Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ

Πέταξε με ένα…Πουλάκη στην Γ΄Εθνική

*ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2011 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:21
 Ένας από τους συντελεστές των τελευταίων επιτυχιών του Οικονόμου είναι ο 28χρονος τερματοφύλακας Βαγγέλης Πουλάκης, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Αγροτικό Αστέρα και πρόσθεσε κάτι παραπάνω στην αμυντική γραμμή των επίδοξων πρωταθλητών, με τις σταθερές εμφανίσεις του, υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας, προβαίνοντας σε θεαματικές, καίριες και αποτελεσματικές επεμβάσεις.
Ο Βαγγέλης που κατάγεται από την Έδεσσα, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε τοπικές ομάδες της περιοχής του, συνέχισε στον Εδεσσαϊκό, Ολυμπιακό, Αστέρα Παραποτάμου, Νέα Σελεύκεια, Αναγέννηση Άρτας, Αετό Σκύδρας, Βισαλτιακό και τελευταία θήτευσε στον Αγροτικό Αστέρα από όπου μεταπήδησε στο σύλλογο της Τσαριτσάνης.
Για τη νέα του ομάδα, την υπέρβαση που επιχειρεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο, καθώς και τις προσωπικές του φιλοδοξίες, μιλάει στην «Ε» και τονίζει τα εξής:
-Μετά και την προχθεσινή ισοπαλία στο Λιανοκλάδι, ο Οικονόμος βρίσκεται πλέον μια…ανάσα από την Γ΄Εθνική κατηγορία. Ποια είναι τα συναισθήματα που νιώθετε όλοι σας;
«Σίγουρα μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, διότι γίνεται το όνειρο πραγματικότητα και κάνουμε μια ιστορική κοινότητα υπερήφανη. Οι κόποι όλης της χρονιάς ανταμείβονται και οι θυσίες όλων, έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από δω και πέρα στα τέσσερα παιχνίδια ουσιαστικά που μένουν, θα παίζουμε χωρίς πίεση και θα προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο».
- Τι κλίμα συνάντησες με τον ερχομό σου στην Τσαριτσάνη βρίσκοντας στο σύλλογο πληθώρα παικτών, με ιστορία και προσφορά σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών από αυτή που αγωνίζεται σήμερα ο Οικονόμος.Τι ήταν αυτό που σε προσέλκυσε στη νέα σου ομάδα;
« Υπάρχει φανταστικό κλίμα. Βρήκα το περιβάλλον που πρέπει να έχει ένας σύλλογος για να πετύχει σπουδαία πράγματα. Υπάρχει μια αρμονία καλών χαρακτήρων και σπουδαίων παιχτών, που αποτελεί μυστικό της επιτυχίας. Αυτό που με προσέλκυσε ήταν ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας της ομάδας και επίσης η φοβερή της οργάνωση».
- Πόσο κοντά σας βρίσκονται η διοίκηση και οι άνθρωποι του συλλόγου, που σας περιβάλλουν και τι άλλο θα περιμένατε από αυτούς;
«Με τη διοίκηση και τους ανθρώπους του συλλόγου υπάρχει μια σχέση παρέας εκτός αγωνιστικής δράσης και μια άκρως επαγγελματική εντός γηπέδου. Mας στηρίζουν με το παραπάνω και είναι άξιοι συγχαρητηρίων».
- Ποιες άλλες από τις ομάδες του ομίλου θεωρείς ως αξιολογότερες να πλαισιώσουν την πρώτη τετράδα;
«Εκτός από τον Πυργετό που σίγουρα ξεχωρίζει, θα έλεγα πως το Λιανοκλάδι και η Ελασσόνα είναι αρκετά καλές ομάδες, που θα πλαισιωθούν με αξιώσεις στην τετράδα».
- Σε βλέπουμε σε μεγάλη φόρμα καθώς μπήκες σχετικά εύκολα και αποφασιστικά στο κλίμα της ομάδας, προσαρμόστηκες γρήγορα και με τις επεμβάσεις σου δικαίωσες όπως φαίνεται την επιλογή των ανθρώπων που σε έφεραν στο σύλλογο.
«Όλα βγαίνουν μέσα από πολλή δουλειά, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνω. Οι τρεις παραπάνω προϋποθέσεις μαζί με τις προσωπικές φιλοδοξίες αποτελούν παράγοντες επιτυχίας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης η στήριξη από τους συμπαίκτες μου υπήρξε καταλυτική ώστε να εγκλιματιστώ άμεσα στην ομάδα και γι΄ αυτό τους ευχαριστώ».
- Την ομάδα του Οικονόμου πλαισιώνουν εφέτος αρκετά νέα παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες.Τι θα τους συμβούλευες;
«Όλοι μας περάσαμε από τη νεαρή ηλικία. Θα έλεγα πως χρειάζεται πολλή δουλειά και προσγείωση χωρίς απογοήτευση καθότι στο ποδόσφαιρο οι όμορφες στιγμές είναι λιγότερες από τις άσχημες. Με πίστη όμως και θέληση, διεκδικεί κανείς και βρίσκεται πιο κοντά στους στόχους του».
.- Τι έχεις να πεις για το φίλαθλο κόσμο της Τσαριτσάνης;
«Είναι σημαντική η αγάπη του κόσμου και μας δίνει ώθηση ώστε να βγάζουμε περισσότερη ενέργεια και αποτελεσματικότητα μέσα στο γήπεδο. Τους ευχαριστώ προσωπικά για τη στήριξη που μου παρείχαν και υπόσχομαι ότι θα ¨δώσω την ψυχή μου¨ για να δούνε την ομάδα που πραγματικά αγαπούνε, πρωταθλήτρια. Όσον δε αφορά την πρόσφατη αναμέτρηση στο ντέρμπι με την Ελασσόνα, όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο δημιούργησε μια ατμόσφαιρα φανταστική που χαίρεται κάθε ποδοσφαιριστής να τον συνοδεύει στην προσπάθεια που δίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
- Βρίσκονται στην ομάδα τρεις ακόμη τερματοφύλακες. Πόσο μεγάλος είναι ο συναγωνισμός για τη διεκδίκηση της θέσης του πορτιέρο στην ενδεκάδα;
«Είναι δύσκολη υπόθεση να παλεύεις για μια θέση. Μέσα από τη διεκδίκηση και τον συναγωνισμό γίνεται κανείς καλύτερος, ωριμότερος και πιο δυνατός. Οι σχέσεις με τα άλλα τρεις παιδιά είναι άριστες και υπάρχει από όλους μας μεγάλη όρεξη για δουλειά και συνεργασία».
- Τι άλλο θα ήθελες να προσθέσεις;
«Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους τους συμπαίκτες μου που καθημερινά πασχίζουν μέσα στο γήπεδο, για το καλό αυτής της ομάδας. Ο Μάιος θα βρει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης πρωταθλητή. Έχουμε καιρό για πανηγυρισμούς και σίγουρα φέτος είναι η…χρονιά μας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass