ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ 1-1

Ο Οικονόμος και… μαθηματικά στην Γ΄ Εθνική

*ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ *Η ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΙΟΥ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2011 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:23
Του Χρ. Αρχοντούλη
Γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα χθες στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, όπου ο τοπικός Οικονόμος ήδη έχει εξασφαλίσει την ανοδό του στην Γ Έθνική κατηγορία, γεγονός που θα πανηγυρίσει σε φιέστα που προγραμματίζεται για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στις 8 Μαΐου, με τον Πυργετό.
Όσον αφορά στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου που διεξήχθη παρουσία 200 περίπου φιλάθλων, το ματς ήταν αμφίρροπο και τελείωσε ισόπαλο με σκορ 1-1.
Ο τεχνικός του Οικονόμου Γιώργος Καλτέκης ξεκούρασε ορισμένους βασικούς παίκτες και έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα να δείξουν τις ικανότητές τους και όπως ανέφερε στις δηλώσεις του, η ομάδα αρχίζει να ετοιμάζει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν.
Από την άλλη πλευρά το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Νέας Αγχιάλου έδειξε πολύ καλά στοιχεία και φάνηκε η δουλειά του Λευτέρη Καλόγηρου, ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε έβαλε τη δική του «σφραγίδα» και η ομάδα άρχισε να ανακάμπτει.
Αν και δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον εκατέρωθεν, οι παίκτες των δυο ομάδων αγωνίστηκαν δυνατά και διεκδίκησαν μέχρι το τέλος για λογαριασμό τους το νικηφόρο αποτέλεσμα, που τελικά δεν ήρθε και έτσι μοιράστηκαν ουσιαστικά βαθμούς και εντυπώσεις.
ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
6΄ Ο Νικούλης επιχείρησε το σουτ και με διπλή προσπάθεια απέκρουσε ο τερματοφύλακας την μπάλα, κι ενώ προσπάθησε ο Βούλγαρης να εκμεταλλευτεί την πρώτη απόκρουση.
14΄ Αράουτ εκτέλεσε ο Στεφανής, ο Πετρίδης κέρδισε την κεφαλιά και ο Διαμάντης με ωραίο κοντινό σουτ έκανε το 0-1
22΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Οικονόμο, όταν από λάθος του Στεφανή ο Βούλγαρης βγήκε τετ - α - τετ με τον Στούκα και ο τερματοφύλακας της Νέας Αγχιάλου με τα πόδια, απέτρεψε την ισοφάριση.
26΄ Κόρνερ εκτέλεσε ο Γεωργιάδης και στην κεφαλιά του Ζαρίφη η μπάλα κατέληξε άουτ.
41΄ Σε σέντρα του Πούτα, ο Στεφανής, απέκρουσε την μπάλα και ο Βούλγαρης, από το ημικύκλιο της περιοχής έπιασε ένα σουτ - κεραυνό και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Στούκα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
42΄ Μακρινό σουτ επιχείρησε ο Γεωργιάδης και η μπάλα κατέληξε άουτ.
55΄ Δυνατό σουτ έκανε ο Μπαλής και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
61΄ Σε ξαφνικό σουτ του Γεωργιάδη, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Στούκα.
83΄ Όμορφος συνδυασμός των Μενίκου, Βούλγαρη και Φλίγκου, ο τελευταίος έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
90΄+1΄ Κόρνερ εκτέλεσε ο Μπαλής, ο Οικονόμου κέρδισε την κεφαλιά και στο σουτ που έπιασε ο Ραχωβίτης, η μπάλα έφυγε άουτ.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής κ. Π. Συμεωνίδης (Πιερίας), ενώ οι επόπτες κ. Δ. Ατματζίδης, Χ. Καράμπουλας, από τον ίδιο σύνδεσμο, ήταν καλοί.
Στο 73΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, όταν σε σέντρα του Αρσένου από τα αριστερά η μπάλα φάνηκε ότι βρήκε το χέρι του Παλαμίδα, όμως ο ρέφερι προφανώς τα θεώρησε ακούσιο και διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν από τον Οικονόμο ο Νικούλης στο 81΄και από τον Πύρασο οι Μπούτλας (28΄), Ζαρίφης (50΄), Στεφανής (81΄).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πουλάκης, Ραχωβίτης, Πούτας, Οικονόμου, Παλαμίδας (79΄ Κολοβός), Διγκόζης (69΄ Ζαχαράκης), Μπαλής, Φλίγκος (85΄ Φτίκας), Βούλγαρης, Νικούλης, Μενίκου
ΠΥΡΑΣΟΣ Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ (Λευτέρης Καλογήρου): Στούκας, Τανάγιας (59΄ Κωνσταντάκος), Μπούτλας, Αποστολίδης (46΄ Κοντοβάς), Ζαρίφης, Στεφανής, Μπασδάνης, Αρσένος, Διαμάντης (46΄ Γκάγκας), Πετρίδης, Γεωργιάδης
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass