ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Απόλυτη ικανοποίηση στον Τύρναβο

* ΓΙΑ ΕΚΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ

Δημοσίευση: 15 Απρ 2011 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:26
Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου ήταν η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών για τους ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου 2005, οι οποίοι τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, κατάφεραν να υλοποιήσουν τον στόχο της παραμονής.
Η τυρναβίτικη ομάδα έκανε υπερήφανη τους φιλάθλους της στο θεσσαλικό ντέρμπι της κατηγορίας και ασφαλώς εκτός από το βαθμολογικό όφελος, ήταν παράλληλα και μια νίκη γοήτρου.
Αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία ο Τύρναβος αποτελεί μπορούμε να πούμε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και ίσως αν είχε δυο βαθμούς ακόμη, σήμερα θα κάναμε λόγο και για πλέι οφ ανόδου!
Μυστικά πολλά δεν υπάρχουν για την πετυχημένη αυτή συνταγή, όμως σίγουρα αυτό που μέτρησε περισσότερο είναι το εξαιρετικό κλίμα που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους και η ηρεμία που υπάρχει στα αποδυτήρια, όπου εκεί το…αφεντικό είναι ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, το έργο του οποίου φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Με σκληρή δουλειά το καλοκαίρι στην ορεινή Σαμαρίνα, με πειθαρχία και σοβαρότητα έχοντας μια διοίκηση η οποία ήταν συνεχώς δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί, τα αποτελέσματα ήταν επόμενο ότι θα έρθουν, σε μια ΠΑΕ στην οποία έχει τη «σφραγίδα» της νοικοκυροσύνης του προέδρου της, Βασίλη Μπρέζα.
Ένας άνθρωπος που έδωσε και δίνει πάρα πολλά στην ομάδα της πόλης του και τα λόγια φυσικά είναι πολύ λίγα για να αποτυπώσουν τη μεγάλη προσφορά που έχει σε αυτό το «οικοδόμημα», το οποίο έχει…κτισθεί πάνω σε γερές βάσεις.
Και τα νέα παιδιά που απαρτίζουν στο σύνολό τους το δυναμικό της ομάδας, παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση και εάν συνεχίσουν να δουλεύουν με την ίδια όρεξη, τότε το μέλλον τους σίγουρα διαγράφεται ευοίωνο.
Χθες ο Μιχάλης Ζιώγας έπλεξε και πάλι το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας ότι οι θυσίες που έκαναν από το καλοκαίρι φέρνουν ευχάριστα αποτελέσματα, αλλά ζήτησε να συνεχισθεί η προσπάθεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι.
ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ
Με την προχθεσινή νίκη επί της Νίκης Βόλου με 1-0, ο Τύρναβος 2005 διεύρυνε το αήττητο σερί του στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, είναι θετικός ο απολογισμός (σ.σ. τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες).
Παράλληλα, ανέπαφη διατηρείται και η εστία του Πέτρου Καραναστάση, ο οποίος έχει να δεχθεί γκολ από τον εντός έδρας αγώνα, με την Αναγέννηση Επανομής (1-2).
Άμυνα λοιπόν για…σεμινάριο και ευχής έργον είναι να διατηρηθεί το αήττητο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς μένουν δυο ακόμη εντός έδρας παιχνίδια, με Φωκικό (27/4) και Οδυσσέα Αναγέννησης.
Σήμερα οι παίκτες θα επανέλθουν στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό που δόθηκε από τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα ως δώρο για την καλή εμφάνιση και το νικηφόρο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, από όπου είναι και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass