Η ΜΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΗΤΤΗΤΗ ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Λιλιπούτειοι άσοι εν δράσει

* ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2011 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:22
Η καλή μέρα λένε ότι φαίνεται από το πρωί και κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με τη μικτή ομάδα Προπαίδων της ΕΠΣΛ. Το εντυπωσιακό εκτός έδρας 10-0 επί των Τρικάλων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΠΟ επιβεβαίωσε τις μεγάλες ικανότητες των λιλιπούτειων άσων της Λάρισας που διαπρέπουν με την αγωνιστική τους παρουσία σε κάθε παιχνίδι. Ακολούθησε το 3-0 επί της Πιερίας και τη σκυτάλη παίρνει πλέον η Κυριακάτικη αναμέτρηση στους Σοφάδες (11.00 π.μ.) κόντρα στο αντίστοιχο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Καρδίτσας, ενώ το τελευταίο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 16 Απριλίου στη Λάρισα με αντίπαλο τη Βέροια.
Στο Λαρισινό στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για μία ακόμα νίκη που θα φέρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του νομού μας αγκαλιά με το στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης.
Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές της μικτής Προπαίδων της ΕΠΣΛ:
Στέφανος Παπαγιαννούλης (Ομόνοια, κεντρικός): «Είμαστε ικανοποιημένοι, έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα τερματίσουμε πρώτοι. Ήδη είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ακολουθεί το παιχνίδι στην Καρδίτσα το οποίο θα δείξει κατά πόσο δύσκολο θα είναι ή όχι. Με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε και τα πάμε πολύ καλά».
Ραφαήλ Δίχρης (Πελασγιώτιδα, κεντρικός): «Μέχρι τώρα έχω πετύχει ένα γκολ και πιστεύω ότι και στην Καρδίτσα θα σκοράρω. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα».
Βαγγέλης Μπίλλης (Τοξότης, επιθετικός): «Η ομάδα μας είναι δυνατή και τα πάει αρκετά καλά. Το κλίμα είναι πολύ καλό, με άλλα γνωριζόμασταν από πριν ενώ με κάποια άλλα γνωριστήκαμε εδώ. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε και στην Καρδίτσα. Μέχρι τώρα δεν έχω σκοράρει, έχω βγάλει όμως ασίστ και ελπίζω να σκοράρω στο παιχνίδι της Κυριακής».
Αχιλλέας Μάνδαλος (ΑΕΔ Νίκαιας, αμυντικός): «Προσπαθούμε και δουλεύουμε πάρα πολύ γι’ αυτό φτιάξαμε μια δυνατή ομάδα. Μέχρι τώρα έχουμε κερδίσει άνετα τα παιχνίδια. Ακολουθεί ο αγώνας στην Καρδίτσα που τον θεωρώ δύσκολο αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα τα παιδιά τα πάμε μια χαρά, έχουμε γνωριστεί και είμαστε φίλοι».
Η. ΣΕΛΙΩΝΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
ΥΛΙΚΟ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
Την ικανοποίησή του από την ποιότητα των λιλιπούτειων άσων της Λάρισας εξέφρασε από την πλευρά του ο υπεύθυνος Ενωσιακός προπονητής Ηλίας Σελιώνης.
«Η ομάδα στα δύο πρώτα παιχνίδια είναι αήττητη και τα πηγαίνει πολύ καλά» σχολίασε ο Ηλίας Σελιώνης και συνέχισε:
«Μέχρι τώρα έχουν παίξει 29 συνολικά ποδοσφαιριστές και στο τρίτο παιχνίδι θα έχουμε άλλα 8-9 καινούργια παιδιά. Το ίδιο θα συμβεί και στο τελευταίο παιχνίδι. Άρα συνολικά μιλάμε για περίπου 45 παιδιά. Αυτός άλλωστε ήταν ο αρχικός μας στόχος.
Οι δραστηριότητές μας θα συνεχιστούν και μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διοργάνωσης και θα αφορούν κυρίως στο σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Επειδή το τουρνουά της ΕΠΟ στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες δεν πρόκειται να διεξαχθεί φέτος, σε συνεννόηση με τον Βόλο, την Κατερίνη και τους Ν. Πόρους θα διοργανώσουμε με δική μας πρωτοβουλία τουρνουά για να δούμε κάποια νέα παιδιά κυρίως τα γεννηθέντα το 1997 που μας ενδιαφέρουν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Σ’ αυτές τις ηλικίες έχουμε πολύ καλό υλικό και εκτός από τα αποτελέσματα που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, το αποδεικνύει και η ποιότητα και το καταλαβαίνουν και οι αντίπαλοι. Θέλω να τονίσω ότι η Λάρισα έχει πληθώρα ικανών παιδιών. Να φανταστείτε ότι έχουμε επιλέξει 60 από τα 120 και τα υπόλοιπα 60 που δεν επιλέχθηκαν θα μπορούσαν να ήταν βασικοί στις άλλες Ενώσεις» κατέληξε ο Ηλίας Σελιώνης.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
Εν τω μεταξύ χθες στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στους Σοφάδες η μικτή Προπαίδων της ΕΠΣΛ έδωσε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκη Μιχαήλ από την οποία ηττήθηκε με 4-0.
Ο Ενωσιακός τεχνικός Ηλίας Σελιώνης είχε στη διάθεσή του τους Κορλό, Σταμάτη, Γάλλο (Ακαδ. Πλίτση), Κολοβό, Δίχρη (Πελασγιώτιδα), Παπαγιαννούλη (Ομόνοια), Λαβαντσιώτη, Ράπτη (Προμηθέας), Μακρή, Καλούση, Γιώργη (Ατρόμητοι), Τάτσιο (Μαχητής Τερψιθέας), Μπανό (Αστραπή Ν. Πολιτείας), Μπουρονίκο, Καλόγηρο (Ερασ. ΑΕΛ), Προβίδα, Παπαγεωργίου (Δήμητρα Γιαν.), Μπίλλη (Τοξότης) και Μάνδαλο (Δήμος Νίκαιας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass