ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ ΜΕ 4-0

Στα ημιτελικά του παιδικού η ΑΕΛ

* ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2011 23:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:31
Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ, εξασφάλισε χθες η ομάδα της Ερασ. ΑΕΛ (1) η οποία σε αγώνα κατάταξης στο γήπεδο Γιάννουλης επικράτησε της Φαλάνης με 4-0. Έτσι το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Νίκου Βλαχούλη θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης στις 7 Μαΐου την ομάδα της Ελασσόνας (στον άλλο ημιτελικό την ίδια ημέρα θα αναμετρηθούν οι Ατρόμητοι/Θύελλα με την Ακαδ. Πλίτση).
Αν και η Φαλάνη αρχικά έδειξε ότι θα είναι δύσκολος αντίπαλος- είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Φατούρα μόλις στο 2ο λεπτό –η εικόνα του αγώνα άλλαξε πολύ γρήγορα με τους «βυσσινί» να περνούν στο προσκήνιο και να επιβάλλουν το ρυθμό τους δημιουργώντας ευκαιρίες όπως στο 5’ με τον Νασιάκο, στο 16’ με τον Κίτσιο και στο 18’ με τον Καρανίκα. Τελικά στο 23ο λεπτό οι προσπάθειες των παικτών της ΑΕΛ απέδωσαν καρπούς με τον Καρανίκα να χρίζεται σκόρερ μετά από καλοζυγισμένο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του αγώνα για να ξεκινήσει η επανάληψη όπου οι «βυσσινί» εδραίωσαν την κυριαρχία τους.
Αρχικά στο 46΄ο Κίτσιος από κοντά μετά από φάση διαρκείας που ξεκίνησε από τον Δεσύλλα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στο 49’ υπό την πίεση του Τζήκα ο Νταούτης με κεφαλιά πέτυχε αυτογκόλ (3-0), ενώ στο 52’ ο Καρανίκας ως τελικός αποδέκτης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 μετά από έξοχο συνδυασμό των Κανταρίνου και Δεσύλλα.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Καραγιάννης που είχε βοηθούς την κ. Χρηστίδη και τον κ. Γρηγοριάδη.
ΕΡΑΣ. ΑΕΛ (1): Αντωνίου, Κίτσιος, Μάνικος, Σελήνης, Περδίκης, Ντονούδης, Νασιάκος, Κανταρίνος Ι, Τζήκας, Δεσύλλας, Καρανίκας (Τζουμάνης, Μαγγίνης, Παπακωνσταντίνου, Κανταρίνος ΙΙ, Μηνάς, Παπαευθυμίου, Δριστέλλας).
ΦΑΛΑΝΗ: Ζουρλαδάνης, Μανδραβέλης, Ουγιάρος, Φατούρος, Καρανάσιος, Φραγκογούλας, Μπλέντι, Μαχαίρας, Καρυώτης, Νταούτης, Σακελλαρίου (Κατσιούλης).
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass