ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Καλή εικόνα μέχρι το τέλος

* ΧΡ. ΜΑΝΤΖΑΦΟΥΛΗΣ: «ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ»

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2011 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:15
Επτά στροφές έμειναν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής κατηγορίας στον 4ο όμιλο και ο πρωτοπόρος Οικονόμος Τσαριτσάνης που έχει μια σημαντική διαφορά εννέα βαθμών από τον δεύτερο Α.Σ.Πυργετού, δοκιμάζεται την ερχόμενη Κυριακή στο Βελεστίνο, με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο.
Οι παίκτες του Οικονόμου…φόρτωσαν τις μπαταρίες τους και ξεκουράστηκαν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Αποκριάς και με περισσότερες δυνάμεις θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Πάντως όλοι του κρατούν χαμηλούς τόνους και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Μαντζαφούλης, ο οποίος έχει τεράστια προσφορά στο σωματείο της Τσαριτσάνης και επισήμανε τα εξής: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και συγκρατημένοι. Την καλή εικόνα πρέπει να διατηρήσουμε μέχρι το τέλος και σε κάθε παιχνίδι από δω και πέρα, χρειάζεται να αγωνιζόμαστε με την πρέπουσα σοβαρότητα.
Με πολύ κόπο κτίσαμε ένα γερό οικοδόμημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αυτό ότι θα είναι τα πράγματα εύκολα, στη συνέχεια.
Θεωρώ λοιπόν ότι την Κυριακή στο Βελεστίνο θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο και εάν δεν δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα, τότε θα έχουμε προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, γιατί ο αντίπαλός μας αναμένεται να παρουσιασθεί δυνατός, καθώς δίνει μεγάλη μάχη προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Όταν και μαθηματικά θα έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο, τότε κι εμείς θα είμαστε πιο άνετοι, γιατί στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να επαναπαύεσαι».
-Μπορεί η ομάδα να κάνει το 7χ3, στα παιχνίδια που μένουν;
«Αυτό και θα ήταν το ιδανικό για μας, αλλά και για όλους τους ανθρώπους που δημιούργησαν αυτή την ομάδα, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου. Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη και όταν αυτό συνδυάζεται με καλό θέαμα, τότε όλοι μένουμε ευχαριστημένοι».
-Ο ερχομός του Άγγελου Διγκόζη, έκανε την ομάδα πιο δυνατή;
«Όλοι γνωρίζαμε το ήθος και την αξία του Άγγελου Διγκόζη, που έδωσε πάρα πολλά στην ΑΕΛ και εμείς είμαστε τυχεροί που πλέον είναι συμπαίκτης μας. Μας έκανε σίγουρα πιο δυνατούς και βοηθάει ειδικά τα νέα παιδιά, για να βελτιωθούν και να γίνουν σωστοί επαγγελματίες. Εκτός από τον Διγκόζη και τα άλλα παιδιά που ήρθαν, συνεισφέρουν σημαντικά και το κλίμα είναι άριστο».
-Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της ομάδας.
«Πάντα θα προσπαθούμε να τους κάνουμε υπερήφανους και με την ευκαιρία θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, για την πολύτιμη συμπαράσταση που έχουμε. Θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και στο τέλος θα είναι μια γιορτή για την Τσαριτσάνη, η άνοδος στην Γ΄Εθνική».
*Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Καλτέκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μενίκου που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Χρήστου Οικονόμου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δύσκολα θα προλάβει για να αγωνισθεί.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ
Ορίστηκαν οι διαιτητές για την 20ή αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μαρτίου και θα ξεκινήσουν στις 15.00.
Αναλυτικά οι διαιτητές στα παιχνίδια, θα είναι οι παρακάτω:
*Λιανοκλάδι-Καρδίτσα: Τσαμούρης Χρ., Χαλβατζάκος Παν., Γεωργακόπουλος Τιμ. (Πειραιά), παρ. Γιαννακός Αν. (Λάρισας)
*Α.Ε Σπερχειάδας-Μετέωρα: Σταθόπουλος Σπ., Σταμάτης Τιμ., Τραχανής Σωτ. (Δυτ. Αττικής), παρ. Ρήγας Γ. (Φωκίδας)
*Ελασσόνα-Ν. Αγχίαλος: Ζούγρας Δ., Κεντζιόπουλος Στ., Κωτούλας Ν. (Κοζάνης), παρ. Κουτσιοσμηνάκης Δ. (Καρδίτσας)
*Α.Ε Μουζακίου-Απόλλων Λ.: Καραλιόλιος Ανδ., Ρίγκος Παν., Κωνσταντης Χρ. (Γρεβενών), παρ. Παπακώστας Αθ. (Φθιώτιδας)
*Ρήγας Φεραίος-Οικονόμος: Μιχαηλίδης Γ., Λιανός Γ. (Βοιωτίας), Μπούνος Κ. (Φωκίδας), παρ. Στάθας Γ. (Καρδίτσα)
*Πυργετός-Απεραντιακός: Δραγάτης Δ. Δημητριάδης Στ., Χριστάκογλου Γ. (Χαλκιδικής), παρ. Βλάχος Κ. (Γρεβενών)
*Θύελλα Πετρωτού-Λαμία: Παναγιωτίδης Χρ., Σουγαράκης Ευαγ., Ευαγγέλου Γ. (Φλώρινας), παρ. Παπαλίτσας Δημ. (Καρδίτσας)
*Ακόμη στον αγώνα του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής μεταξύ της Γαλατινής και του Σβορώνου, το διαιτητικό τρίο θα είναι οι Λαρισαίοι: Τζήλος Αθανάσιος με α’ βοηθό τον Ρεντόπουλο Ιωάννη και β’ βοηθό τον Καρακώστα Απόστολο. Παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Σκαφίδας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.
Τέλος στους αγώνες Εθνικός Κ.-Σιάτιστα και Όλυμπος Λ.-Νάουσα στους διαιτητές Καίδη (Θεσσαλίας) και Μπλούνας (Φθιώτιδας), παρατηρητές θα είναι οι κύριοι Φαρμάκης Τρ. και Γκόλιας Δημ. αντίστοιχα, από τον σύνδεσμο της Λάρισας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass