ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΚΙΚΟ (16:00)

Πάνοπλος για νίκη ο Τύρναβος 2005

*ΜΙΧ. ΜΠΙΖΙΟΣ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ»

Δημοσίευση: 27 Απρ 2011 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:29
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αποφασισμένος να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του και να διευρύνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που έχει (τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες), ο Τύρναβος 2005 αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 16:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης, τον Φωκικό.
Η τυρναβίτικη ομάδα τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, θα επιδιώξει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Αυτό θα γίνει αν οι παίκτες αγωνισθούν με πάθος όπως στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου και έχουν υπομονή αλλά και υπομονή στο παιχνίδι τους.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του συνεργάτη του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία του Μιχάλη Μπίζιου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Χρειάζεται να αγωνισθούμε με την πρέπουσα σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και να έχουμε πειθαρχία, στο παιχνίδι μας. Η ομάδα της Άμφισσας είναι μια από τις καλύτερες της κατηγορίας και ασφαλώς το έργο μας κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Το γεγονός όμως ότι εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος, μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε περισσότερο και ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θεωρώ επίσης ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του κόσμου, γιατί οι φίλαθλοι του Τυρνάβου με τη δυναμική που έχουν, ωθούν τους παίκτες στην επιτυχία. Εξάλλου μένουν δυο αγώνες να δώσουμε στην έδρα μας ενώ εκκρεμεί και το ρεπό μας και το χειροκρότημα του κόσμου θα είναι η καλύτερη ηθική επιβράβευση για αυτά τα παιδιά, που κάνουν υπερήφανη την πόλη και τους κατοίκους της».
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΟΥΠΡΑΣ
Από αγωνιστικής πλευράς, όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να κατακτηθεί ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
Επανέρχεται ο Κώστας Σκούπρας που εξέτισε την ποινή του, ενώ αντίθετα δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Κώστας Γεωργαντζιάς, που εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, από τις επτά κάρτες που συμπλήρωσε.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Σκούπρας Βασ., Σιάτρας, Σκούπρας Κ., Κλάζογλου, Γρηγορίου, Μάγγος Κ., Μάγγος Αθ., Κουβελάς, Χριστοδούλου, Κοταρέλας, Αντωνόπουλος, Κράββαρης, Κωστέλλος, Τσορμπατζίδης, Λούγκος, Νάκας, Αθανασούλης και Αλεξίου.
ΚΟΜΠΛΕ KAI Ο ΦΩΚΙΚΟΣ
Χωρίς προβλήματα θα αγωνισθεί το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Άμφισσας, καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Κασάπης θα έχει στη διαθεσή του για να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες.
Στην αποστολή είναι τελικά και ο Νίκος Θωμόπουλος, καθώς ο 23χρονος μπήκε κανονικά στην προπόνηση, ωστόσο κατά τη διάρκεια του προγράμματος ένιωσε πάλι ενοχλήσεις. Πράγμα που σημαίνει πως ο Μιχάλης Κασάπης, μπορεί να τον συμπεριέβαλε στην αποστολή, αλλά είναι απίθανο να διεκδικήσει θέση βασικού. Από εκεί και πέρα, πλην του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο Έλληνας προπονητής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απουσίας.
Την αποστολή λοιπόν που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Λάρισα, απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παρασκευάς, Δημητρουλόπουλος, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Φαρμάκης, Σκαρίμπας, Δήμας, Κουμπρόγλου, Καλλέργης, Κανελλόπουλος, Ταμπάκης, Τζέκος, Θωμόπουλος, Σουμέλας, Πάππος, Σωρόκος, Κοντογιώργος, Κουρελής.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση ορίσθηκαν να διευθύνουν οι κ. Νικόλαος Πουλημάς (Μιχάλης Στόικος, Γιώργος Κατσούρης), όλοι του συνδέσμου Κερκύρας, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης του συνδέσμου Τρικάλων και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Αντώνης Παπαδόπουλος (Κοζάνης).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Με τις αναμετρήσεις της 32ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ στον 2ο όμιλο της Γ` εθνικής κατηγορίας (φούτμπολ λιγκ 2). Η πρωτοπόρος Αναγέννηση Επανομής, έχει δύσκολο έργο καθώς φιλοξενείται στην Κρανούλα από τη Δόξα, ενώ η Καλλονή είναι το απόλυτο φαβορί, αφού θα υποδεχθεί τον ουραγό και υποβιβασμένο Μακεδονικό. Κοντά στη νίκη είναι και η Αναγέννηση Γιαννιτσών που θα φιλοξενήσει την Κοζάνη.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής (ώρα έναρξης 16:00):
Τύρναβος-Φωκικός
Γιαννιτσά-Κοζάνη
Δόξα Κρανούλας-Επανομή
Ζάκυνθος-Οδυσσέας Αναγέννησης
Ηράκλεια-Εορδαϊκός
Φιλιππιάδα-Πόντιοι Κατερίνης
Καλλονή-Μακεδονικός
Ναυπακτιακός-Αετός Σκύδρας
*Ρεπό έχει η Νίκη Βόλου
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Επανομή    29       38-23 51
2. Καλλονή     29       34-20 50
3. Γιαννιτσά    29       25-21 47
4. Φωκικός     30       40-30 47
5. Νίκη Βόλου            30       28-26 44
6. Τύρναβος   30       28-24 42
7. Εορδαϊκός              29       28-24 42
8. Δόξα Κρανούλας 29       23-19 41
9. Πόντιοι Κατερίνης 29       21-21 40
10. Αετός Σκύδρας   29       31-25 40
11. Οδυσσέας Αναγέννησης            29       30-35 40
12. Ναυπακτιακός     29       23-30 35
13. Φιλιππιάδα          29       21-28 33
14.Ηράκλεια   29       33-32 33
15. Ζάκυνθος              29       19-26 32
16. Κοζάνη     29       31-41 32
17. Μακεδονικός       29       13-41 14
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass