ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η αγωνία χτυπάει…κόκκινο

* ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2011 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:18
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πέντε αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και στον 4ο όμιλο όπου συμμετέχουν οι τέσσερις λαρισινές ομάδες (Οικονόμος, Πυργετός, Ελασσόνα, Απόλλων Λ.), το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη της παραμονής, καθώς η υπόθεση ανόδου φαίνεται ότι έχει ξεκαθαρίσει μετά τη νίκη του Οικονόμου στο γειτονικό ντέρμπι επί της Ελασσόνας με 1-0.
Η αγωνία χτυπάει…κόκκινο για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, η οποία με 24 βαθμούς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και θα χρειαστεί να δώσει σκληρή μάχη, για την παραμονή στην κατηγορία.
Προχθές το απόγευμα το λαρισινό σωματείο απώλεσε δυο βαθμούς στη Φιλιππούπολη με αντίπαλο την Α.Ε.Σπερχειάδας/Μακρακώμης (0-0) και πλέον θα αναζητήσει βαθμούς από εκτός έδρας αγώνες, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Το όριο παραμονής προσδιορίζεται στους 33 με 35 βαθμούς και ο Απόλλωνας έχει να δώσει διαδοχικά δυο αγώνες εκτός έδρας με Μετέωρα και Α.Ο.Καρδίτσας, στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον Απεραντιακό, θα ακολουθήσει εκτός έδρας αγώνα στο Πετρωτό Τρικάλων και στην τελευταία αγωνιστική στη Φιλιππούπολη θα αντιμετωπίσει τον Ρήγα Φεραίο.
Όπως δείχνουν τα πράγματα ουσιαστικά έξι ομάδες (Ρήγας φεραίος, Μετέωρα, Απόλλων Λ., Πετρωτό, Μουζάκι, Α.Ε.Σπερχειάδας/Μακρακώμης), θα παλέψουν για να αποφύγουν τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στα τοπικά πρωταθλήματα (σ.σ. υποβιβάζονται συνολικά έξι), καθώς ήδη η Λαμία έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, ενώ και ο Απεραντιακός με 18 βαθμούς φαίνεται απίθανο να καταφέρει για να σωθεί.
Ο Απόλλωνας λοιπόν για να παραμείνει στην κατηγορία, πρέπει να πάρει τουλάχιστον τρείς ή τέσσερις βαθμούς από εκτός έδρας αγώνες και να κερδίσει πάση θυσία τα δυο παιχνίδια που θα δώσει στην έδρα του.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
Μετά το προχθεσινό παιχνίδι, ο εκ της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Λάρισας Γιώργος Κεραμάρης, επισήμανε τα εξής: «Παίζαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως και τα περισσότερα το τελευταίο διάστημα, η δυστοκία για ακόμη μια φορά δεν μας άφησε να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είχαμε δοκάρια, ευκαιρίες δεν καταφέραμε όμως να πάρουμε τη νίκη. Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί τόσο εδώ (Φιλιππούπολη) όσο και στο Αλκαζάρ. Οι ισοπαλίες στην έδρα μας, μας έχουν φέρει στη δύσκολη αυτή βαθμολογική θέση. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια που απομένουν ξεχωριστά στην προσπάθεια που κάνουμε να σωθούμε».
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 21 αγώνες)
Οικονόμος      50-18   53
……………………………………….
Πυργετός         28-9     41
Λιανοκλάδι     22-11   37
Α.Ο. Καρδίτσας          26-16   35
Ν. Αγχίαλος    23-13   32
Π.Σ. Ελασσόνας          23-18   31
Ρήγας Φεραίος            21-31   26
Μετέωρα         10-14   25
…………………………………………
Απόλλων Λ.    19-20   24
Πετρωτό          19-32   24
Μουζάκι          21-22   23
Μακρακώμη/Σπερχειάδα        12-19   22
Απεραντιακός 32-34   18
Λαμία 13-51   9
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass