ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (16.00)

Πάνοπλος για νίκη ο Τύρναβος 2005

*Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2011 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:25
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το θετικό σερί του θέλει να διευρύνει αύριο ο Τύρναβος 2005, ο οποίος θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης στις 4 το απόγευμα, τη φιλόδοξη Νίκη Βόλου.
Η τυρναβίτικη ομάδα η οποία για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια διατηρεί το αήττητο στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, έχει πολύ καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσουν οι παίκτες να προσθέσουν μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό τους.
Ο κόσμος της ομάδας καλείται να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο και να ωθήσει τους παίκτες, προκειμένου εκείνοι να κατακτήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και να «κλειδώσουν»την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.
Ασφαλώς η Νίκη Βόλου και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, όμως ο καλός Τύρναβος δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα και όπως σε όλα τα ματς έτσι και στο συγκεκριμένο θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους παίκτες, πλην του Κώστα Σκούπρα, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη την περασμένη Τετάρτη στη Ζάκυνθο και του Τσούκαλου, που έχει ένα χτύπημα στη μέση από το παιχνίδι στο νησί του Ιονίου.
Κατά τη χθεσινή προπόνηση ο κ. Ζιώγας επανέλαβε στους παίκτες του ότι χρειάζεται να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με στόχο η ομάδα να πετύχει ισάριθμες νίκες, στους τρεις εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες, με Νίκη Βόλου, Φωκικό και Οδυσσέα Αναγέννησης, αντίστοιχα.
Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Χωρίς τον Τσερκέζο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τον Νάστο ο οποίος είναι τιμωρημένος, θα αγωνιστεί αύριο το απόγευμα η Νίκη Βόλου στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια της 31ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν αύριο και ώρα 4 το απόγευμα, ορίστηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Φωκικός-Γιαννιτσά: Σταθόπουλος Σπ., Δημόπουλος Μιχ., Τραχανής Σωτ. (Δυτικής Αττικής), 4ος Σωσώνης Ιωανν. (Φθιώτιδας), παρ. Τριανταφυλλίδης Ανδρεάς (Αχαΐας).
* Τύρναβος 2005-Νίκη Βόλου: Μπλούνας Ιωάνν., Δόσκορης Χρ., Δουδούμης Ανεστ. (Φθιώτιδας), 4ος Μαστάκας Γεωργ. (Μακεδονίας), παρ.Κωτούλας Ηλίας (Τρικάλων)
* Κοζάνη-Δόξα Κρανούλας: Λυμπούδης Αρ., Μερκενίδης Αριστ., Αϊναλής Θεοδ. (Μακεδονίας), 4ος Θεοδωρόπουλος Νικ. (Φλώρινας), παρ. Μαζαράκος Ηλίας (Άρτας)
* Επανομή-Ηράκλεια: Μαλουτάς Δημ. (Ημαθίας), Ξενακίδης Ιωανν. (Κοζάνης), Καραμπούλας Χρ. (Πιερίας), 4ος Σκουλάς Εμμ. (Θεσσαλίας), παρ. Κυριακούδης Βασίλειος (Καβάλας)
* Αναγέννηση Σερρών-Φιλιππιάδα: Καραλιόλιος Ανδρ. (Γρεβενών), Ρίγκος Παν. (Γρεβενών), Σταγγόλης Χρυσ. (Καστοριάς), 4ος Τερετίδης Φωτ. (Καβάλας), παρ. Κωδωνάς Φώτιος (Καβάλας)
* Εορδαϊκός-Καλλονή: Στυλιάρας Δημ., Ζυγούρης Δημ., Κολοσιώνης Αθ. (Αιτ/νίας), 4ος Μπουμαρσόπουλος Άγησ. (Λάρισας), παρ.Αθανασίου Νίκος (Θεσπρωτίας)
* Πόντιοι Κατ.-Ναυπακτιακός: Αγγελάκης Άγγ. (Μακεδονίας), Πάτρας Π. (Μακεδονίας), Χατζηνάκος Γεωργ. (Δράμας), 4ος Κοτσάνης Κων/νος (Δράμας), παρ. Παπατριανταφύλλου Εμμανουήλ (Κιλκίς)
* Αετός Σκύδρας-Μακεδονικός: Γρατσάνης Ευαγγ. (Τρικάλων), Σιαμέτης Αλ. (Ηπείρου), Ράπτη Αλεξ. (Ηπέιρου), 4ος Μανασής Κων/νος (Τρικάλων), παρ. Τσακιρίδης Νικόλαος (Σερρών)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass