ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΠΟ

Στη μάχη της πρόκρισης

ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΤΕΛΕΟ ΤΟΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟ (16.30)

Δημοσίευση: 06 Απρ 2011 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:23
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η τύχη φέτος (τουλάχιστον μέχρι τώρα) θέλει την ομάδα της Ελασσόνας να αγωνίζεται εκτός έδρας στο θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών αλλά αυτό δείχνει να μην πτοεί τους Ελασσονίτες που μέχρι τώρα τα έχουν καταφέρει μια χαρά. Έτσι σήμερα καλούνται εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά εκτός νομού, να πάρουν ένα ακόμα «διπλό» και να διατηρήσουν τη φετινή παράδοση που τους θέλει να κερδίζουν στα εκτός έδρας παιχνίδια του θεσμού.
Στο γήπεδο Πτελεού λοιπόν στις 16.30 η Ελασσόνα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον κυπελλούχο Μαγνησίας Πρωτεσίλαο στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΟ με στόχο φυσικά τη νίκη που θα της δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην επόμενη φάση και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.
«Το κύπελλο όπως έχουμε επισημάνει από την αρχή είναι κάτι που μας ενδιαφέρει» επισήμανε μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση αμέσως μετά τη χθεσινή προπόνηση ο εκτελών χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην ομάδα της Ελασσόνας Θανάσης Κυριλλίδης (αφού ο νεοαποκτηθείς τεχνικός Αλέκος Αλεξανδρής δεν έχει αναλάβει ακόμα τα καθήκοντά του) και πρόσθεσε:
«Το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι έχει μία ιδιαιτερότητα αφού πλέον ξεφεύγουμε από τα όρια της ΕΠΣΛ και του νομού και πηγαίνουμε σε επίπεδα ΕΠΟ. Σίγουρα το ότι δεν έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας μας προβληματίζει γιατί πέραν του αγωνιστικού, δεν δίδεται η δυνατότητα στον κόσμος μας να δει και να στηρίξει την ομάδα και στο κύπελλο».
Η προετοιμασία της Ελασσόνας για τη σημερινή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χθες και στην αποστολή (που θα αναχωρήσει σήμερα στις 12.15) κλήθηκαν οι Νούσιας Π., Μιγδάνης, Βάλλας, Θανάσης, Φλώρος, Κοτούμπας, Κατσαβός, Τζιόλας, Μολάς, Σιαμαντούρας, Παλάσκας, Κωστούλας, Φώλλας, Νάτσης, Κουμπούρας, Λιόλιος, Ξεφτέρης, Τέγος, Νούσιας Χ. και Χάμος.
Ο αγώνας είναι νοκ άουτ δηλαδή σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι και θα τον διευθύνουν οι κ. Σωσώνης, Λιτοσελίτης και Αποστόλου (Φθιώτιδας).
*Στο άλλο σημερινό παιχνίδι του 4ου ομίλου ο Ερμής Εξοχής (Πιερίας) θα υποδεχθεί τον Αγρότη Λιανοκλαδίου (Φθιώτιδας), ενώ έχει προκριθεί άνευ αγώνα ο ΑΟ Καρδίτσας.
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ
Χθες εν τω μεταξύ στο γήπεδο Ελασσόνας βρέθηκε ο πρώην τεχνικός της ομάδας Κώστας Κολομητρούσης ο οποίος λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας.
Ο Λαρισαίος τεχνικός ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαν για περίπου ένα χρόνο, τον βοηθό του Θανάση Κυριλλίδη, τους τοπικούς παράγοντες κ. Ηλ. Παναγιωτίδη, Ν. Βίτκο, Α. Νικούλη, Τ. Γκουρνούτη και τον κ. Νεκτάριο, τον φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας και το δήμαρχο κ. Πασχόπουλο για τις διευκολύνσεις που παρείχε στην ομάδα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass