ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟ (17:00)

Μονόδρομος η νίκη για τον Απόλλωνα

* Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ * ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2011 23:21 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:25
 Με τα παιχνίδια της 24ης ημέρας συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και στον 4ο όμιλο ενώ ήδη έχει αναδειχτεί πρωταθλητής ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν τη Λαμία και τον Απεραντιακό, στα τοπικά πρωταθλήματα.
Στις 5 το απόγευμα λοιπόν, ο Απόλλων Λάρισας δίνει μια πολύ κρίσιμη μάχη στη Φιλιππούπολη, όπου αντιμετωπίζει τον Απεραντιακό και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στη σωτηρία.
Αναμφισβήτητα είναι ένα σημαντικό από κάθε άποψη παιχνίδι και οι παίκτες του Απόλλωνα φέρονται αποφασισμένοι να κατακτήσουν έστω και δύσκολα τους τρεις βαθμούς, που θα τους δώσουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Αγωνιστικά, ο τεχνικός Ζόραν Μπάμποβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Παντελή Βενέτη που αποβλήθηκε στην Καρδίτσα και στον Δημήτρη Φατούρα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με τη μέση του.
Από την άλλη πλευρά, ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών οι Μπαλαμώτης, Κορλός και Εμμανουήλ, οι οποίοι τέθηκαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Η διοίκηση της ομάδας κάνει έκκληση στον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να βοηθήσει τα παιδιά, προκειμένου εκείνοι να κατακτήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
*Στην Τσαριτσάνη ο πρωταθλητής Οικονόμος θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Καρδίτσας και θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα να συνδυαστεί με μια καλή εμφάνιση.
Το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά και έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη να χρησιμοποιήσει νέα παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, για να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
Πιθανότατα θα ξεκουράσει και ορισμένους βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως τον Άγγελο Διγκόζη και τον Χρήστο Οικονόμου.
Ήδη άρχισε ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν και ο προπονητής κ. Καλτέκης θέλει να έχει μια καλύτερη εικόνα για όλους τους παίκτες.
*Στο Λιανοκλάδι, θα αναμετρηθούν δυο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και αναφερόμαστε στον Πυργετό και στον τοπικό Αγρότη.
Η ομάδα του Κάτω Ολύμπου θέλει να τερματίσει στη δεύτερη θέση όπου βρίσκεται και για να γίνει αυτό χρειάζεται να αποσπάσει στον σημερινό αγώνα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Φώτης Μπουμπουγιατζής που θα είναι στον πάγκο, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Τσατσαλίδη ο οποίος εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του καθώς είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες. Επανέρχεται όμως ο Αποστόλης Πολύζος, που εξέτισε την ποινή του.
*Με νέο προπονητή τον Αλέξη Αλεξανδρή, η Π.Σ. Ελασσόνας αγωνίζεται στο Μουζάκι της Καρδίτσας και θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.
Το σωματείο της Ελασσόνας που προκρίθηκε στην επόμενη φάση για το κύπελλο ερασιτεχνών κερδίζοντας στον Πτελεό με 1-0 την περασμένη Τετάρτη, θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να αποσπάσει βαθμοφόρο αποτέλεσμα, που θα την οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, του 4ου ομίλου.
Στη σημερινή αναμέτρηση χρέη προπονητή θα κάνει και πάλι ο Θανάσης Κυριλλίδης –μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κώστα Κολομητρούση- ενώ ο κ.Αλεξανδρής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, μετά το Πάσχα.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ο Βασίλης Φλώρος και ο Θανάσης Παλάσκας, που συμπλήρωσαν κάρτες.
 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το σημερινό πρόγραμμα (σ.σ. όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 5 μ.μ..) και οι διαιτητές του 4ου ομίλου της Δ’ εθνικής κατηγορίας, έχουν ως ακολούθως:
*Οικονόμος-Α.Ο. Καρδίτσας: Τζοβάρας Γ., Λιτοσελίτης Γ., Ζαϊμί Ν. (Φθιώτιδας), παρ. Παπαδόπουλος Α. (Κοζάνης)
*Απόλλων Λ.-Απεραντιακός: Βρέσκας Γ., Καραγκιζόπουλος Ι., Τσιούμπρος Γ.(Ημαθίας), παρ. Κουτσιοσμηνάκης Δ. (Καρδίτσας)
*Μετέωρα-Πετρωτό.: Κοεμτζίδης Π., Τσιαμπάζης Χρ., Κωτούλας Ν. (Κοζάνης), παρ. Μπεκιάρης Β. (Λάρισας)
*Λιανοκλάδι-Πυργετός.: Γαβρίλης Π., Κουτσόγιαννος Ν., Μειντανάς Ανδ. (Αθηνών) , παρ. Κανούλης Σπ. (Θεσσαλίας)
*Μακρακώμη-Ρήγας Φεραίος: Καλογερόπουλος Χαρ., Τσολάκης Στ., Γιαννουγλίδης Εμ. (Αθηνών), παρ. Κουτσόπουλος Δημ. (Καρδίτσας)
*Α.Ε Μουζακίου-Π.Σ.Ελασσόνα: Μαστάκας Γ., Πελετίδης Χρ., Σπυριδωνίδης Δημ.(Μακεδονίας), παρ. Κωτούλας Ηλ. (Τρικάλων)
*Νέα Αγχίαλος.-Λαμία: 3-0 α.α.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 23 αγώνες)
Οικονόμος      51-19   55-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
..............................................
Πυργετός         29-10   43
Λιανοκλάδι     25-11   41
Ν. Αγχίαλος    26-15   37
Α.Ο. Καρδίτσας          27-18   35
Π.Σ. Ελασσόνας          26-18   35
Μουζάκι          24-22   29
Μετέωρα         13-16   28
................................................
Ρήγας Φεραίος            22-33   27
Απόλλων Λ.    21-23   27
Πετρωτό          21-34   27
Α.ΕΣπερχειάδας          15-22   25
Απεραντιακός 34-37   21
Λαμία 13-57   9
*Η Λαμία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass