ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ 0-1

Από την αρχή Κωσ…τέλος

* Ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1΄ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2011 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:15
Ιδ. ανταπόκριση
Ένας Τύρναβος στην κυριολεξία φτιαγμένος από…ατσάλι πέτυχε μεγάλη νίκη χθες στο γήπεδο του Φιλώτα επί του Εορδαϊκού με 1-0 και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του, στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
Με την ίδια σχεδόν συνταγή όπως και στην Κοζάνη, η τυρναβίτικη ομάδα αγωνίσθηκε ψυχωμένα και διατήρησε το γκολ με το…καλημέρα, που πέτυχε ο Χρήστος Κωστέλλος, κόντρα στους δυνατούς λιγνιτωρύχους.
Μόλις στο 1΄ λοιπόν του αγώνα, ο Καρδιτσιώτης σέντερ φορ δέχθηκε την έξυπνη πάσα του Βασίλη Σκούπρα και με θαυμάσιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ακολούθως η ομάδα της Πτολεμαΐδας προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε ευκαιρίες, στο 19΄ με το Μουδούρογλου που έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ και στο 23΄ όταν ο Παυλίδης βγήκε τετ α τετ, όμως ο Πέτρος Καραναστάσης απέκρουσε την μπάλα.
Στο 28΄ ο Χιντζίδης ήταν αυτός που έχασε ακόμη μια ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ, με εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής.
Ίδια εικόνα παρατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εορδαϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Τύρναβο να απειλεί με αντεπιθέσεις, για να σημειώσει ένα δεύτερο γκολ.
Στο 47΄ σε σουτ του Μπελεβέτη η μπάλα έφυγε άουτ και ακολούθησαν τρεις πολύ καλές στιγμές, για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου.
Η πρώτη στο 55΄ όταν σε αντεπίθεση ο Αντωνόπουλος προσπάθησε να κάνει το 0-2 όμως ο Λοντίγκιν βρισκόταν σε σωστή θέση και κατόρθωσε να αποκρούσει την μπάλα, η δεύτερη στο 58΄όπου από σέντρα του Κώστα Σκούπρα στην κεφαλιά του Θανάση Μάγγου η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ και η τρίτη στο 60΄, όταν ο Χριστοδούλου από πλάγια αριστερά πλάσαρε και η μπάλα κατέληξε ξυστά άουτ.
Εν συνεχεία, ο Τύρναβος με τη σωστή καθοδήγηση του Μιχάλη Ζιώγα επιδίωξε να κρατήσει το πολύτιμο 0-1 και τα κατάφεραν οι παίκτες του, παρ’ ότι στο 72΄ ο Κάλφας με πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ και στο 82΄ είχαμε…καρδιοχτύπια, αλλά ευτυχώς στο σουτ του Τομαρά, η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ και το παιχνίδι έληξε 0-1.
Μια νίκη που χαρακτηρίζεται πολύ σημαντική από κάθε άποψη και βέβαια την απογοήτευση από την ήττα με την Επανομή, διαδέχθηκαν τα χαμόγελα, για το παλικαρίσιο αυτό διπλό, που δίνει άλλον αέρα στην ομάδα του Τυρνάβου, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Καλή η διαιτησία του κ. Αγγελάκη(Σπυριδωνίδης, Νικολαΐδης), όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας. Ο Κώστας Μάγγος που δέχθηκε κάρτα συμπλήρωσε επτά κίτρινες.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ( Γιώργος Στράντζαλης): Λοντίγκιν, Μουδούρογλου, Χιντζίδης, Πασιαλής (41΄ Κάλφας), Δεληζήσης, Ταφαρλής (67’ Κριτσιωτάκης), Παυλίδης (51΄ Τομαράς), Σικαλόπουλος, Μπελεβέτης, Κουτσουρές, Καραπαντζάκης
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Βασ. Σκούπρας, Κλάζογλου, Γεωργαντζιάς, Κ. Μάγγος, Γρηγορίου, Κουβελάς (27΄ Κ. Σκούπρας), Αθ. Μάγγος, Κοταρέλας (46΄ Χριστοδούλου), Αντωνόπουλος, Κωστέλλος(59΄ Κράββαρης)
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (Football League 2) πλασαρίστηκε ο Φωκικός. Με πέναλτι-γκολ του Σκαρίμπα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη επικράτησε 3-2 εκτός έδρας του Εθνικού Φιλιππιάδας και έφτασε τους 41 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Επανομής (είχε ρεπό) και δύο περισσότερους από την Καλλονή (αγωνίζεται το Σάββατο με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας), αλλά και την Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την ΑΕ Ποντίων.
Τα αποτελέσματα της 26ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ` Εθνικής:
Φιλιππιάδα-Φωκικός   2-3
Αετός Σκύδρας-Κρανούλα     1-0
Μακεδονικός-Νίκη Βόλου     0-1
Οδυσσέας Αν. Σερρών-Κοζάνη         4-1
Ναυπακτιακός-Ζάκυνθος        2-1
ΑΕ Ποντίων-Γιαννιτσά            1-0
Εορδαϊκός-Τύρναβος 2005     0-1
Καλλονή-Ηράκλεια    12/3
*Ρεπό είχε η Αναγέννηση Επανομής
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Επανομή      24       45
 2. Φωκικός     25       41
 3. Καλλονή    23       39
 4. Γιαννιτσά    24       39
 5. Εορδαϊκός 25       37
 6. Νίκη Βόλου            25        37
 7. Αετός Σκύδρας      24       34
 8. Δόξα Κρανούλας   24       32
 9. Τύρναβος 2005      25       31
10. Ναυπακτιακός       25       31
11. Πόντιοι Κατ.          24       30
12.Φιλιππιάδα 25       30
13. Ηράκλεια   23       29
14 . Οδυσσέας Αν.      24       29
15. Κοζάνη      24       28
16 . Ζάκυνθος 25       28
17. Μακεδονικός        25       14
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)
Φωκικός-Ηράκλεια
Ζάκυνθος-Φιλιππιάδα
Δόξα Κρανούλας-Καλλονή
Νίκη Βόλου-Ναυπακτιακός
Γιαννιτσά-Αετός Σκύδρας
Τύρναβος 2005-Μακεδονικός
Κοζάνη-Πόντιοι Κατερίνης
Επανομή - Οδυσσέας Αναγέννηση
* Ρεπό έχει ο Εορδαϊκός
 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ:
Νιώθω υπερήφανος για τα παιδιά
Μετά τον αγώνα με την Επανομή ο τεχνικός του Τυρνάβου Μιχάλης Ζιώγας, δεν μπορούσε να το πιστέψει πώς χάθηκε ένας πολύτιμος βαθμός μέσα σε ένα λεπτό, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Κι ενώ ο Τύρναβος ζούσε έντονα το καρναβάλι και το μπουρανί με πολλή διασκέδαση, χορό και τραγούδι, τεχνική ηγεσία και παίκτες της ομάδας προσπαθούσαν να βρούνε τα ψυχικά αποθέματα, την ηρεμιά, για να αντιδράσει η ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι.
Όπερ και εγένετο, με τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, να επισημαίνει τα εξής: «Νιώθω υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, γιατί μέσα σε τέσσερις ημέρες κατάφεραν να βρούνε τη δύναμη και να κερδίσουν μια ομάδα που είναι έμπειρη στην κατηγορία και είχε υψηλές βλέψεις, από την αρχή της σεζόν.
Έχω τονίσει επανειλημμένα ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά, την υπομονή και τη συνεχή προσπάθεια, έρχονται οι επιτυχίες. Στον μαραθώνιο της Γ΄ Εθνικής , εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω και μικρές λεπτομέρειες, καθορίζουν τα παιχνίδια.
Οι περισσότερες ομάδες είναι ισοδύναμες και τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ, όπως έγινε και στο σημερινό(σ.σ.χθεσινό) αγώνα. Αυτή η νίκη σίγουρα θα δώσει άλλη ψυχολογία στους παίκτες μου και τώρα πλέον που μπαίνουμε στην τελική ευθεία, κάθε βαθμός θα είναι πολύτιμος και χρειάζεται να είμαστε μαχητικοί και προσεκτικοί, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass