ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Με προβλήματα αλλά και αισιοδοξία

* ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΖΙΩΓΑΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2011 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:23
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με αρκετά προβλήματα αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, αναχωρεί σήμερα ο Τύρναβος 2005 για τη Ζάκυνθο, όπου αύριο στις 4 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Είναι ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο για τους γηπεδούχους, ενώ η ομάδα του Τυρνάβου θα αγωνισθεί σίγουρα με λιγότερο άγχος, διότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του στόχου της, που δεν είναι άλλος, από την παραμονή στην κατηγορία.
Παρ’ όλα αυτά ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, προκειμένου να διεκδικήσουν ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουν στην καλή βαθμολογική θέση που βρίσκονται.
Τα προβλήματα εντοπίζονται στους τιμωρημένους Κώστα Γεωργαντζιά, Κώστα Μάγγο, Βασίλη Σκούπρα και Θανάση Μάγγο, ενώ δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ο Χρήστος Κωστέλλος, που έπαθε λουμπάγκο.
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 10 το πρωί για τη Ζάκυνθο όπου θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς στις 5 το απόγευμα από την Κυλλήνη και ο Μιχάλης Ζιώγας συμπεριέλαβε τους παρακάτω 18 παίκτες: Καραναστάση, Γούπο, Τσορμπατζίδη, Σκούπρα Κ., Αλεξίου, Αντωνόπουλο, Κράββαρη, Γρηγορίου, Κουβελά, Πάτρα, Κοταρέλλα, Κλάζογλου, Αθανασούλη, Λούγκο, Χριστοδούλου, Σιάτρα, Νάκα και Τσούκαλο.
Αρχηγός αποστολής είναι ο Κώστας Μίχης, ενώ από πλευράς διοίκησης θα συνοδεύσει την ομάδα στο πανέμορφο νησί του Ιονίου και ο γενικός αρχηγός, Δημήτρης Κουτίνας.
Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η Ζάκυνθος και ο τεχνικός της Σπύρος Μπαξεβάνος δούλεψε πολύ με τους παίκτες του τις τελευταίες ημέρες προετοιμάζοντάς τους για το αυριανό ματς θέλοντας να βρει τις λύσεις που θα ανοίξουν... την άμυνα του Τύρναβου.
Και ο κ. Μπαξεβάνος έριξε πολύ βάρος στον ψυχολογικό τομέα, επιδιώκοντας να πιστέψουν οι παίκτες του στους εαυτούς τους, αλλά και στη σωτηρία της ομάδας.
Στον αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα για τον προπονητή έχουν λιγοστέψει αφού ο Στεφανής που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο από το ματς του Βόλου, μπορεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα όμως θα είναι παρών αύριο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Τσιριγώτης που ένιωσε ένα «τσίμπημα» στους κοιλιακούς, που όμως δεν είναι κάτι σοβαρό.
Σίγουρα απόντες θα είναι οι Γιαντσέλης (αντίκρισε κόκκινη στο ματς του Βόλου) και Κόντη (τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές στο ματς με τον Εορδαϊκό).
Αντίθετα ο Κατσαδούρος φαίνεται να ξεπερνά πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον τετρακέφαλο και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.
Από τις ισχυρές έδρες της κατηγορίας η Ζάκυνθος έχει εντός έδρας 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass