ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Λ. ΜΕ 4-1 ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Επέστρεψε στις νίκες ο Αίαντας

* ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΡΑΣ. ΑΕΛ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ * ΕΥΚΟΛΑ Ο AΡΗΣ Λ. ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2011 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:25
Εύκολη χαρακτηρίζεται η χθεσινή νίκη του Αίαντα Τυρνάβου στο «Γ. Μητσιμπόνας» επί του Ολύμπου Λάρισας (4-1) σε εξ αναβολής παιχνίδι του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ όταν στο 7ο λεπτό ο Λιάνος διεκδίκησε μια μπροστινή μπαλιά απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Αίαντα, στο 11’ μετά από εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα κατάληξε στον Ντεμίρη που με κοντινό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 26’ ο Αίαντας είχε μία ακόμα καλή στιγμή με τον Λιάνο η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη κι έτσι το 0-2 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη ο Όλυμπος πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας στο 51’ μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μάντζα. Τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε στο 61’ ο Μούμος με απευθείας εκτέλεση φάουλ μειώνοντας σε 1-2.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα εξελισσόταν σε ντέρμπι στο 70’ και στο 71’ οι Πάτσης και Γιάτσας ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 1-4 σφραγίζοντας έτσι τη νίκη της ομάδας τους που μετά από αυτό το αποτέλεσμα έφτασε στους 10 βαθμούς.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Καραγιάννης.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Καραγιάννης, Βαρσάμης, Σκούπρας, Μπαστούνης, Τζίνης, Μούμος, Βάσσος, Μάντζας, Καραγκούνης, Σπανός, Φούκης (Ευθυμίου, Μπόλικα, Κοσμάνος, Ερμίδης, Βαρνάς, Κλάιντι, Λυγούρας, Καπετάνης).
ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Σέρα, Κατσαβός, Ντεμίρης, Λιάνος, Λιάκος, Δασκαλόπουλος, Κυρίτσης, Στάμου, Παπαδόπουλος Ι., Χαρισούλης, Ντούρος (Παπαδόπουλος Ηλ., Πάτσης, Γιάτσας, Μούργκας, Φασέγκας).
«ΣΙΦΟΥΝΑΣ» Η ΕΡΑΣ. ΑΕΛ (1)
Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία η Ερασ. ΑΕΛ (1) πέρασε σαν σίφουνας από τα Φάρσαλα κερδίζοντας χθες την τοπική Αναγέννηση με 10-0 σε εξ αναβολής αγώνα του προπαιδικού πρωταθλήματος και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο.
Έτσι οι «βυσσινί» διατήρησαν το αήττητο και μάλιστα με μηδέν παθητικό όπως ακριβώς και στον 1ο γύρο. Στη συνέχεια της διοργάνωσης η ομάδα της Ερασ. ΑΕΛ (1) θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή του 5ου ομίλου στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης.
Τα γκολ των «βυσσινί» πέτυχαν οι Μαγγίνης 3, Τζουμάκης 2, Μπόντε 2, Λέτσιος, Κανταρίνος Ν. και Μακρής.
ΕΡΑΣ. ΑΕΛ (1): Μπουρονίκος, Μεμάι, Καλφούντζος, Μακρής, Τσομακίδης, Κανταρίνος Ν., Καλόγηρος, Μπόντε, Τζουμάκης, Λέτσιος, Μαγγίνης (Μαλικόπουλος, Τριανταφύλλου, Αναστασίου).
ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Πιο ουσιαστικός ο Άρης Λάρισας επικράτησε της Αστραπής Πολιτείας με 3-0 σε εξ αναβολής αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Χριστίδης, ενώ ο Δ. Γκατζούλης στη συνέχεια με δύο τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αγγέλης, Καλαϊτζαντωνάκης, Ακρίβος, Καραμπούζης, Πολαβέρι, Στατήρης, Φανίδης, Τζάφα, Χριστίδης, Γκατζούλης Λ., Κρεμαστάς (Αλεξίου, Γκατζούλης Δ., Καραμάνης, Βούρτουρας).
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σήμερα εν τω μεταξύ στις 17.00 στο γήπεδο Τερψιθέας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο Μαχητής με την Ομόνοια στο πλαίσιο του προπαιδικού πρωταθλήματος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass