Α.Λ.) με σκορ 2-0 σετ (6-0, 6-0).
Οι τρεις διοργανωτές Όμιλοι του Νομού Α.Σ.Α. Λάρισας, Ο.Α. Νίκαιας, Λαρισαϊκός Ο.Α. ευχαριστούν την Περιφερειακή Ενότητα της Περ. Θεσσαλίας για τη συμμετοχή και στήριξή τους, ως συνδιοργανωτής των αγώνων, τους Δήμους Κιλελέρ, Λαρισαίων και τους ιδιώτες χορηγούς των αγώνων, για τη βοήθεια και συμπαράστασή τους.
Επίσης, οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους επιδιαιτητές των αγώνων, τους προπονητές και τα μέλη των Ομίλων, για τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να εξυπηρετηθούν οι αθλητές και οι συνοδοί τους και να διεξαχθεί η όλη διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία. Τέλος, ευχαριστούν όλους τους αθλητές, τους προπονητές τους, τους συνοδούς τους και τους φιλάθλους που με την άψογη και κόσμια συμπεριφορά τους ανέδειξαν τη φιλοσοφία του αθλήματος του τένις που προωθεί την ευγένεια και τη μη χρήση βίας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass