ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Με απουσίες στη Ζάκυνθο

* ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2011 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:22
Πολύτιμη ήταν η νίκη που πέτυχε προχθές το απόγευμα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος κέρδισε τον Εθνικό Φιλιππιάδας με σκορ 1-0 και εξασφάλισε σε μεγάλο ποσοστό, την παραμονή του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Ουσιαστικά η ομάδα του Τυρνάβου χρειάζεται τρεις ακόμη βαθμούς για να είναι 100 % σίγουρη και στους τέσσερις αγώνες που θα δώσει μέχρι το τέλος (σ.σ. εκτός έδρας στη Ζάκυνθο και εντός με Φωκικό, Νίκη Βόλου, Οδυσσέα Αναγέννησης), πιστεύουμε ότι έχει τα φόντα να κάνει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, στον 2ο όμιλο.
Πάντως για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης στη Ζάκυνθο, τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα, καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Γεωργαντζιά, Κώστα Μάγγο που είχαν συμπληρώσει επτά κίτρινες και δηλώθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι να εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινή τους, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε και ο Θανάσης Μάγγος με τον Βασίλη Σκούπρα που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες, να εκτίσουν αυτή την αγωνιστική την ποινή τους.
Στο όριο καρτών βρίσκονται και ο Δημήτρης Σιάτρας με τον Κώστα Σκούπρα, που έχουν έξι και τρεις κίτρινες αντίστοιχα.
Οι αντικαταστάτες των τεσσάρων παικτών που δεν θα παίξουν στο νησί του Ιονίου, πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς ώστε να μην φανούν τα κενά των συμπαικτών τους και σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα εάν κατακτηθεί, θα οδηγήσει την ομάδα ακόμη πιο κοντά στον στόχο της σωτηρίας
Όσον αφορά τώρα στον Χρήστο Κωστέλλο που υποφέρει από λουμπάγκο, συνεχίζει τη θεραπεία και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη.
Χθες προπονήθηκαν όσοι δεν έπαιξαν στο ματς με τη Φιλιππιάδα, ενώ οι παίκτες που αγωνίστηκαν είχαν ρεπό.
Με χθεσινή της απόφαση η πειθαρχική επιτροπή απήλλαξε την ΠΑΕ Τύρναβος 2005 και τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα από την αποδιδόμενη σ' αυτούς πειθαρχική παράβαση στον αγώνα της 9/3/2011 με αντίπαλο το ΤΑΠ Εορδαϊκός.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass