ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΓΙΑ 4ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ

Για πάντα μαζί...

* ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΜΠΡΕΖΑ, ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2011 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:34
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αύριο το απόγευμα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και στην ομάδα του Τυρνάβου άρχισε ήδη ο σχεδιασμός για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, 2011-2012.
Από την περασμένη Τετάρτη και επίσημα πλέον έγινε γνωστό ότι στο τιμόνι του Τυρνάβου για 4ο συνεχόμενο χρόνο θα είναι ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας, που απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τον κ. Μπρέζα, για ανανέωση της συνεργασίας.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σε πολύ λίγα λεπτά οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια, ενώ ακολούθησε συζήτηση για την καινούργια περίοδο και ποιες κινήσεις θα γίνουν, για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ομάδας.
Χθες ο κ. Μπρέζας με τον κ. Ζιώγα και τυπικά επιβεβαίωσαν τη συνεργασία στην επιχείρηση του προέδρου της ομάδας όπου έδωσαν τα χέρια και ακολούθως στην «Ε», έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ: «Σίγουρα δεν ήταν ανανέωση η συνεργασία με τον Μιχάλη, είναι η ανανέωση της προσπάθειας που ξεκινήσαμε. Δουλεύουμε σοβαρά όλοι μαζί στην ομάδα τρία χρόνια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το έργο του κ. Ζιώγα. Έχουμε απόλυτη χημεία και εμπιστοσύνη ο ένας με τον άλλον, πιστεύω δε ότι την καινούργια χρονιά θα φανεί η δουλειά που έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε με τους πιο ταλαντούχους παίκτες που υπάρχουν εδώ στην περιοχή και θέλω σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα αυτό και να διαβεβαιώσω τους γονείς των παιδιών αλλά και τους ίδιους, ότι στον Τύρναβο υπάρχουν όλα τα εχέγγυα ώστε με δουλειά, υπομονή και προσπάθεια, να αναδειχτούν και εφόσον το αξίζουν, θα βοηθηθούν για να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.
Για να δουλέψεις όμως πάνω σε αυτό το μοντέλο, πρέπει να έχεις έναν προπονητή που να έχει τις ικανότητες ώστε να μπορεί να είναι δημιουργικός και εμείς αυτό τον άνθρωπο τον έχουμε και είναι ο Μιχάλης Ζιώγας. Πιστεύω ότι η καινούργια χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη για τον Τύρναβο».
- Η χώρα μας περνά δύσκολες οικονομικά συγκυρίες. Αυτές θα έχουν επίπτωση και στην ομάδα του Τυρνάβου;
«Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό κομμάτι και όπως ξεκινάει από τις οικογένειές μας να κάνουμε μια ανακατάταξη στα οικονομικά μας, το ίδιο θα γίνει και στην ομάδα μας.
Ο κορμός θα παραμείνει ο ίδιος, μικρές αλλαγές θα γίνουν με τα καινούργια δεδομένα και με στόχο να πετύχουμε την καινούργια σεζόν ό,τι καλύτερο, γιατί φέτος όπως αποδείχθηκε ότι με μια νίκη θα μπορούσαμε να είμαστε ίσως και πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής».
- Και ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο του Τυρνάβου.
«Πιστεύω ότι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, χρόνο με τον χρόνο οι φίλαθλοι μας εμπιστεύονται περισσότερο, άρα περιμένουμε να έρθει και περισσότερος κόσμος στο γήπεδο».
ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ: «Όπως είπε και ο κ. Μπρέζας, είναι μια συνεργασία η οποία συνεχίζεται για 4ο χρόνο και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω-όπως και όλα τα μέλη της διοίκησης- για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Η παρουσία του κ. Μπρέζα για μένα είναι μια εγγύηση συνέπειας σε όλα τα θέματα, είμαστε τόσο εγώ όσο και οι ποδοσσφαιστές πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία που έχουμε μαζί του. Θα ήθελα επίσης να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Τυρνάβου, που δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τους διαβεβαιώνω ότι η προσπάθεια που έχουμε κάνει θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και τη νέα χρονιά. Θέλουμε να τους δικαιώσουμε και νομίζω ότι ήταν μια πετυχημένη χρονιά η φετινή που ολοκληρώνεται, ουσιαστικά αύριο.
Και από την πλευρά μας οφείλουμε την καινούργια περίοδο να προσπαθήσουμε και να τους κάνουμε ακόμη περισσότερο υπερήφανους, γιατί το αξίζουν με την αγάπη που δείχνουν προς την ομάδα και στις δύσκολες στιγμές».
Η ΠΡΟΕΤΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ
Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα αρχίσει στις 7 Ιουλίου, ενώ από τις 3 Ιουνίου θα έχει δοθεί άδεια στους παίκτες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Το βασικό στάδιο αυτής θα γίνει όπως και πέρυσι στην ορεινή Σαμαρίνα και αυτό αποφασίστηκε, παρά το γεγονός ότι προτάθηκε και το Μπόροβιτς της Βουλγαρίας.
«Επιμένουμε... ελληνικά και η χώρα μας έχει μεγάλη ανάγκη να δίνουμε τα χρήματα εντός της πατρίδας μας» τόνισαν οι κ. Μπρέζας και Ζιώγας, που ήδη ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για την καινούργια αγωνιστική περίοδο».
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ο κ. Μπρέζας επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ενδιαφέρθηκαν ομάδες ανώτερων κατηγοριών για ταλαντούχους παίκτες του Τυρνάβου και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο από τη Δευτέρα να υπάρξουν εξελίξεις, εφόσον οι προτάσεις που γίνουν είναι επίσημες και συμφέρουσες για τον σύλλογο και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Αύριο, να σημειώσουμε, και ώρα 5 το απόγευμα στο φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Τύρναβος 2005 θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης τον Οδυσσέα Αναγέννησης και θα επιδιώξει να κλείσει με νικηφόρο αποτέλεσμα τη φετινή πετυχημένη χρονιά.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
Φιλικό παιχνίδι με την Ακαδημία Πλαταμώνα που ανέβηκε στην Δ’ Εθνική από την Ε.Π.Σ. Πιερίας, θα δώσει ο Τύρναβος 2005 την ερχόμενη Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 5 το απόγευμα.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Νέων Πόρων και με την τυρναβίτικη ομάδα θα αγωνιστούν νεαροί υπό δοκιμή παίκτες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass