ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ (18.00)

Ευκαιρία για νίκες

* ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ * ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2011 22:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:21
Στις έδρες τους αγωνίζονται σήμερα ΓΣ Αμπελώνα και Φοίνικας και αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία για νίκες. Στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής για τον πρώτο βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ οι δύο λαρισινές ομάδες θέλουν να διατηρήσουν ακέραιες τις όποιες ελπίδες ανόδου έχουν. Ο ΓΣ Αμπελώνα υποδέχεται στο γήπεδό του την Έδεσσα ενώ την ίδια ώρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά ο Φοίνικας παίζει με την Κρύα Βρύση. Τα τελευταία νέα των δύο ομάδων είναι τα εξής:
Ο ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος δεν έχει όρεξη για... πλάκες. Ειδικά μάλιστα τη στιγμή που πλησιάζει ένα τόσο σημαντικό ματς με τη Νίκη Βόλου που θα κρίνει πολλά για την άνοδο. Σήμερα λοιπόν στον Αμπελώνα ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος θα παίξει με τον Πανεδεσσαϊκό. Μια ομάδα που βρίσκεται με το ένα πόδι στα τοπικά πρωταθλήματα.
Το ζητούμενο λοιπόν για τον Αμπελώνα είναι να δείξει σοβαρότητα από την αρχή και με αυτόν τον τρόπο να πάρει μια άνετη νίκη κάνοντας παράλληλα και οικονομία δυνάμεων.
Αξίζει φυσικά να τονίσουμε πως και την 25η Μαρτίου (τι και αν γιόρταζε ο προπονητής Βαγγέλης Κουτσοκέρας) έγινε κανονικά προπόνηση.
«Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα για εμάς» τόνισε ο κόουτς του Αμπελώνα στην «Ε» και συνέχισε: «Δεν κοιτάμε πού βρίσκεται βαθμολογικά ο αντίπαλος. Κοιτάμε να μπούμε με σοβαρότητα και να πάρουμε τη νίκη. Αν πέσουμε στην παγίδα αυτή την πατήσαμε. Άλλωστε για να διατηρηθείς στην κορυφή πρέπει συνέχεια να κερδίζεις και εμείς θέλουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή μέχρι τέλους. Αυτός είναι ο στόχος μας πλέον».
Προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι οι Γράβας, Βλαχούλης, Κοτσώνας, Γκανέτσας, Ακσεχέρογλου, Μηλιώνης, Αποστολάκης, Παρασκευάς, Γλυκόπουλος, Κατσίμπας, Τσιαβές, Γούλας θα είναι στη διάθεση του τεχνικού.
Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Ο Φοίνικας έχει πιο δύσκολο έργο από τον Αμπελώνα. Μπορεί να παίζει στην έδρα του αλλά αντιμετωπίζει τον Μ. Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης. Μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.
Από την πλευρά τους οι «μελανόλευκοι» έχουν την ψυχολογία στα ύψη. Προέρχονται από μια σημαντική νίκη στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό και θέλουν να εξαντλήσουν όποια ελπίδα έχουν για την άνοδο. Βρίσκονται στην τρίτη θέση του πίνακα και μόνο με συνεχόμενες νίκες θα μπορέσουν να σκαρφαλώσουν ψηλά.
«Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί για πολλούς λόγους» τόνισε ο προπονητής του Φοίνικα, Βάιος Θεοδωρόπουλος και συνέχισε ως εξής: «Βασικά θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τώρα στις επόμενες αγωνιστικές υπάρχουν και τα ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά».
Γιούδας, Καρπούζας, Γκαγκανάσιος, Τσακνάκης, Παπαδόπουλος, Παρασκευόπουλος, Τσιλούλης, Δεληχρήστος, Τσούμας, Τσιαμπαλής, Λιάκος και Βλησαρούλης θα μπορούν να αγωνιστούν σε αυτό το ματς.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αγ. Θωμά Λαρ. 18.00 Φοίνικας – Μ. Αλέξανδρος Μερτζάνης, Παπανικολάου (Β) (Γκανάτσιος)
Α’ ΔΑΚ Κιλκίς 18.00 Αετός Κιλκίς – Αιγινιακός Συμεωνίδης, Θεοδώρου (Δεπούδης)
Αξιούπολης 18.00 Αλέξανδρος Αξ. – Άργος Ορεστικό Πολυχρονιάδης, Δαμίγος (Κοντόζης)
ΔΑΚ Επανωμής 18.00 Αριστοτέλης Επ. – Μεταμόρφωση Β. Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (Βαφείδης)
Ν. Ιωνίας Βόλου 18.00 Νίκη Βόλου – Μακαμπή Καρακατσανίδης, Ταρενίδης Κ. (Σακελαρίου)
Κοζάνης 18.00 Ηρακλής Κοζ. – Πρωτέας Γρεβ. Γερακίνης, Τσοκόλης (Μπαταούλα)
Αμπελώνα 18.00 ΓΣ Αμπελώνα – Πανεδεσσαϊκός Μυσίρλης. Δημάδης (Παπαδημητρίου)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Γ.Σ. Αμπελώνα          35
Νίκη Βόλου    34
Φοίνικας          32
Μεταμόρφωση           32
Ηρακλής Κοζάνης     30
Αργος Ορεστικό        29
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Β           29
Μακάμπη       28
Αιγινιακός       28
Αετός Κιλκίς   28
Επανομή        25
Πρωτέας Γρεβενών   24
Πανεδεσσαικός         23
Αξιούπολη      19
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass