ΤΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον ΝΟΛ

* ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2011 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:22
Ημέρα αλλαγών ήταν η χθεσινή στον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας. Η ομάδα πόλο που βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α1 Εθνική κατηγορία και φέτος παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή της, από χθες άλλαξε τεχνική ηγεσία. Ο Κώστας Σακαλής και ο Δημήτρης Σελετόπουλος αποτελούν παρελθόν και χθες ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο, Δημήτρη Κουρέτα πως δεν επιθυμεί η διοίκηση να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί τους. Ο λόγος (σύμφωνα με κύκλους της διοίκησης) φέρεται να είναι πως η σχέση μεταξύ του τεχνικού διδύμου και των παικτών δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή ειδικά το τελευταίο διάστημα.
Νέος προπονητής ανέλαβε από χθες ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ένας άνθρωπος που μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει στο τιμόνι της αγαπημένης του ομάδας.
Για τη νέα αυτή συνεργασία ο πρόεδρος του ΝΟΛ, Δημήτρης Κουρέτας τόνισε στην «Ε» τα εξής: «Είναι μια σημαντική στιγμή για τον Ναυτικό Όμιλο της Λάρισας γιατί η διοίκηση σχεδιάζει την ομάδα και για τις επόμενες σεζόν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πετάμε λευκή πετσέτα στο θέμα της παραμονής. Έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο ματς με τον ΝΟΠ στην Πάτρα και εκεί θα φανεί αν μπορούμε να παραμείνουμε στην Α1 για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Ο πιο ικανός προπονητής που μπορεί αυτή τη στιγμή να δώσει ελπίδες στην ομάδα τόσο για τη σωτηρία όσο και την επόμενη σεζόν είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος. Στο παρελθόν υπήρξε μια διάσταση απόψεων αλλά τα βρήκαμε σε όλα και τελικά συμφωνήσαμε».
Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός του ΝΟΛ, Κώστας Γαλανόπουλος δήλωσε στην «Ε» τα παρακάτω: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Αυτό που έχω να πω είναι πως δεν είμαι μάγος για να αλλάξω όλες τις καταστάσεις στην ομάδα και να τη σώσω. Αυτό όμως που μπορώ να πω με σιγουριά είναι το γεγονός πως θα προσπαθήσω να αλλάξω την ψυχολογία των παικτών ενόψει πολύ κρίσιμων παιχνιδιών για την παραμονή. Δικό μου σύνθημα είναι η δουλειά, δουλειά, δουλειά...».
Αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή προπονητή στη φετινή χρονιά. Αρχικά ξεκίνησε ο Άλεξ Κριστόνοσιτς αλλά ήδη στο δεύτερο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν παρελθόν. Ήρθαν Σακαλής και Σελετόπουλος και τώρα ο Γαλανόπουλος. Ο Γαλανόπουλος είναι και ο τέταρτος προπονητής στην ιστορία του ΝΟΛ στην Α1 Εθνική καθώς ο προηγήθηκε πριν από όλους ο Μίρο Τρούμπιτς τη σεζόν 2009 - 2010.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass