ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΑΛ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

«Μικρές» για... μεγάλες διακρίσεις

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2011 1:36 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:17
 Με τόσες ήττες που μετρούν οι γυναίκες της ΕΑΛ στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, λογικό είναι να υπάρχει μεγάλη αναμονή για κάποια... χαρά. Και αυτή θα έρθει πιθανότατα από την ομάδα των Νεανίδων. Οι Λαρισαίες θα συμμετάσχουν στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος που ξεκινάει σήμερα. Σαν στόχο έχουν φυσικά την πρόκριση στην τελική φάση που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο.
«Στην τελική φάση έχουν φτάσει οι 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ» δήλωσε στην «Ε» προπονητής της ΕΑΛ, Αποστόλης Οικονόμου και συνέχισε «Εμείς από τη μεριά μας, πιστοί στο ραντεβού που δίνουμε κάθε χρόνο με τις τελικές φάσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, σαν πρώτο στόχο θα έχουμε την πρόκρισή μας στην τελική φάση, στο final 4. Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει εδώ σημαίνει ότι τα κορίτσια έχουν το ταλέντο και σε συνδυασμό πάντα με τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις μα και με την εμπειρία που έχουν αποκομίσει οι συγκεκριμένες αθλήτριες από τα παιχνίδια που παίζουν με τη γυναικεία ομάδα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1, αφού αυτές αποτελούν τον κύριο κορμό της γυναικείας ομάδας, καταλαβαίνετε ότι θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό που μας αξίζει. Κοιτάμε με αισιοδοξία την διοργάνωση και με πίστη στις δυνατότητες μας».
Η αποστολή των νεανίδων της Ε.Α.Λ. βρίσκεται , με συνοδούς αποστολής την κ. Τριανταφυλλου Δήμητρα μαζί με το προπονητικο team, από χθες στην Αθήνα και διαμένει στο ξενοδοχείο «CIVITEL ATTIK HOTEL» στο Μαρούσι. Οι παρακάτω Νεάνιδες είναι στη διάθεση του νεαρού τεχνικού: Υφαντή Ευαγγελία, Νούσια Αποστολία, Καραγιώργου Βανέσσα, Τίκα Νικολέτα, Πάντζιου Βίκυ, Κατσαρέ Κωνσταντίνα, Παπαστέργιου Πηνελόπη, Τζουβίλη Ελένη, Χαμαϊδή Μιμίκα, Τάση Γεωργία, Μπέη Ελένη και Μαδένογλου Ειρήνη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα
13.00 ΕΑ Λαρίσης – Γ.Σ Ηρακλής
15.00 ΓΣ Άργους – ΣΦΒ Ερμής
Αύριο Πέμπτη
13.00 ΕΑ Λαρίσης - ΓΣ Άργους
15.00 Γ.Σ. Ηρακλής - ΣΦΒ Ερμής
Παρασκευή
13.00 ΣΦΒ Ερμής - ΕΑ Λαρίσης
15.00 ΓΣ Άργους - ΓΣ Ηρακλής
Στον άλλο όμιλο υπάρχουν οι ομάδες: Ολυμπιακός, Ιωάννινα, Ηρακλής Κ., Χίος
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass