ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΥ ΜΕ 3-0

Τρίποντο…σωτηρίας για τον Απόλλωνα

*ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΟΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΝΤΕ *ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2011 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:25
Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του έκανε ο χθες ο Απόλλων Λάρισας, κερδίζοντας τον Απεραντιακό στη Φιλιππούπολη σχετικά εύκολα με 3-0, με τον Φουσίκα να πετυχαίνει 2 γκολ (4', 89΄) και με τον Μπόντε στις καθυστερήσεις (91'). Η ομάδα της Λάρισας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ κατάφερε να ανοίξει το σκορ σχεδόν με την…σέντρα, συγκεκριμένα στο 4΄ με τον Φουσίκα να κάνει το 1-0 με κοντινό πλασέ εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Γιαννακόπουλου και τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στην περιοχή του Απεραντιακού. Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν το χώρο του κέντρου και έτσι χρειάστηκε να περάσει ένα μισάωρο, μέχρι να δούμε κάποια ευκαιρία.
Συγκεκριμένα στο 36', για τον Απόλλωνα με τον Στεργίου να μην υπολογίζει σωστά στην προβολή που έκανε, μετά από παράλληλη σέντρα του Γιαννακόπουλου και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιάμη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων μπήκε δυνατά και απείλησε στο 47' και στο 48' με σουτ των Κακαζούκη και Μπόντε αντίστοιχα, αμφότερα κατέληξαν άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 52΄ο Απεραντιακός θα χάσει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά από σέντρα του Κατσίκα και λάθος συνεννόηση του Μαγαζιώτη με τον Σκάκο, η προβολή του Αρουτίδη κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι. Στο 58' ο Φουσίκας θα κάνει την επέλαση από τα αριστερά και μέχρι τα μέσα της μικρής περιοχής θα κάνει λάθος επιλογή όμως επιχειρώντας το σούτ, αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Στεργίου. Ένα λεπτό πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Απόλλων θα βγει στην αντεπίθεση μετά από κόρνερ του Απεραντιακού με τον Καπετάνι να κάνει την κάθετη πάσα στον Φουσίκα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ο Μπόντε μετά απο παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά της μικρής περιοχής που του έκανε ο Μπίμπα, στο 90΄+1.
Πλέον το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στην έδρα του Πετρωτού αποκτά χαρακτήρα…τελικού για τον Απόλλωνα, καθώς με τη νίκη εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ και η ισοπαλία θα είναι ένα θετικό βήμα προς αυτή.
Πολύ καλή η διαιτησία του Βρέσκα Γ.και των βοηθών του Καραγκιζόπουλου Ι., Τσιούπρου Γ, όλοι του συνδέσμου Ημαθίας.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: Μαγαζιώτης, Περήφανος, Κακαζούκης (77' Μπίμπα), Σκάκος, Πολύζος, Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Καπετάνι, Φουσίκας, Στεργίου, Κορλός (46' Μπόντε).
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Τσιάμης, Μπουμπούρης (77' Νταβαρίνος Β.), Μπισμπίκης, Κεφαλίδης, Κατσίκας, Τλούπας, Λεπτάκης, Γεωργακόπουλος, Νταβαρίνος Αρ., Αρουτίδης, Πανακούλιας.
*Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Απόλλωνα Ζόραν Μπάμποβιτς, τόνισε τα εξής: «Πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες πετύχαμε τρία γκολ και από δω και πέρα κοιτάμε να κερδίσουμε τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια, για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».
 Γρηγόρης Γεραγωτέλης
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass