Πανηγυρικά στη Δ’ Εθνική η Ακαδημία Πλαταμώνα

* ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΜΕ 4-1 ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2011 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:34
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον προχθεσινό αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Πιερίας η Ακαδημία Πλαταμώνα, η οποία επιβλήθηκε του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 4-1, κατακτώντας πανηγυρικά το εισιτήριο ανόδου στη Δ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η περιοχή Πλαταμώνα - Πόρων θα εκπροσωπηθεί στα εθνικά πρωταθλήματα και πάλι, ύστερα από επτά χρόνια, καθώς το 2004 καταγράφηκε η τελευταία συμμετοχή του Ποσειδώνα στην Β’ Εθνική.
Στο κατάμεστο στάδιο των Νέων Πόρων, η ομάδα του Θανάση Λιάγκα έδειξε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού τις διαθέσεις της και στο 15’ πήρε προβάδισμα, όταν από κόρνερ του Κουμουρτζή ο Δασκαλόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 41’ καταλογίστηκε πέναλτι όταν ο Μακράκης ανατρέπηκε από τον Τατόλα και ο Καλαμπάκας ευστόχησε από τα 11 μέτρα, γράφοντας το 2-0.
Στο 58’ ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι, όταν οι Πλαταμωνίτες κέρδισαν νέο πέναλτι (ανατράπηκε και πάλι ο Μακράκης από τον Τατόλα!) και στην εκτέλεση ευστόχησε ο Ταρασιάδης, ενώ στο 64’ και το 67’ σουτ των Μακράκη - Ταρασιάδη αποκρούστηκαν από το αριστερό κάθετο δοκάρι και κατέληξαν άουτ. Στο 76’ ο Κουμουρτζής πλάσαρε εύστοχα, μετά από σέντρα του Χρυσόπουλου, γράφοντας το 4-0, ενώ στο 78’ ο Μπαγγέας (άλλοτε παίκτης των νικητών) με σουτ σημείωσε το γκολ της τιμής για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Τον αγώνα διηύθυνε με χαρακτηριστική άνεση ο διεθνής βοηθός Δαμιανός Ευθυμιάδης, έχοντας ως συνεργάτες του τους Νίκο Καραϊσαρίδη - Τάσο Γιαμούζη και σε ρόλο τέταρτου διαιτητή τον Λάμπρο Παπαργυρίου.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Προπ. Θανάσης Λιάγκας): Νικολαΐδης, Σδούγκας, Αποστολιός, Στ. Δασκαλόπουλος, Κουμουρτζής, Οικονόμου, Μακράκης, Κουντούρης (77’ Καλουσίδης), Ταρασιάδης, Καλαμπάκας (77’ Τζόβας), Χρυσόπουλος (85’ Σινανίδης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Προπ. Δημήτριος Παπούλας): Κουδουνάς, Μπαγγέας, Κόλα, Τατόλας, Κουϊμτζίδης, Τσινιστίδης, Μπουριάς, Γεμενετζίδης, Καλαμπαλίκης (75’ Τσαπράνης), Μπάκας, Γιαζιτζόγλου (88’ Χαραλαμπίδης).
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass