ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ (16:00)

Πανηγυρίζει την άνοδο ο Οικονόμος

*ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΥΡΓΕΤΟΥ-Π.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ *ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Α.Ο.Κ. ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2011 0:37 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:23
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τέσσερις…στροφές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί η Δ΄ Εθνική κατηγορία και στον 4ο όμιλο από προχθές το απόγευμα , ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έχει αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής, μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία θεωρεί ότι αποχώρησε η Λαμία με τη θέλησή της από το πρωτάθλημα.
Κήρυξε λοιπόν τη Λαμία υπαίτια της μη τέλεσης των αγώνων με τη Θύελλα Πετρωτού, τον Ρήγα Φεραίο και την Π.Σ. Ελασσόνας, επιβάλλει συνολικό πρόστιμο 2.400 ευρώ με ταυτόχρονη αφαίρεση 6 βαθμών από την επόμενη περίοδο, ενώ κατακύρωσε τους προαναφερόμενους αγώνες στις αντίπαλες ομάδες, με τέρματα 3-0.
Η εξέλιξη αυτή έχει άμεσο αντίκτυπο και στον Οικονόμο, ο οποίος στην προτελευταία αγωνιστική επρόκειτο να αντιμετωπίσει το σωματείο της Φθιώτιδας, παιχνίδι που οριστικά δεν θα γίνει.
Έτσι από προχθές το απόγευμα και μαθηματικά είναι πρωταθλητής ο Οικονόμος ανεξάρτητα το τι θα κάνει στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς η διαφορά των 12 βαθμών που έχει, του εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλο, που ούτως ή άλλως είχε μετά το σημαντικό προβάδισμα που απέκτησε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Το σημερινό παιχνίδι με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου δεν έχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως θεωρείται βέβαιο ότι οι παίκτες θέλουν να προσθέσουν μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό τους και να κάνουν υπερήφανο τον κόσμο της ομάδας, που ετοιμάζεται για πολλά γλέντια.
Ο Οικονόμος, το καμάρι της ιστορικής κοινότητας έκανε το όνειρο πραγματικότητα και η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη από κάθε άποψη.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης ενδεχομένως να δώσει ευκαιρία και σε παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στους αγώνες.
*Στο δημοτικό στάδιο Κάτω Ολύμπου διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Π.Σ. Ελασσόνας, κυπελλούχο της ΕΠΣΛ, τη φετινή περίοδο.
 Στο σωματείο του Πυργετού όπου μετά την παραίτηση του Χρήστου Γκάτα χρέη τεχνικού εκτελεί ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Φώτης Μπουμπουγιατζής, θέλουν να επανέλθουν στις νίκες, ενώ η Ελασσόνα όπου τεχνικός της είναι ο Κώστας Κολομητρούσης, έχει θέσει ως στόχο στους αγώνες που μένουν, να πετύχει το απόλυτο σε βαθμούς, ώστε να τερματίσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
*Μεγάλη μάχη ετοιμάζεται να δώσει ο Απόλλων Λάρισας στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, με αντίπαλο τον τοπικό αλλά αδιάφορο βαθμολογικά Α.Ο.Κ.
Με νέο προπονητή στο…τιμόνι τον Ζόραν Μπάμποβιτς που αντικατέστησε το τεχνικό δίδυμο των Γιώργου Κεραμάρη-Μάκη Αλεξούδη, η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει να κατακτήσει το…τρίποντο και να αυξήσει έτσι τις ελπίδες παραμονής της στην κατηγορία.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως ο Απόλλωνας που έχει σύμμαχο την καλή προϊστορία στο συγκεκριμένο γήπεδο, εάν αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του ικανότητες, συγκεντρώνει πολλές ελπίδες για να πετύχει τον στόχο του.
Αγωνιστικά ο κ. Μπάμποβιτς δεν θα έχει στη διαθεσή του τους τραυματίες Εμμανουήλ, Μπαλαμώτη, Φατούρα, ενώ σήμερα θα αποφασισθεί εάν θα παίξει ο Κορλός, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και τους προσαγωγούς.
Επιπλέον πρόβλημα παρουσιάσθηκε χθες το πρωί και με τον Καραγκιόζη, ο οποίος ράγισε το χέρι του όπως πληροφορηθήκαμε , αγωνιζόμενος με την παιδική ομάδα.
Στον Α.Ο.Κ. ο προπονητής του Θάνος Θεοδώρου δεν υπολογίζει στον Γιαπαλή, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της 23ης ημέρας που αρχίζουν στις 4 το απόγευμα, έχει ως ακολούθως:
*A.O.Καρδίτσας -Απόλλων Λ.: Μιχαηλίδης Γεώργ., Λιανός Γεώργ. (Βοιωτίας), Μπουνος Κων/νος (Φωκίδας), παρ. Αραμπόπουλος Δημ. (Φθιώτιδας)
*Οικονόμος-Πύρασος Ν. Αγχιάλου: Συμεωνίδης Παναγ., Ατματζίδης Διονύσιος, Καράμπουλας Χρήστος (Πιερίας), παρ. Σκούρας Θωμάς (Καρδίτσας)
*Απεραντιακός-Μετέωρα: Κέκελος Παναγιώτης, Λιόνας Βασίλειος, Τσίκνας Ελευθ. (Αιτωλοακαρνανίας), παρ. Σταθάς Γεώργ. (Καρδίτσας)
*Λαμία-Λιανοκλάδι, Τσιτσανούδης Βάιος, Ζάχος Θωμάς, Ευστρατίου Ευάγγ. (Λάρισας), παρ. Κουκουζέλης Γεώργ. (Καρδίτσας)-το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί
*Θύελλα Πετρωτού-Μακρακώμη/Σπερχειάδα: Κομίνης Γεώργ., Καλφογλου Γεώργ. (Θεσπρωτίας), Πασχάλης Γεώργ. (Ηπείρου), παρ. Μαβίνης Αργύρης (Πιερίας)
*Πυργετός-Ελασσόνα: Τομίδης Ελευθ., Μιχαλόγλου Άγγελος, Καρυπίδης Μιχαήλ (Πέλλας), παρ. Κουζάκης Ιωάν. (Θεσσαλίας)
*Ρήγας Φεραίος-Μουζάκι: Σέζος Αθ., Παπαμιχαηλίδης Γεώργ., Πεντζερετζής Χρ. (Κιλκίς), παρ. Κούργιας Βασ. (Λάρισας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 22 αγώνες)
Οικονόμος      50-18 54
..............................................
Πυργετός        29-10 42
Λιανοκλάδι     22-11 38
Ν. Αγχίαλος   25-14 36
Α.Ο. Καρδίτσας         27-18 35
Π.Σ. Ελασσόνας        26-18 34
Μετέωρα        13-15 28
Ρήγας Φεραίος          22-32 27
................................................
Μουζάκι          23-22 26
Α.Ε.Μακρακώμη/Σπερχειάδα          15-20 25
Απόλλων Λ.   20-23 24
Πετρωτό         19-34 24
Απεραντιακός            33-37 18
Λαμία 13-54 9
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass