ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΛ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Γυναίκες έτοιμες για… πόλο

* ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ * ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2011 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:22
Του Κ. Γκιάστα
Όταν το κολύμπι, η τεχνική και η δύναμη συνδυάζονται με την… ομορφιά τότε μιλάμε για γυναικείο πόλο. Η μια και μοναδική γυναικεία ομάδα της Λάρισας, αυτή του τοπικού Ναυτικού Ομίλου είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Στόχος της δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην τελική φάση και η κατάκτηση μιας καλής θέσης. Η «Ε» επισκέφθηκε μια προπόνηση της λαρισινής ομάδας θέλοντας να πιάσει το σφυγμό της.
Προπονητής εδώ και κάμποσο διάστημα είναι ο Πατρινός Τάσος Κουλουμπής. Με εμπειρία από την Α1 Εθνική ανδρών καθώς υπήρξε βοηθός τεχνικού στις ομάδες της πόλης του, ελπίζει να αφήσει το στίγμα του στον ΝΟΛ. «Έχουμε καλό υλικό και θεωρώ πως σε πρώτη φάση θα πρέπει να περάσουμε στα τελικά. Υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουμε» μας είπε και συνέχισε: «Από κει και πέρα απώτερος στόχος είναι να παίρνουν χρόνο συμμετοχής τα κορίτσια του συλλόγου που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής».
Ο ΝΟΛ αυτή τη στιγμή είναι ένα κράμα από κάποιες νεαρές αθλήτριες και μερικές μεταγραφές με μεγάλη εμπειρία στο χώρο (όπως η Λίνα Ψούνη αλλά και η τερματοφύλακας Λίνα Παπαχρήστου).
Από πέρυσι βρίσκεται στη Λάρισα και η Χρυσάνθη Πατέρου. Η αμυντικός που αγωνίστηκε και στον Ολυμπιακό παλαιτότερα υποστήριξε: «Αρχικά θέλουμε να προκριθούμε στην τελική φάση. Αν το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να στοχεύουσουμε πιο ψηλά από την περσινή τέταρτη θέση».
Φέτος ήρθε και μια Θεσσαλονικιά. Η Αναστασία Λουλετζόγλου που έχει εμπειρία από τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή. «Το κλίμα είναι αρκετό καλό και πηγαίνουμε να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται. Αν περάσουμε στην τελική φάση θα είναι πολύ θετικό και εκεί θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2
Οκτώ ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους, μετέχουν στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Αυτοί χωρίζονται ως εξής:
Όμιλος Νότου (Κολ. Νίκαιας): ΝΟ Χίου, ΝΟ Ιτέας, Ιωνικός Νικαίας, Τρίτων Αμαρουσίου.
Όμιλος Βορρά (κολ. Ποσειδώνιο): ΠΑΟΚ, ΝΟ Λάρισας, ΑΝΟ Γλυφάδας, Νηρέας Λαμίας.
Οι αγώνες άρχισαν από χθες αλλά ο ΝΟΛ θα παίξει σήμερα και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα σήμερα στις 11.30 θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Λαμίας και το απόγευμα στις 19.30 τη Γλυφάδα. Αύριο Κυριακή θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στις 10 το πρωί.
*Οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, προκρίνονται στην τελική φάση (17-19 Ιουνίου), ενώ οι τελευταίες υποβιβάζονται στη Β’ Εθνική κατηγορία. Από την τελική φάση (η κλήρωση 18 Μαΐου, 13.30 στα γραφεία της ΚΟΕ και αν προκριθεί ο ΝΟΛ τότε εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας), η πρωταθλήτρια ομάδα, ανέρχεται στην Α1 Εθνική κατηγορία.
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Δαπόντε Αθηνά                Τερματοφύλακας
Παπαχρήστου Λίνα        Τερματοφύλακας (Βέλγιο, Βρυξέλλες)
Κουρέτα Αναστασία Αμυντική
Πατέρου Χρυσάνθη       αμυντική
Πατούνα Αναστασία περιφερειακή
Λουλετζόγλου Αναστασία           περιφερειακή
Μπαρτσώτα Νάντια       περιφερειακή
Κολτσίδα Αθηνά              περιφερειακή
Χέδα Ελίνα         περιφερειακή
Τουλουμτσίδη Ιωάννα περιφερειακή
Καραγιάννη Ιωάννα      περιφερειακή
Ψούνη Λίνα       φουνταριστή
Γκουρούτσαλη Μαρία   φουνταριστή
Προπονητής       Τάσος Κουλουμπής
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass