ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (1-0)

Χαμόγελα και χειροκροτήματα στον Τύρναβο

* ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ 84΄Ο ΧΡ. ΑΛΕΞΙΟΥ-ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2011 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:35
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κωνσταντίνος Τσάντζος
Ιδανικά έκλεισε τη φετινή χρονιά ο Τύρναβος 2005, ο οποίος στο φινάλε του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας κέρδισε χθες στο δημοτικό στάδιο της πόλης τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών με 1-0 και τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πινάκα, στον 2ο όμιλο της κατηγορίας.
Παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε καθώς το θερμόμετρο άγγιξε και τους 30 βαθμούς Κελσίου, οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας αγωνίστηκαν με σοβαρότητα και πάθος, με αποτέλεσμα στο τέλος οι 500 περίπου φίλαθλοι να χειροκροτήσουν θερμά τους ποδοσφαιριστές.
Και μιλάμε για τα νέα παιδιά του Τυρνάβου, καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας ξεκούρασε όλους τους βασικούς παίκτες και έδωσε την ευκαιρία σε εκείνους που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου, να αγωνιστούν και να δείξουν την αξία τους.
Στον τελευταίο λοιπόν επίσημο αγώνα της χρονιάς αυτοί οι παίκτες σκόρπισαν αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας με την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που έδειξαν και τα χαμόγελα ήταν διάπλατα, σε τεχνική ηγεσία αλλά και τη διοίκηση.
Ο Τύρναβος ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό τον αγώνα, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και θα μπορούσε στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης να προηγηθεί με 2-0 ή και 3-0 ακόμη, σύμφωνα με τις φάσεις που δημιούργησε.
Μόλις στο 1΄, ο Θανάσης Μάγγος βρήκε το Νάκα, αυτός με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Αλεξίου από κοντά πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Δυο λεπτά αργότερα στο 3΄, ο Αλεξίου βγήκε τετ-α-τετ με τον Χουρουζίδη, όμως στο πλασέ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 8΄ο Νάκας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο ύψος της περιοχής, όμως την τελευταία στιγμή τον σταμάτησε ο Καρυπίδης.
Και στο 10΄από παράλληλη σέντρα του δραστήριου Νάκα, δεν κατάφερε ο Αλεξίου που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας να τη στείλει στα δίχτυα.
Αμέσως μετά στο 11΄, ο διαιτητής κ.Πανυτζίδης(Κοζάνης), αρνήθηκε καθαρό πέναλτι όταν την μπάλα σταμάτησε αντικανονικά με το χέρι ο Καρυπίδης.
Σε σέντρα του Μαγκανά στο 27΄ο Κιουρτζίδης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ξυστά άουτ, στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή των φιλοξενουμένων.
Στο 28΄η μπάλα…αδίκησε τον Θανάση Μάγγο, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έπιασε ένα θαυμάσιο φαλτσαριστό σουτ και η μπάλα αποκρούστηκε με δύναμη από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του εμβρόντητου Χουρουζίδη.
Με μακρυνό σουτ στο 43΄ο Τσιμόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 44΄σε γύρισμα του Αθανασούλη, ο Αντωνόπουλος επιχείρησε συρτό δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.
Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ…ΤΡΙΠΟΝΤΟ
Ένα από ταλαντούχα παιδιά του Τυρνάβου που έκανε μεγάλη υπομονή όλη τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Αλεξίου, ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.
Έξι λεπτά πριν το φινάλε στο 84΄από θαυμάσια σέντρα του Νίκου Τσούκαλου από αριστερά, ο Λαμιώτης σέντερ φορ πήδηξε πιο ψηλά από όλους στο δεύτερο δοκάρι και με έξοχη καρφωτή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στον …έβδομο ουρανό συμπαίκτες του και φιλάθλους.
Ιδιαίτερα αγαπητό παιδί ο Αλεξίου που έχει και άριστο χαρακτήρα…χάθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών και σίγουρα όπως έδειξε και στα φιλικά παιχνίδια όπου σκόραρε κι εκεί, ίσως να είναι η καλύτερη μεταγραφή για του χρόνου…
Να σημειώσουμε ότι στην επανάληψη και εκτός του γκολ, ο Τύρναβος είχε δυο ακόμη πολύ καλές στιγμές για να σκοράρει.
Στο 64΄σε σουτ του Νάκα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 83΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Σκούπρα, ο Γκαραγκούνης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα αποκρούστηκε σε κόρνερ.
Όσον αφορά στους φιλοξενούμενους που κι εκείνοι αγωνίστηκαν με πολλούς νεαρούς παίκτες, απείλησαν στο 77΄με τον Τριανταφυλλάκη που έπιασε το δυνατό σουτ και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 81΄εκτέλεσε από πλάγια φάουλ και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία την απομάκρυναν αμυντικοί του Τυρνάβου.
Ωραίες εικόνες στο τέλος του παιχνιδιού με τους παίκτες των δυο ομάδων να αλληλοσυγχαίρονται και τους φιλάθλους (σ.σ. ήταν και 20 περίπου από τις Σέρρες), να τους χειροκροτούν.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Πανυτσίδης(Κοζάνης), ο οποίος στο 11΄έπρεπε να καταλογίσει το οφθαλμοφανές πέναλτι υπέρ του Τυρνάβου.
Πολύ καλοί οι δυο συνεργάτες του από τον ίδιο σύνδεσμο, οι κ.Κωτούλας, Κεντζιόπουλος.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν ο Λαμπερνάκης του Οδυσσέα στο 67΄και ο Αντωνόπουλος του Τυρνάβου στο 90΄+2.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Γούπος, Αθανασούλης (53' Τσούκαλος), Τσορμπατζίδης, Πάτρας (62' Γκαραγκούνης), Γεωργατζιάς, Κ. Σκούπρας, Αντωνόπουλος, Αθ. Μάγγος, Λούγκος, Αλεξίου, Νάκας (64' Κράββαρης),.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ: Χουρουζίδης, Ακριτίδης (46΄Βενέτης), Μαγκανάς, Γκάγκας, Καρυπίδης, Κουκούτσης, Τριανταφυλλάκος, Τσιμόπουλος, Χουρουζίδης (54΄Τριανταφυλλίδης), Λαμπερνάκης, Κιουρτζίδης (64΄Καραχαλίδης).
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass