ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

Στο δρόμο για την τελική φάση

* ΜΕ ΗΤΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2011 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:27
 Στη μάχη της ημιτελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων ρίχνεται από σήμερα το απόγευμα ο ΓΣ Ολύμπια. Η λαρισινή ομάδα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής (η πρώτη διεξήχθη χθες) θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Θήβας το Αρκάδι. Μοναδικός στόχος φυσικά είναι η νίκη που θα της δώσει επί της ουσίας το… εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Για τη δοκιμασία του ΓΣ Ολύμπια μίλησε στην «Ε» ο προπονητής, Σάββας Αραπατσάνης που τόνισε τα εξής: «Είναι μια σημαντική στιγμή για την Ολύμπια. Θέλουμε την πρόκριση και πιστεύω πως έχουμε τη δυναμική να την κατακτήσουμε. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα και το σημαντικότερο. Παίζουμε με το Αρκάδι και είναι μια ομάδα με την οποία μοιάζουμε αρκετά. Έχει παίκτριες οι οποίες έπαιζαν στη γυναικεία ομάδα και φέτος υποβιβάστηκαν από την Α2 Εθνική».
ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ
Γοργόλη, Βαμβακίδου, Καπνιά, Θεοφανάκη, Παπαστεργίου, Μίχα, Ζιώγου, Τσιόγκα, Δανιήλ, Καραλευτέρη θα είναι στην αποστολή που θα αναχωρήσει από τη Λάρισα στις 9 το πρωί. Μαζί θα βρίσκονται τόσο ο Στάθης Λάιος όσο και η Αφροδίτη Αραπατσάνη. Χρέη γραμματειακής υποστήριξης από την θεσσαλική πρωτεύουσα θα εκτελεί η Ελένη Τζιβγούλη.
ΧΘΕΣ
Χαλκίδα –Αρκάδι Ρεθύμνου
Ρεπό: ΓΣ Ολύμπια
ΣΗΜΕΡΑ Μ. ΤΡΙΤΗ
Αρκάδι Ρεθύμνου – ΓΣ Ολύμπια 16:00
Ρεπό: ΑΓΕ Χαλκίδας
ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΓΣ Ολύμπια–Χαλκίδα 12:00
Ρεπό: Αρκάδι Ρεθύμνου
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (Γήπεδο Ιωνίας) 27/04 έως1/05/2011.Ο ΔΑΣ Άνω Λιοσίων (Πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ), ο ΑΣ Άρης (Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ) και οι τέσσερις νικήτριες ομάδες των Ομίλων της προκριματικής φάσης θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση. 
ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Εν τω μεταξύ χθες η Ελασσόνα για την ημιτελική φάση των Εφήβων έχασε στο πρώτο ματς από τη Λιβαδειά με σκορ 70-65. Ενώ λίγο πριν τη λήξη ήταν μπροστά με 5 πόντους, έχασε 6 συνεχόμενες βολές και έκανε πολλά λάθη. Για να προκριθεί θα πρέπει να κερδίσει σήμερα τον Εργοτέλη και αύριο η κρητική ομάδα να νικήσει με τη σειρά της τη Λιβαδειά (θα παίξουν ρόλο οι διαφορές).
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-16, 41-34, 55-54, 70-65
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Ποντίκας): Αδέλλας, Μπαριάνης, Πάσχος Δ. 10, Πάσχος Γ. 11, Χαιρετίδης 20, Τουργαΐδης, Γιώτσας, Φλώρος Ν., Φουνταρλής, Κατσιούλης 2, Μπλιάτζας 22.
ΧΘΕΣ
Απόλλων Λιβαδειάς – ΓΣΕ Ελασσόνας    70-65
Ρεπό είχε ο Γ.Σ. Εργοτέλης
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ
Εργοτέλης – Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας 17:45
Ρεπό: Α.Σ. Απόλλων Λιβαδειάς
ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
Εργοτέλης –Απόλλων Λιβαδειάς 10:00
Ρεπό: Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας
Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ
Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα (27/04 έως 1/05/2011). Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος ο Παναθηναϊκός (Πρωταθλητής ΕΣΚΑ), ο ΑΣ Άρης (Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ) και οι νικητές των τεσσάρων Ομίλων της προκριματικής φάσης. Η τελική φάση διοργανώνεται από την ΕΟΚ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Τρικκαίων και την ΕΣΚΑΘ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass