ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Χωρίς απώλειες στις έδρες τους

* ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗ 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2011 22:09 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:16
Μετά από μια εβδομάδα διακοπής της δράσης το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ξαναρχίζει. Για τη 18η αγωνιστική του πρώτου βόρειου ομίλου τόσο ο Αμπελώνας όσο και ο Φοίνικας παίζουν στις έδρες τους και θέλουν τις νίκες για τον ίδιο λόγο. Για το κυνήγι της κορυφής στην οποία ήδη βρίσκεται ο ΓΣ Αμπελώνα. Ας δούμε όμως ποια είναι η κατάσταση στις δύο ομάδες.
Ο ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα προέρχεται από μια ήττα. Στο τελευταίο εκτός έδρας ματς στο Αιγίνιο έχασε από τον Αιγινιακό αλλά δεν έχασε και την πρώτη θέση στην βαθμολογία αφού έχασε και η Νίκη Βόλου. Τώρα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με ένα δίποντο. Αντίπαλός του θα είναι η Κρύα Βρύση στο γήπεδο του Αμπελώνα, η ομάδα που κέρδισε τη... Νίκη Βόλου. Το παιχνίδι που θα αρχίσει στις 18.00 αναμένεται να έχει και αρκετό κόσμο καθώς οι φίλαθλοι της περιοχής έχουν καταλάβει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.
«Γνωρίζουμε πως το ματς είναι πολύ δύσκολο. Η Κρύα Βρύση είναι αυτήν που λίγο πριν κέρδισε και τη Νίκη Βόλου. Αν δεν επιβάλλουμε το ρυθμό μας από την αρχή θα έχουμε πρόβλημα. Όλοι σε αυτήν την κατηγορία παίζουν για τη νίκη μέσα και έξω. Δεν υπάρχουν φαβορί. Ελπίζω με καλή άμυνα και με τη συμπαράσταση του κόσμου να τα καταφέρουμε», δήλωσε στην «Ε» ο προπονητής Βαγγέλης Κουτσοκέρας.
Προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι οι: Γράβας, Βλαχούλης, Κοτσώνας, Γκανέτσας, Ακσεχέρογλου, Μηλιώνης, Αποστολάκης, Παρασκευάς, Γλυκόπουλος, Κατσίμπας, Τσιαβές, Γούλας θα είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού.
Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Ο Φοίνικας από την πλευρά του προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη στο Βόλο επί της Μεταμόρφωσης. Με αυτήν τη νίκη κατόρθωσε να μπει με πλεονέκτημα στην τρίτη θέση και για να συνεχίσει να έχει ελπίδες ανόδου θα πρέπει να κερδίζει και μόνο. Από τον Αμπελώνα απέχει τρεις βαθμούς και όλοι στο στρατόπεδο των «μελανόλευκων» θεωρούν πως όλα είναι πιθανά μέχρι το τέλος.
Σήμερα στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά θα αντιμετωπίσει το Άργος Ορεστικό. Μια ομάδα που αν δεν κερδίσει θα πρέπει να κάνει σχέδια για την επόμενη σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα της περιοχής της. Ο Φοίνικας μέχρι στιγμής αξίζει να τονίσουμε πως μετράει 8 νίκες σε ισάριθμα ματς στην έδρα του.
«Αυτό που θέλω είναι να παίξουμε με το ίδιο πάθος που παίξαμε και στο Βόλο με τη Μεταμόρφωση. Αν το κάνουμε αυτό θα πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη. Ελπίζω να διατηρήσουμε το καλό ρεκόρ της έδρας μας» τόνισε ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας Βάιος Θεοδωρόπουλος.
Γιούδας, Καρπούζας, Γκαγκανάσιος, Τσακνάκης, Παπαδόπουλος, Παρασκευόπουλος, Τσιλούλης, Δεληχρήστος, Τσούμας, Τσιαμπαλής και Βλησαρούλης θα μπορούν να αγωνιστούν σε αυτό το ματς.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αμπελώνα 18.00 Αμπελώνας-Μ. Αλέξανδρος Κ. Τσιαπλής-Παπανικολάου (Βαρνάς)
Κοζάνης 18.00 Ηρακλής Κοζ.-Αιγινιακός Φακίτσας-Αγορογιάννης (Βόντζας)
Αγ. Θωμά Λάρ. 18.00 Φοίνικας-Άργος Ορ. Λόρτος-Μοσχοτόγλου (Γκανάτσιος)
Α’ ΔΑΚ Κιλκίς 18.00 Αετός Κιλκίς-Μεταμόρφωση Β. Σαλικίδης-Ντούρας (Δεπούδης)
Αξιούπολης 18.00 Αλέξανδρος Αξ.-Αριστοτέλης Επ. Ρούκας-Μυλωνίδης (Κοντόζης)
Έδεσσας 18.00 Πανεδεσσαϊκός-Μακάμπη Βογιατζής-Ζαχαρής (Καλότσης)
Ν.Ιωνίας Μαγνησίας 18.00 Νίκη Β.-Πρωτέας Γρ. Τζιβελεκίδου-Τριανταφυλλίδης (Τσίργουλας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αμπελώνας   31
Νίκη Βόλου    30
Φοίνικας          28
Μεταμόρφωση           28
Ηρακλής Κοζάνης     27
Μακάμπη       26
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Β           26
Αετός Κιλκίς   26
Αιγινιακός       26
Αργος Ορεστικό        26
Αριστοτέλης Επανομή          23
Πρωτέας Γρεβενών   22
Πανεδεσσαικός         21
Αξιούπολη      17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass