ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ

Ραντεβού με την ιστορία

ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ 40ό ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ (15.30 ΑΛΚΑΖΑΡ)

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2011 1:49 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:20
Ραντεβού με την ιστορία δίνουν σήμερα Ελασσόνα και Κεραυνός Παραποτάμου στον 40ο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΛ που θα διεξαχθεί στις 15.30 στο στάδιο Αλκαζάρ. Ο αγώνας γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου όπως συνηθίζεται να λέγεται ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣΛ παρουσιάζει φέτος μεγάλη ιστορική σημασία αφού τόσο η τυπικά γηπεδούχος Ελασσόνα όσο και ο «μικρότερος» Κεραυνός Παραποτάμου διεκδικούν για πρώτη φορά το τρόπαιο. Φυσικά οι δύο κατηγορίες που χωρίζουν τους φετινούς φιναλίστ μετατρέπουν την ομάδα της Ελασσόνας στο αδιαφιλονίκητο φαβορί ωστόσο τα πάντα θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευσθούν εντός αγωνιστικού χώρου.
Το σημερινό 40ο τελικό θα διευθύνει -μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΛ- ο κ. Χρήστος Μαστοροδήμος, με βοηθούς τους κ. Θεόδωρο Καραμπούλα και Γιώργο Αναστασίου ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Αντώνης Κορέστης. Παρατηρητές αγώνα ορίσθηκαν οι κ. Μάνθος Αγγελούλης και Γιώργος Καλφούντζος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Γιώργος Λιόλιος.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Χθες στα γραφεία της ΕΠΣΛ με αφορμή τη διεξαγωγή του σημερινού τελικού δόθηκε συνέντευξη Τύπου παρουσία εκπροσώπων της διοργανώτριας αρχής, των δύο ομάδων και της διαιτησίας.
«Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ θέλω να συγχαρώ τους δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου τις ομάδες της Ελασσόνας και του Κεραυνού Παραποτάμου. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, Βασίλης Μαστοροδήμος και πρόσθεσε:
«Με την ευκαιρία αυτή θέλω να απευθύνω κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο να δώσει βροντερό παρών γιατί ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΛ είναι μια πραγματική γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Είναι τιμή για μας που αυτές οι δύο ομάδες είναι οι φετινοί φιναλίστ».
Από την πλευρά των ομάδων μίλησαν ο πρόεδρος του Παραποτάμου Νίκος Πετρωτός και ο προπονητής της Ελασσόνας Κώστας Κολομητρούσης οι οποίοι τόνισαν τα εξής:
Ν. Πετρωτός: «Είναι μία ιστορική ημέρα για μας γιατί πολλά χωριά με πληθυσμό σαν το δικό μας περίπου 300 κατοίκων θα ήθελαν η ομάδα τους να βρίσκεται σ’ έναν τέτοιο τελικό. Για μας αποτελεί μία μεγάλη γιορτή αφού δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά μας που αγωνίζονται στις μικρές τοπικές κατηγορίες να παίξουν στο Αλκαζάρ όπου έχουν αγωνιστεί παίκτες με μεγάλη αξία. Παράλληλα είναι χαρά για μας το ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα Δ’ Εθνικής με φιλόδοξους στόχους για το μέλλον. Συμμετέχουμε σε τελικό κυπέλλου μετά από 41 χρόνια και ύστερα από 14 συνολικά χρόνια στην Α1 Ερασιτεχνική. Το φαβορί είναι η Ελασσόνα αλλά εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και θα το χαρούμε».
Κ. Κολομητρούσης: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές γιατί ο τελικός του κυπέλλου είναι μία γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό. Φαβορί δεν υπάρχουν όταν βρίσκεσαι σε τελικό. Θεωρητικά είμαστε εμείς αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι επιστολή την οποία ανέγνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κεραυνού Παραποτάμου, Δημήτρης Πετρωτός έστειλε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Μπακατσής η παρουσία του οποίου δεν κατέστη δυνατή στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.
ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σημερινή ιστορική αναμέτρηση άρχισε. Η προετοιμασία των δύο φιναλίστ ολοκληρώθηκε παρά τα προβλήματα των τραυματισμών που υπάρχουν κυρίως από την πλευρά του Παραποτάμου και οι προπονητές των δύο ομάδων κατέληξαν στους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβουν στις αποστολές τους.
Για την τυπικά γηπεδούχο Ελασσόνα ο Κώστας Κολομητρούσης θα έχει στη διάθεσή του τους Νούσια, Μιγδάνη, Βάλλα, Λιόλιο, Καρατζιόλη, Κοτούμπα, Κουμπούρα, Γεωργούλα, Κοντοδήμο, Φλώρο, Νάτση, Φώλλα, Χάμο, Μολά, Σιαμαντούρα, Βαλαώρα, Τζιόλα, Παλάσκα, Κωστούλα, Τέγο και Κατσαβό.
Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Μπακατσής κάλεσε τους Αβραμούλη, Ζίκο Α., Κωστούλη, Στογιάννη, Μπρατάν, Σαρρή, Πάσχο, Ζούστη, Τάχα Π., Πρίφτη, Βασίλιεφ, Παγούδη, Καραφύλλη, Κρικέλη, Παλαμιώτη, Γούργο, Σταμούλη και Δρογγούλα.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα εισιτήρια του τελικού τιμώνται 5 ευρώ, ενώ σε κάθε σωματείο δόθηκε από μία πρόσκληση δωρεάν. Οι φίλαθλοι της Ελασσόνας θα εισέλθουν από τη θύρα 2 του σταδίου Αλκαζάρ και οι υπόλοιποι από τη θύρα 3.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass