ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ 1-0

Με το κεφάλι ψηλά αποκλείστηκε η Ελασσόνα

* ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2011 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:32
Ανταπόκριση: Κώστας Αποστολόπουλος
Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Λιανοκλάδι, ο τοπικός Αγρότης κέρδισε την Π.Σ. Ελασσόνας με σκορ 1-0 και προκρίθηκε για την προημιτελική φάση, του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.
Πριν ξεκινήσει ο αγώνας η διοίκηση της τοπικής ομάδας πρόσφερε παραδοσιακά γλυκά σους παίκτες και στη διοίκηση της ελασσονίτικης ομάδας, ενώ ακολούθως ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Λιανοκλαδίου Θωμάς Κολοβός απένειμε τιμητική πλακέτα στον τεχνικό της Π.Σ. Ελασσόνας Αλέκο Αλεξανδρή για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Επίσης, ο αρχηγός του Αγρότη Μιχάλης Καλύβας πρόσφερε στον κ.Αλεξανδρή ανθοδέσμη εκ μέρους όλου του ποδοσφαιικού τμήματος, μέσα σε χειροκροτήματα.
Όσον αφορά τώρα στο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικό ντέρμπι και οι δυο ομάδες παρουσιάσθηκαν ισοδύναμες, αλλά στην επανάληψη που άρχισε να βρέχει οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και εκτός του ότι πέτυχαν το γκολ είχαν και άλλες φάσεις για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.
Πάντως και η Ελασσόνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, με τους παίκτες της να προσπαθούν φιλότιμα, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως δεν βρήκαν λύσεις στις επιθετικές ενέργειές τους.
Στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική καλή φάση σημειώθηκε μόλις στο 3’, όταν από πλάγιο ο Σκόρδας τροφοδότησε τον Μπουγιώτα και στο εξ επαφής σουτ που έπιασε εκείνος, ο Νούσιας εντυπωσιακά απέκρουσε την μπάλα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ζήτησαν ένα πέναλτι στο 56’ υποστηρίζοντας ότι στο γύρισμα του Βεστάκη η μπάλα βρήκε το χέρι του Θανάση.
Πάντως στο 65’ η Π.Σ.Ελασσόνας έφτασε κοντά στο 0-1, όταν ο Λιόλιος από δεξιά επιχείρησε τη σέντρα και στην καρφωτή κεφαλιά που έπιασε ο Παλάσκας, απέκρουσε την μπάλα σωτήρια ο Τριβέλλας και στη συνέχεια την απομάκρυνε ο Σκόρδας, πάνω από τη γραμμή του τέρματος.
Επτά λεπτά αργότερα στο 72’, ο Αγρότης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βεστάκη από το Θανάση. Το εκτέλεσε ο Καλύβας, η μπάλα αποκρούσθηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της με κεφαλιά ο Κραββαρίτης πέτυχε το 1-0.
Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 79’ η Ελασσόνα για να ισοφαρίσει τον αγώνα, όταν ο Τζιόλας εκτέλεσε φάουλ και ο γκολκίπερ Τριβέλλας με υπερένταση κράτησε ανέπαφη την εστία του, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Και στο 90’+4, ο Χανής με προσωπική ενέργεια και διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Νούσια.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Σκουλάς (Πετρόπουλος, Δαλούκας), του συνδέσμου Θεσσαλίας. Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από το Λιανοκλάδι οι Σκόρδας, Κραββαρίτης, Βεστάκης και από την Π.Σ. Ελασσόνας οι Βάλλας, Θανάσης, Παλάσκας, Λιόλιος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τριβέλλας, Σκόρδας, Καββαδίας, Τζουάνας, Κουφιώτης, Κραβαρρίτης, Καλύβας (92’ Ντζαβίδας), Τσακμάκας (83’ Παπαγεωργίου), Μπουγιώτας (70’ Σαγάνης), Χανής, Βεστάκης.
Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλέκος Αλεξανδρής): Νούσιας, Βάλλας (80’ Μολάς), Κοντοδήμος, Θανάσης, Φλώρος, Φώλλας (67’Νάτσης), Παλάσκας, Χάμος, Λιόλιος, Τζιόλας, Καρατζιόλης (62’ Βαλαώρας).
* Στα προημιτελικά της διοργάνωσης ο Αγρότης θα αντιμετωπίσει τον Απεραντιακό - πιθανότατα στο γήπεδο της Μακρακώμης στις 18 Μαΐου - ο οποίος κέρδισε χθες στο Καρπενήσι τον Τολοφώνα Ερατεινής με σκορ 2-0.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass