Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (16:00)

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στον Τύρναβο

* ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ... ΤΡΙΠΟΝΤΟ * ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2011 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:25
Πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (2ος όμιλος) θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 4 το απόγευμα στον Τύρναβο, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Νίκη Βόλου.
Το ματς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, διότι εκτός του βαθμολογικού κινήτρου για τις δυο ομάδες και το γόητρο σε αυτούς τους αγώνες κάνει τους παίκτες να θέλουν και για ένα λόγο παραπάνω το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση είναι ένα παιχνίδι στο οποίο αναμένεται κοσμοσυρροή στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου αφού οι συνθήκες είναι ιδανικές για την παρακολούθηση αγώνων και πρέπει όλοι να συμβάλλουν, ώστε να κερδίσει ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο.
Ο Τύρναβος 2005 με τους τρεις βαθμούς «κλειδώνει» την παραμονή στην κατηγορία και γι’ αυτό οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα προκειμένου να φτάσουν στην επιτυχία, για να έχει αξία και ο βαθμός που απέσπασαν την περασμένη Τετάρτη στη Ζάκυνθο.
Αυτός λοιπόν που θα είναι περισσότερο σοβαρός, πειθαρχημένος, ψύχραιμος και θα κάνει τα λιγότερα λάθη, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να επικρατήσει.
Από αγωνιστικής πλευράς, το μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα εντοπίζεται στον Κώστα Σκούπρα που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο και δεν θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
Επανέρχεται ο Χρήστος Κωστέλλος που αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του, όπως επίσης και οι Κώστας Μάγγος, Θανάσης Μάγγος, Βασίλης Σκούπρας, Κώστας Γεωργαντζιάς, που εξέτισαν τις ποινές τους.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Σκούπρας Βασ., Σιάτρας, Γεωργαντζιάς, Κλάζογλου, Γρηγορίου, Μάγγος Κ., Μάγγος Αθ., Κουβελάς, Χριστοδούλου, Κοταρέλας, Αντωνόπουλος, Κράββαρης, Κωστέλλος, Τσορμπατζίδης, Λούγκος, Νάκας, Αθανασούλης και Αλεξίου.
*Όσον αφορά στη Νίκη Βόλου που θέλει ένα καλό αποτέλεσμα από την πλευρά της για να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου, ο Σέρβος προπονητής της κ. Ντόβενταν, δεν υπολογίζει τους Τσερκέζο (τραυματίας), Νάστο (τιμωρημένος).
Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Τύρναβος 2005 κέρδισε στη Νέα Ιωνία τη Νίκη Βόλου με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κώστας Γρηγορίου, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης οι Βολιώτες φίλαθλοι χειροκρότησαν ιπποτικά τους παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας και τους ποδοσφαιριστές.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τον σημερινό αγώνα Τύρναβος 2005-Νίκη Βόλου θα διευθύνουν οι κ. Μπλούνας Ιωάνν., Δόσκορης Χρ., Δουδούμης Ανέστ. (Φθιώτιδας), 4ος θα είναι ο κ. Μαστάκας Γεώργ. (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο κ. Κωτούλας Ηλίας (Τρικάλων).
ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Το ντέρμπι στην Πτολεμαΐδα μεταξύ του τοπικού Εορδαϊκού και της Καλλονής ξεχωρίζει -επίσης- από το πρόγραμμα της 31ης ημέρας του 2ου ομίλου, του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας (Φούτμπολ Λιγκ 2). Το ματς θα είναι δύσκολο και δεν υπάρχουν ασφαλή προγνωστικά, ενώ πιο εύκολο θα είναι το έργο της πρωτοπόρου Αναγέννησης Επανομής, η οποία θα υποδεχθεί τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, έχει ως εξής:
Φωκικός - Γιαννιτσά
Τύρναβος - Νίκη Βόλου
Κοζάνη - Δόξα Κρανούλας
Επανομή - Ηράκλεια
Οδυσσέας Αναγέννησης - Φιλιππιάδα
Εορδαϊκός - Καλλονή
Πόντιοι Κατερίνης - Ναυπακτιακός
Αετός Σκύδρας-Μακεδονικός
* Ρεπό έχει η Ζάκυνθος. Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4 το απόγευμα.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Επανομή          28        37-22   50
Καλλονή         28        33-19   49
Γιαννιτσά         28        24-20   46
Φωκικός          29        39-29   46
Νίκη Βόλου     29        28-25   44
Εορδαϊκός       28        27-23   41
Δόξα Κρανούλας        28        22-18   40
Πόντιοι Κατερίνης      28        21-20   40
Τύρναβος 2005           29        27-24   39
Αετός Σκύδρας           28        30-25   37
Οδυσσέας Αναγέννησης         28        29-35   37
Φιλιππιάδα      28        21-27   33
Ηράκλειας       28        32-31   32
Ναυπακτιακός 28        22-30   32
Ζάκυνθος        29        19-26   32
Κοζάνη            28        30-40   31
Μακεδονικός 28        13-40   14
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass