Η ΕΡΑΣ. ΑΕΛ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

«Βυσσινί» ο τίτλος στο εφηβικό ΕΠΣΛ

ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2011 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:32
Ο πρώτος φετινός τίτλος στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΛ είχε… χρώμα βυσσινί, αφού η Ερασ. ΑΕΛ επικράτησε χθες του Οικονόμου Τσαριτσάνης με 2-1 στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος.
Παρουσία 500 περίπου φιλάθλων στο στάδιο Αλκαζάρ το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Νίκου Βλαχούλη ήταν καλύτερο του αντιπάλου του στο μεγαλύτερο διάστημα και κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο αποδεικνύοντας -σε μια εποχή δύσκολη για το λαρισινό ποδόσφαιρο και ειδικότερα για τη «βυσσινί οικογένεια»- ότι το μέλλον διαγράφεται ευοίωνο.
Η Ερασ. ΑΕΛ ή αλλιώς η ομάδα των τελικών (αφού ήδη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό του προπαιδικού πρωταθλήματος και απομένει να δούμε αν αυτό θα συμβεί και στο παιδικό) αν και αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ, επέδειξε στη συνέχεια την απαιτούμενη ψυχραιμία και σοβαρότητα και κατάφερε σχετικά γρήγορα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Από την άλλη πλευρά ο Οικονόμος, αν εξαιρέσουμε το καλό ξεκίνημα στο α’ ημίχρονο, δεν παρουσίασε την αναμενόμενη εικόνα και ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο δεν μπόρεσε να απειλήσει τον αντίπαλό του.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ
Μόλις στο 3ο λεπτό στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή του Οικονόμου ο Μπέλτσιος με κοντινό σουτ κατάφερε να σκοράρει αφού πρώτα η μπάλα γκέλαρε στο έδαφος και ξεγέλασε τον Αντωνίου.
Στο 5ο λεπτό ο Οικονόμος έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ όταν μετά από ενέργεια και σέντρα του Παπακωνσταντίνου από τα αριστερά ο Ζήσαρος από καλή θέση σούταρε πάνω στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Η Ερασ. ΑΕΛ άρχισε στη συνέχεια να ανεβάζει ρυθμούς και στο 13’ έφτασε στην ισοφάριση όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Δαλαμπύρας (προηγήθηκε κομπίνα με τον Κανταρίνο) ο τερματοφύλακας Μπαχτσιβάνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Νασιάκος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ένα καλό σουτ του Ματούλα στο 30’ πέρασε ελάχιστα άουτ για να φτάσουμε στο 35’ όταν οι παίκτες των «βυσσινί» πήραν προβάδισμα στο σκορ μ’ ένα εντυπωσιακό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ.
Η φάση ξεκίνησε από τον Περδίκη από τ’ αριστερά που πάσαρε στον Κανταρίνο. Ο τελευταίος ελίχθηκε πολύ ωραία στο ύψος περίπου της μεγάλης περιοχής και έστρωσε την μπάλα στον Δαλαμπύρα ο οποίος με καλοζυγισμένο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπαχτσιβάνο πετυχαίνοντας το 2-1.
Με το 2-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για να ξεκινήσει η επανάληψη όπου η κυριαρχία της ΑΕΛ ήταν εμφανής. Στο 47’ ο Δαλαμπύρας έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Κόκρας με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ, στο 63’ ο Δαλαμπύρας με σουτ από πολύ καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει εκ νέου, στο 75’ ο Σελήνης μετά από εκτέλεση κόρνερ δεν βρήκε δίχτυα και στο 78’ ο Κορομηλάς με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ.
Στις καθυστερήσεις καταγράφηκε η μοναδική επικίνδυνη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου για τον Οικονόμο όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ματούλας πάνω σχεδόν στη γραμμή προσπάθησε με κεφαλιά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα αλλά την τελευταία στιγμή απομάκρυναν οι «βυσσινί».
*Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αντ. Βαλιώτη και των βοηθών του κ. Γρηγοριάδη και Τσαμπά.
*Αμέσως μετά τον τελικό ακολούθησε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, Ζήση Γρηγορίου και τον πρόεδρο της Επιτροπής Καλλιέργειας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη.
ΕΡΑΣ. ΑΕΛ: Αντωνίου, Περδίκης, Μάνικος, Σελήνης, Κορομηλάς, Σασιάκος, Ντουνούδης, Κίτσιος, Κόκρας (90’+2’ Παπακωνσταντίνου), Κανταρίνος (79’ Τζήκας), Δαλαμπύρας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Μπαχτσιβάνος, Παπαϊωάννου (41’ Γαλανός, 68’ Φράγκος), Καραμήτσος (50’ Κατής), Παναγιώτου, Καντολάρι, Μπαμπάλης, Σιαφαρίκας, Παπακωνσταντίνου, Ζήσαρος, Ματούλας, Μπέλτσιος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass