ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι Πυργετού - Ελασσόνας

* ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΗ * ΔΟΚΑΡΙ ΕΙΧΕ Ο ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2011 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:23
Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν χθες ο Α.Σ. Πυργετού και η Π.Σ. Ελασσόνας επαναλαμβάνοντας το μεταξύ τους αποτέλεσμα στο ίδιο γήπεδο, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΛ. Η διαφορά, φυσικά, είναι ότι χθες δεν έλυσαν τις μεταξύ τους αγωνιστικές εκκρεμότητες στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά αποχώρησαν ο καθένας με κέρδος ενός βαθμού, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα συναισθήματα στους εμπλεκόμενους.
Οι γηπεδούχοι στον πρώτο τους αγώνα χωρίς τον Χρήστο Γκάτα στον πάγκο τους, αλλά με τον Φώτη Μπουμπουγιατζή να δίνει οδηγίες εκτός γηπέδου λόγω τιμωρίας, με συνεργάτη τον Βαγγέλη Τσώτσα εντός αγωνιστικού χώρου, ξεκίνησαν με καλη διάθεση το παιχνίδι και πλησίασαν στο γκολ στο 5’, όταν ο Ζαφειρίου, ολοκληρώνοντας την ατομική του προσπάθεια σούταρε για να αποκρουστεί η μπάλα από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ. Αμέσως οι φιλοξενούμενοι ανταπέδωσαν την ευκαιρία (7’) με τον Παλάσκα που σούταρε από καλή θέση χωρίς να νικήσει τον Μπρέλλα που απέκρουσε σε κόρνερ. Ακολούθησε στο 9’ σουτ του Γκουγκούδη, που έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Νούσια, ενώ στο 34’ σε φάση τετ α τετ «ψάρεψε» τον Βαλαώρα κα εξουδετέρωσε τον κίνδυνο παραβίασης της εστίας του.
Στην επανάληψη και πάλι οι Πυργετινοί προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού, αλλά στο 62’ στη μονομαχία Ζαφειρίου - Νούσια νικητής βγήκε ο τερματοφύλακας των Ελασσονιτών, ενώ στο 65’ ο Νάτσης από μακριά επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον εξελθόντα της εστίας του Μπρέλλα, αλλά ο τελευταίος επιστρέφοντας με δυσκολία απέτρεψε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι σημείωσαν γκολ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόκκινου, ο Κουρδής από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά - εν μέσω πανηγυρισμών - ο διαιτητής το ακύρωσε καταλογίζοντας εκτός φάσεως επιθετικό φάουλ στον Στύλο, μια παράβαση που είναι αμφίβολο αν υπήρξε ποτέ.
Διαμαρτυρίες σημειώθηκαν και στο 84’, όταν ο Μάτος εκδήλωσε αντεπίθεση και, στη μεγάλη περιοχή, ο Φλώρος απέκρουσε χρησιμοποιώντας το χέρι χωρίς ο διαιτητής να καταλογίσει παράβαση, σε αντίθεση με την άποψη των γηπεδούχων. Οι δύο φάσεις που προαναφέρθηκαν ήταν και οι μοναδικές αξιοσημείωτες για τη διαιτησία του κ. Τομίδη, που είχε να διευθύνει ένα παιχνίδι σε κλίμα γενικής καλοπιστίας και χρησιμοποίησε την κίτρινη κάρτα μόνο δύο φορές, για τον Φλώρο (51’) και τον Παλάσκα (90’). Ορθές ήταν κατά κόρον οι υποδείξεις των βοηθών κ. Μιχάλογλου, Καρυπίδη, από την Πέλλα άπαντες.
ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Μπρέλλας, Καραγιάννης (57’ Τριτάρης), Στυλιανός, Μπουτογιάννης, Παγκαρλιώτας, Γ. Κουρδής, Κόκκινος (82’ Φιλιππούλης), Ελευθεριάδης, Στύλος, Ζαφειρίου (73’ Μάτος), Γκουγκούδης.
ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Π. Νούσιας, Λιόλιος, Ξεφτέρης (79’ Τέγος), Κοτούμπας, Φλώρος, Φώλλας, Παλάσκας, Χάμος, Βαλαώρας (74’ Κωστούλας), Τζιόλας (64’ Νάτσης), Κατσαβός.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass