ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της διημερίδας ΕΠΣΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.30 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ 2ης ΗΜΕΡΑΣ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2011 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:26
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της χθεσινής πρώτης ημέρας της διημερίδας που διοργανώνει η ΕΠΣΛ στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΔΕΥΑΛ. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσπάθεια του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης για ουσιαστική επιμόρφωση όλων των εμπλεκομένων με το ποδόσφαιρο, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν από την πλευρά τους ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλάκος και ο εκπρόσωπος του δημάρχου Λαρισαίων, αντιδήμαρχος Χρήστος Τερζούδης. Το «παρών» έδωσαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, π. Κωσταντίνος, ο πρόεδρος του ΣΔΠΛ, Γιώργος Λουτρίδης, συνοδευόμενος από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ, Αποστόλης Νεμπεγλέρας και μέλη του δ.σ., ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Βασίλη Κούργιας, ενώ τηλεγραφήματα απέστειλαν οι Λαρισαίοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Έκτορας Νασιώκας και της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Ζώης, καθώς επίσης και η ΕΠΣ Λακωνίας.
Κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα της διημερίδας μίλησαν και ανέπτυξαν θέματα ο εκπαιδευτής του ΕΚΑΒ Βασ. Στεργιόπουλος (Πρώτες βοήθειες στους αγωνιστικούς χώρους), η διατροφολόγος κ. Στέλλα Μορφογιάννη (Αθλητική διατροφή), ο προπονητής ποδοσφαίρου του Άρη Θεσσαλονίκης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, κ. Σάκης Τσιώλης (Σύστημα και τακτική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο) και ο διευθυντής Ανάπτυξης της Διαιτησίας της ΕΠΟ και κορυφαίος παλιός διεθνής Έλληνας διαιτητής, κ. Κύρος Βασάρας που παρουσίασε διαιτητικά θέματα.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- Έναρξη ομιλιών 18.30
- Ομιλία με θέμα «Ψυχολογικό φαινόμενο της προσοχής αυτοσυγκέντρωσης των διαιτητών Ποδοσφαίρου», με ομιλητή των Δρ Ζήση Παπανικολάου, αναπληρωτή καθηγητή ειδικής προπονησιολογίας της ποδοσφαίρισης, διδάκτορα αθλητικών επιστημών.
- Διάλειμμα 10’
- Ο διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ κ. Κύρος Βασάρας, θα παρουσιάσει σε εκτενή του ομιλία βασικές διατάξεις των Κανονισμών Ποδοσφαίρου και Διαιτησίας, καθώς και τις νέες τροποποιήσεις αυτών.
- Λήξη εργασιών της διημερίδας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass