ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΣΤΟ 0-0

«Χρυσό» βαθμό απέσπασε ο Τύρναβος 2005

* ΤΡΙΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΕΛΛΟΣ ΣΤΟ 83’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 0-1

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2011 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:20
Με άμυνα που ήταν από... ατσάλι, τον έμπειρο γκολκίπερ Καραναστάση να «καθαρίζει» στις δύσκολες στιγμές, αλλά και με την τύχη με το μέρος του, ο Τύρναβος 2005 απέσπασε «χρυσό» βαθμό χθες στη Ναύπακτο, όπου αναδείχθηκε με τον τοπικό Ναυπακτιακό, ισόπαλος 0-0.
Η ομάδα του Τυρνάβου με το αποτέλεσμα αυτό έκανε το πιο αποφασιστικό ίσως βήμα για τη σωτηρία και με δύο νίκες ακόμη στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (σ.σ.εντός έδρας θα αντιμετωπίσει τη Φιλιππιάδα, το Φωκικό, τη Νίκη Βόλου και τον Οδυσσέα Αναγέννησης, ενώ εκτός έδρας τη Ζάκυνθο), θα «σφραγίσει» την παραμονή της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Αντίθετα, το χθεσινό αποτέλεσμα εμπλέκει πλέον τον Ναυπακτιακό για τα καλά στην περιπέτεια του υποβιβασμού και με δεδομένο ότι έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική, θα βρεθεί κάτω από την γραμμή σωτηρίας, εφόσον ο Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών επικρατήσει εντός έδρας -όπως αναμένεται άλλωστε - του ήδη υποβιβασμένου Μακεδονικού. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως μετά την προχθεσινή απώλεια βαθμών η ομάδα της Ναυπάκτου θα κληθεί να αναζητήσει βαθμούς στις τρεις αναμετρήσεις που έχει μακριά από το «Παπαχαραλάμπειο» με Πόντιους Κατερίνης, Καλλονή και Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών, ενώ βέβαια είναι απαραίτητες οι δύο νίκες στους δύο εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του με τον Αετό Σκύδρας και τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.
Στον χθεσινό αγώνα, ο Τύρναβος φάνηκε καθαρά ότι κατέβηκε να αγωνισθεί κατά πρώτο λόγο για να μην χάσει και κατά δεύτερο να προσπαθήσει σε κάποια από τις αντεπιθέσεις να σημειώσει γκολ.
Και αυτό θα το πετύχαινε στο 83’, όταν ο Χρήστος Κωστέλλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.
Πάντως, ό,τι η τύχη στέρησε τον Τύρναβο σε άλλα παιχνίδια του πρωταθλήματος το πρόσφερε χθες στη Ναύπακτο, καθώς σε τρεις περιπτώσεις τα δοκάρια είχαν... σύμμαχο τους φιλοξενούμενους, ενώ ακυρώθηκε και ένα γκολ των γηπεδούχων.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
20’ Κοντινή κεφαλιά του Κώτσου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου βρίσκει στο σώμα του Μάγγου και περνά και πάλι κόρνερ.
21’ Ο Μαχαιρούδης με κεφαλιά βρίσκει το Γλωσσόπουλο μέσα στη μεγάλη περιοχή όμως το δυνατό σουτ του επιθετικού του Ναυπακτιακού προσκρούει με δύναμη αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι του Καραναστάση και στη συνέχεια στο έδαφος και απομακρύνεται από την εστία του Τυρνάβου.
25’ Ο Παπαποστόλου με πλασέ από το σημείο του πέναλτι στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα του Τυρνάβου, όμως παρεμβάλλεται το σώμα του Γλωσσόπουλου και σταματά την τροχιά της μπάλας. Ο επιθετικός του Ναυπακτιακού αμέσως μετά θα την προωθήσει στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ με υπόδειξη του β’ βοηθού Γεωργάκη.
26’ Ύστερα από σέντρα του Καραγιάννη ο Γλωσσόπουλος με ατομική ενέργεια θα βρεθεί από θέση πλάγια κοντά στην εστία του Τυρνάβου, όμως είναι και πάλι άτυχος, αφού το δυνατό σουτ που δοκιμάζει θα στείλει την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Καραναστάση.
30’ Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Οξύζογλου μετατρέπεται σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
40’ Μακρινό σουτ του Αντωνόπουλου δεν ανησυχεί τον Σταματέλο που μπλοκάρει τη μπάλα.
70’ Σουτ του Κοντοχρήστου από πλεονεκτική θέση καταλήγει άουτ.
74’ Ο Παπαποστόλου αποφεύγει δύο παίκτες του Τυρνάβου, όμως το συρτό σουτ που δοκιμάζει λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
83’ Ο Κωστέλλος στη μοναδική επικίνδυνη επιθετική πρωτοβουλία των φιλοξενουμένων αποφεύγει τον Στάμου, όμως το σουτ που επιχειρεί καταλήγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σταματέλου.
87’ Ο Παπαποστόλου εκτελεί φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο, ο Κοντοχρήστος κερδίζει την κεφαλιά στο σημείο του πέναλτι, όμως η μπάλα καταλήγει πάνω στον τερματοφύλακα Καραναστάση.
89’ Σουτ του Στάμου στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
90’ Τρίτο δοκάρι για τον Ναυπακτιακό. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Στάμου ο Καραναστάσης στην προσπάθειά του να παραχωρήσει κόρνερ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του κι έτσι το 0-0 παραμένει ως τελικό αποτέλεσμα.
Καλή ήταν σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Β. Αποστολόπουλου από την Ηλεία και των βοηθών του Α. Πίττα (Ηλείας) και Γ. Γεωργάκη (Ηπείρου).
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δ. Τομπάζης): Σταματέλος, Παπαποστόλου, Τερόλη (60’ Παπαχρήστος), Τρίγκας (72’ Στάμος), Κώτσου, Στάμος Χ., Μαχαιρούδης, Καραγιάννης, Γλωσσόπουλος, Κοντοχρήστος (88’ Μωραΐτης), Οξύζογλου.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Μ. Ζιώγας): Καραναστάσης, Σκούπρας Β., Κλάζογλου, Αντωνόπουλος, Μάγγος, Κ., Μάγγος Α., Γρηγορίου, Γεωργαντζιάς, Χριστοδούλου (67’ Κράββαρης), Κωστέλλος (88’ Tσορμπατζίδης), Κουβελάς (35’ Σκούπρας Κ.).
* Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε από το αποτέλεσμα και ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Τυρνάβου, κ. Αχιλλέας Δόκος, ο οποίος παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία κατά τη διάρκεια της επιστροφής από τη Ναύπακτο.
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΦΩΚΙΚΟΣ
Ο Φωκικός σημείωσε σημαντικό "διπλό" μέσα στην Ζάκυνθο με σκορ 2-1 (Κανελλόπουλος 23’, Τζέκος 25’ / Παναγιωτίδης 26’ ) και έτσι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την "γκέλα" της Αναγέννησης Επανομής στην Κατερίνη με την ΑΕ Ποντίων. Η ομάδα της Άμφισσας πλησίασε στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Αναγέννηση Επανομής που αναδείχθηκε ισόπαλη με την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης (0-0).
Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής
Ζάκυνθος - Φωκικός 1-2
Ηράκλεια - Δόξα Κρανούλας 0-0
Φιλιππιάδα - Νίκη Βόλου 2-0
Ναυπακτιακός- Τύρναβος 0-0
Αετός Σκύδρας - Κοζάνη 3-0
ΑΕ Ποντίων - Επανομή 0-0
Εορδαϊκός - Οδυσσέας Αναγέννησης 1-1
Καλλονή – Γιαννιτσά (26/3)
* Ρεπό είχε ο Μακεδονικός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Επανομή      26        47
2. Φωκικός      27        45
3. Γιαννιτσά     25        42
4. Καλλονή     25        40
5. Νίκη Βόλου 27        40
6. Εορδαϊκός   26        38
7. Αετός Σκύδρας       26        37
8. Δόξα Κρανούλας    26        36
9. Τύρναβος 2005       27        35
10. Πόντιοι Κατερίνης            26        34
11. Φιλιππιάδα            27        33
12. Ηράκλεια   26        32
13. Ναυπακτιακός       27        32
14. Οδυσσέας Αναγέννησης   26        31
15. Ζάκυνθος 27        31
16. Κοζάνη      26        28
17. Μακεδονικός        26        14
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(29η-ΤΕΤΑΡΤΗ 30/3)
Φωκικός - Δόξα Κρανούλας
Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος
Γιαννιτσά- Ηράκλεια
Τύρναβος 2005- Φιλιππιάδα
Κοζάνη - Καλλονή
Επανομή- Αετός Σκύδρας
Οδυσσέας Αναγέννησης - Μακεδονικός
Α.Ε. Ποντίων - Εορδαϊκός
* Ρεπό έχει ο Ναυπακτιακός Αστέρας
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass