ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΜΕ 1-0

Στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΛ η Ελασσόνα

ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΝΑΤΣΗΣ (82’)

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2011 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:17
Το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΛ εξασφάλισε χθες η ομάδα της Ελασσόνας η οποία επικράτησε στη Μελιβοία του Φιλοκτήτη με 1-0 και στις 24 Μαρτίου θα διεκδικήσει με αντίπαλο τον Κεραυνό Παραποτάμου στο στάδιο Αλκαζάρ το φετινό τρόπαιο.
Το χαρακτηριστικότερο στοιχείο για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Κολομητρούση, που αποτελεί πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, είναι ότι φτάνει στον τελικό της φετινής διοργάνωσης μετά από πέντε νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού η κλήρωση καμία φορά δεν το ανέδειξε γηπεδούχο.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Παρουσία αρκετών φιλάθλων που γέμισαν το γήπεδο «Σταύρος Τσιάπανος» διεξήχθη (μετά από τρεις συνεχόμενες αναβολές) ο χθεσινός δεύτερος ημιτελικός του κυπέλλου ΕΠΣΛ ανάμεσα σε δύο όπως αποδείχθηκε πολύ καλούς αντιπάλους.
Οι δύο ομάδες παρά την εμφανή αγωνιστική τους διάθεση δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ και ελάχιστες ήταν οι τελικές προσπάθειες. Σ’ αυτό φυσικά συνετέλεσαν οι καλές αμυντικές γραμμές αλλά και η παρουσία δύο έμπειρων και ικανότατων τερματοφυλάκων των Ζεϊμπέκη και Νούσια. Ήταν μ’ άλλα λόγια ένα μοιρασμένο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.
Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ευαγγέλου για τους γηπεδούχους έχασε μεγάλη ευκαιρία (τετ α τετ) για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και ακολούθησε στο 6ο λεπτό μια πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Παλάσκα και στη συνέχεια με τον Κωστούλα.
Από κει και πέρα δεν παρουσιάστηκε κάτι το ιδιαίτερο για να φτάσουμε στο 82ο λεπτό όταν η Ελασσόνα κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Τζιόλας και ο Νάτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μαζί την ομάδα του στον τελικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα λεπτό νωρίτερα ο Κυριάκος, του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, είχε εκτελέσει κόρνερ, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
«Ήταν ένα καθαρό και δυνατό παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη» σχολίασε μετά το τέλος του ημιτελικού ο προπονητής της Ελασσόνας, Κώστας Κολομητρούσης και συνέχισε:
«Είχαμε απέναντί μας έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ο Φιλοκτήτης είναι μια ομάδα που μπορεί να σταθεί άνετα στη Δ’ Εθνική.
Από δω και πέρα στόχος μας είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Πιστεύω ότι όλα είναι ανοιχτά στον τελικό παρά το ότι παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι κατά δύο κατηγορίες μικρότερος. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Φιλοκτήτη, Μίλτος Ζιάκας επισήμανε:
«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι που πιστεύω το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση όποιος θα έβαζε το γκολ θα ήταν ο νικητής και σ’ αυτό το σημείο η Ελασσόνα στάθηκε πιο τυχερή.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να ήμασταν εμείς οι νικητές. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην ομάδα της Ελασσόνας για τη νίκη της. Εύχομαι να κατακτήσει το φετινό τρόπαιο και να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα» κατέληξε ο Μίλτος Ζιάκας.
* * *
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Αντώνης Βαλιώτης που είχε βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς Ηλία Νατσιούλα και Χρήστο Παπαδημητρίου.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ: Ζεϊμπέκης, Μερτζανίδης, Ζυγοροδήμος, Μαλαχτάρης, Μανάκας, Παυλόπουλος, Σιμψιρής, Κυριάκος, Ευαγγέλου, Τσιανάκας, Παπαδόπουλος.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Νούσιας, Κωστούλας (65’ Χάμος), Τζιόλας (85’ Βαλαώρας), Παλάσκας (89’ Μολάς), Λιόλιος, Καρατζιώλης, Φλώρος, Κουμπούρας, Φώλλας, Νάτσης, Κατσαβός.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass