ΜΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΜΙΚΡΑ» ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ Γ.Σ., ΚΑΙ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ

Εβδομάδα εκδηλώσεων η ερχόμενη στην ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2011 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:24
Την Πέμπτη 14 Απριλίου, στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΔΕΥΑΛ (19.00) θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ που θα έχει σαν κύριο θέμα την εναρμόνιση του Καταστατικού της ΕΠΣΛ, με αυτό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τις τροποποιήσεις διαφόρων άρθρων του, οι οποίες και θα αναλυθούν στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.
Πέραν της απαραίτητης παρουσίας τους στην Γ.Σ., οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων θα πρέπει απαραίτητα, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου, να καταθέσουν στη γραμματεία της Ένωσης, το πληρεξούσιο του σωματείου τους, με την απόφαση του διοικητικού τους συμβουλίου, για τον ορισμό του αντιπροσώπου του (και του αναπληρωματικού του) στη συνέλευση αυτή.
Υπενθυμίζεται ότι η καταστατική αυτή Γενική συνέλευση της ΕΠΣΛ, βρίσκεται σε απαρτία, όταν παρίστανται σ’ αυτή το μισό συν ένα των αντιπροσώπων των σωματείων που δικαιούνται να παραστούν με δικαίωμα ψήφου.
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 15 ΚΑΙ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων στη νέα σχολή διαιτησίας, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας διοργανώνει το διήμερο 15 και 16 Απριλίου (Παρασκευή και Σάββατο) στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΔΕΥΑΛ, ενδιαφέρουσα διημερίδα με θέματα που αφορούν στο ποδόσφαιρο, στη διαιτησία στην προπονητική, στην αθλητιατρική, στους παρατηρητές αγώνα κ.ά.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί και θα μιλήσουν επώνυμοι παράγοντες του χώρου των παραπάνω αναφερόμενων θεμάτων. Το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα της διημερίδας και των ομιλητών της, θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.
ΣΤΙΣ 15.30 ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΛ, όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων του Σαββάτου θα ξεκινήσουν 1 ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 15.30 και όχι στις 16.30, ώστε να διευκολυνθούν οι προπονητές, διαιτητές παράγοντες και ποδοσφαιριστές που θέλουν να παρακολουθήσουν την προαναφερθείσα ενδιαφέρουσα ημερίδα.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
Με αφορμή τη διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου τζούνιορ (γεννηθέντες το 2000 και μετά) και προτζούνιορ (γεννηθέντες το 2002 και μετά) η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ένωσης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη εκπροσώπων των σωματείων του Νομού που προτίθενται να συμμετάσχουν στα εν λόγω τουρνουά, προκειμένου να συζητηθούν σ’ αυτή ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων και άλλες σχετικές λεπτομέρειες. Η σύσκεψη αυτή θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣΛ, την Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα 13.30, οπότε λήγει και η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής στα τουρνουά.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Αποφασίστηκε για τεχνικούς λόγους η αλλαγή της ώρας διεξαγωγής των παρακάτω αγώνων:
* Οι κυριακάτικοι αγώνες του 1ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα διεξαχθούν το πρωί 11.00 και όχι το απόγευμα 16.00, όπως αρχικά είχαν οριστεί.
* Ο αγώνας ΑΕ Δαμασουλίου – Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, θα διεξαχθεί αντί του Σαββάτου την Κυριακή στις 16.00.
* Ο αγώνας Διογένης – Θύελλα Ελάτειας, θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 11.00 και όχι στις 16.00 όπως αρχικά είχε ορισθεί.
* Έγινε δεκτό το αίτημα του Ατρόμητου Δασοχωρίου, για αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα με την Προοδευτική, από τις 17/4/2011, στις 16/4/2011 και ώρα 16.00.
ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος επιβλήθηκαν οι ακόλουθες ποινές στα παρακάτω σωματεία, οι οποίες επικυρώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο:
Αμπελωνιακός: Χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί στο 60ό λεπτό του αγώνα με την ΑΕΔ Νίκαιας (27-3-2011), αποβλήθηκε από τον διαιτητή εκπρόσωπος της ομάδας γιατί εξύβρισε τον α’ βοηθό, ενώ άλλος εκπρόσωπος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έσπρωξε τον ίδιο βοηθό διαιτητή. Στον πρώτο εκπρόσωπο επιβλήθηκε ποινή έγγραφης επίπληξης και στον δεύτερο ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα.
Αμπελόκηποι: Αυστηρή έγγραφη επίπληξη, γιατί στο 58ο λεπτό του αγώνα της 26ης-3-2011 με αντίπαλο την ομάδα του Νέου Ατρόμητου Σωτηρίου, στο 58΄ εκπρόσωπος της ομάδας εξύβρισε τον διαιτητή.
ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ
Καλούνται την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 19.30 ενώπιον της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ένωσης, τα παρακάτω σωματεία, για παροχή εξηγήσεων στα όσα αναφέρθηκαν σε βάρος τους, στις παρατηρήσεις διαιτητών στα Φ.Α. του περασμένου Σαββατοκύριακου:
Νέα Νίκη Νίκης: Γιατί στο 85ο λεπτό του αγώνα με αντίπαλο την Ανθούπολη (3/4/2001) εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί της και κινήθηκαν απειλητικά προς τον α’ βοηθό διαιτητή, με αποτέλεσμα να προκληθεί 3λεπτη διακοπή αγώνα. Επίσης, μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί της εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των διαιτητών και τους εξύβρισαν.
Κίσσαβος Συκουρίου: Γιατί στο 57ο λεπτό του αγώνα με αντίπαλο το Δαμασιακό (2/4/2011) εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο οπαδός της και χτύπησε ποδοσφαιριστή του Δαμασιακού, προκαλώντας σύρραξη και 3λεπτη διακοπή του αγώνα.
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναγραφεί στα Φ.Α. από τους διαιτητές των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου και με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές:
Τζήκας Α., ΠΑΣ Βουβάλας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
Κωσταρέλος Θ., Νέα Νίκη Νίκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Σαμαράς Θ., Νέα Νίκη Νίκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Βότσης Ε., Αναγέννηση Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Ρουμάνης Α., Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
Σαλαβέρης Κ., Ελευθεριακός, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
Αλεξανδράκης Κ., Ομόνοια Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Καπιτσινας Β., ΑΟ Ζωοδόχου Πηγής, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
Δάσσιος Κ., Όλυμπος Καρυάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Νάνος Α., Μύτικας Καλυβίων, επικίνδυνο παίξιμο, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Βογιατζής Σ., Αστηρ Μελισσοχωρίου, εξύβριση Θείων (υπότροπος), 8 αγωνιστικές και 80 ευρώ
Κύριας Δ., Διογένης Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Παναγιώτου Α., Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Ταλαχούπης Χ., Κοιλάς Κοιλάδας, 2η κίτρινη, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά του διαιτητή, εξύβριση διαιτητή, 8 αγωνιστικές και 80 ευρώ
Νεμπεγλέρας Ι., Κίσσαβος Συκουρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Δαλαμάγκας Π., Δαμασιακός, λάκτισμα φιλάθλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
Νεστορίδης Κ., Δήμητρα Γιάννουλης, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
Μαλαχτάρης Δ., Φιλοκτήτης Μελιβοίας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass