ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ

Επιτυχίες του Ποδηλατικού Γ.Σ. Λάρισας

* ΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2011 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:32
Με δυο μετάλλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο και κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση, επέστρεψαν από την Αθήνα οι αθλητές του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας κατηγορίας Εφήβων-Παίδων που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο από 28 Απριλίου έως και 1 Μαΐου. Και οι τρεις αθλητές που ήταν στην αποστολή, σε όσα αγωνίσματα αγωνίστηκαν βρέθηκαν στους τελικούς.
Στην κατηγορία Εφήβων ο Τσοπούρογλου Βασίλειος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με αποκορύφωμα τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα του Κεϊρίν, την τρίτη στους Πόντους, την πέμπτη στο Σκρατς και την έβδομη στα 200 μ. ταχύτητας.
Στην κατηγορία των Παίδων οι αθλητές Ξεσφιγγούλης Παντελής και Καρλιώτης Άρης πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση που δεν περίμενε κανείς λόγω της απειρίας που έχουν από αγώνες στην Πίστα. Στα αγωνίσματα που αγωνίστηκαν, ήτοι στο ομαδικό Ολυμπιακό Σπρίντ κατέλαβαν την πέμπτη θέση, ο Ξεσφιγγούλης Παντελής στα 200 μ. ταχύτητας την 14η θέση, ο δε Καρλιώτης Άρης στην Ατομική Καταδίωξη την έβδομη και στο Σκράτς τη 12η θέση.
Το Δ.Σ. του Ποδηλατικού Συλλόγου Λάρισας συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ευχαριστεί τους χορηγούς του συλλόγου το κατάστημα «Ορθοπεταλιά» του Γώγου Πέτρου και το «Car Bosch Service» Υγραεριοκίνηση των Αφοι Τσακάλου – Τσιούτσια Α., για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν ώστε να αντεπεξέλθει ο σύλλογος στους αγώνες.
Τέλος την Παρασκευή 6 Μαΐου αναχωρούν για τη Βουλγαρία 5 αθλητές του Ποδηλατικού ΓΣ Λάρισας όπου την Κυριακή 8 Μαΐου θα αγωνιστούν σε Διεθνή αγώνα Ορεινής Κατάβασης (DH).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass