ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Υποχρεωτική η φορολογική δήλωση

* ΣΤΙΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2011 1:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:18
Κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης του δ.σ. της ΕΠΣΛ, πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
- Η Καταστατική Γενική Συνέλευση της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί την 14η Απριλίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00’, στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΔΕΥΑΛ.
- Πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των δύο ομάδων που έχουν προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου, της Ελασσόνας και του Κεραυνού Παραποτάμου, για το ποια από τις δύο θα είναι τυπικά γηπεδούχος την 24η Μαρτίου, ημέρα διεξαγωγής του τελικού. «Γηπεδούχος» αναδείχτηκε η ομάδα της Ελασσόνας, ενώ αποφασίστηκε να εκτυπωθούν 1000 εισιτήρια των 5 ευρώ. Την παραμονή του αγώνα, στα γραφεία της Ένωσης και στις 1 το μεσημέρι, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, από τους εκπροσώπους των δύο σωματείων του τελικού.
-Να ειδοποιηθούν τα σωματεία Δυναμό Λάρισας, Ναρθάκι και Ατρόμητος Νέου Σωτηρίου, όπως μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, εξοφλήσουν στο ταμείο της Ένωσης εκκρεμούσες οικονομικές οφειλές.
-Διαβάστηκε συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή του αγώνα Βουβάλα – Θύελλα Μ. Ελευθεροχωρίου και αποφασίστηκε όπως κληθούν για παροχή περαιτέρω εξηγήσεων, στην επόμενη συνεδρίαση, ο διαιτητής, η γιατρός αγώνα και οι εκπρόσωποι της φιλοξενούμενης ομάδας.
- Οι ενστάσεις του Λαρισαϊκού σε βάρος της ομάδας του Κισσάβου στον μεταξύ τους αγώνα (πλαστοπροσωπίας και αντικανονικής συμμετοχής), διαβιβάστηκαν στην αρμόδια επιτροπή και θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση.
- Έγινε δεκτό το αίτημα του τηλεοπτικού σταθμού TRT, για λήψη στιγμιότυπων στον αγώνα Οικονόμου Τσαριτσάνης – Ελασσόνας για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
 
ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές στα αναφερόμενα σωματεία, οι οποίες επικυρώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο:
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί στο 44’ του αγώνα της 5-3-2011 με αντίπαλο την Προοδευτική Βερδικούσιας, οπαδοί της πέταξαν κροτίδα στον β’ βοηθό.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Αυστηρή έγγραφη επίπληξη, γιατί στο ημίχρονο του αγώνα της 5-3-2011 με αντίπαλο τη Δήμητρα Γιάννουλης, οπαδοί της πέταξαν κροτίδα στην πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών, ενώ αυτοί βρίσκονταν μέσα σ’ αυτά.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΕΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ: Χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί στον αγώνα της 5-3-2011 με αντίπαλο την Αναγέννηση Καλοχωρίου, εκπρόσωπός της, στο 88’, όπως και μετά τη λήξη του αγώνα, εξύβρισε τον διαιτητή, ενώ με τη λήξη του αγώνα, οπαδός της εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισε τους διαιτητές ενώ αυτοί κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια. Στον συγκεκριμένο εκπρόσωπο επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ και Α.Ο. ΡΑΨΑΝΗΣ: Απαλλάχθηκαν γιατί τα αναφερόμενα από τον διαιτητή στο Φ.Α. του μεταξύ τους αγώνα της 5-3-2011, περί ρίψης κροτίδων στον αγωνιστικού χώρο, ήταν ασαφή και δεν προσδιόριζαν ποιανής ομάδας οπαδοί ήταν οι «δράστες».
 
ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ
Καλούνται την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 19.30’ενώπιον της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ένωσης, τα παρακάτω αναφερόμενα σωματεία, για παροχή εξηγήσεων στα όσα αναφέρθηκαν σε βάρος τους, στις παρατηρήσεις διαιτητών στα Φ.Α. του περασμένου Σαββατοκύριακου:
ΑΕ ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟΥ – ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗΣ: Γιατί στον αγώνα της 13-3-2011 με αντίπαλο τον Δολιχιακό, ο προπονητής της στο 75’του αγώνα εξύβρισε τον διαιτητή.
 
«ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ» ΑΓΩΝΩΝ
- Το αίτημα της ομάδας Ατρόμητοι – Θύελλα για μετάθεση του αγώνα της με την ομάδα Ομόνοια, από την 9/4, την 10/4, λόγω εκπαιδευτικής εκδρομής πολλών ποδοσφαιριστών της, θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.
- Έγινε δεκτό το αίτημα της ομάδας Κοιλάς Κοιλάδας για μετάθεση του αγώνα της με το Αχίλλειο, από την 20/3, την 19/3, λόγω γάμου ποδοσφαιριστή της.
- Ο αγώνας Καλαρρύτες – Αστραπή Δελερίων θα διεξαχθεί αντί της Κυριακής 20/3, το Σάββατο 19/3 και ώρα 15.30 στο γήπεδο Κουλουρίου.
 
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναγραφεί στα Φ.Α. από τους διαιτητές των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου και με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές (εάν κάποιος από αυτούς είναι υπότροπος, η συνολική του ποινή θα ανακοινωθεί από τη Γραμματεία της Ένωσης):
ΚΟΝΤΟΣ Κ., Όλυμπος Ολυμπιάδας, έργω και λόγω εξύβριση διαιτητή (αρχηγός), 6 αγωνιστικές και 60 ευρώ
ΣΜΥΡΛΗΣ Α., Δευκαλίων Κρανιάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Χ., Δόξα Ομορφοχωρίου, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ Α., Δόξα Ομορφοχωρίου, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ Ι., Ηρακλής Πλατανουλίων, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΜΠΕΡΤΖΕΜΗΣ Δ., Νέος Ατρόμητος Σωτηρίου, λάκτισμα συμπαίκτη, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΒΑΪΤΣΗΣ Δ., Απόλλων Βρυσιών, εξύβριση Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΚΑΡΑΛΗΣ Κ., Αναγέννηση Ευαγγελισμού, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής καλείται ενώπιον του δ.σ. την προσεχή Τετάρτη για παροχή εξηγήσεων για έκφραση που απηύθυνε προς τον διαιτητή, μετά τη λήξη του αγώνα.
ΧΑΜΟΡΟΥΣΟΣ Θ., Αχίλλειο Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΠΑΟ Αβέρωφ, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι., ΠΑΣ Βουβάλας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΟΥΛΜΕΖΟΓΛΟΥ Β., Σμόλικας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΑΝΑΪΑΣ Γ., Σμόλικας, αρχηγός και δεν υπέγραψε το Φ.Α., 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΣΒΕΡΩΝΗΣ Δ., ΑΕ Κυψέλης, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
 
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Από τη γραμματεία της ΕΠΣΛ υπενθυμίζεται προς όλα τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού μας, ότι σύμφωνα με τον φορολογικό Κώδικα, έχουν την υποχρέωση, σαν νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, να υποβάλλουν στις ΔΟΥ που ανήκουν, φορολογική δήλωση μέχρι την 12η Απριλίου, ημέρα που λήγει η σχετική προθεσμία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass