ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ (15:00)

Δύσκολη αποστολή για τον Τύρναβο 2005

* ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΚΑ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2011 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:15
Μετά την απρόσμενη ήττα που υπέστη στις καθυστερήσεις στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Επανομής το περασμένο Σάββατο(1-2), ο Τύρναβος θέλει να ρεφάρει με ένα θετικό αποτέλεσμα, σήμερα στο γήπεδο του Φιλώτα της Φλώρινας, όπου είναι προγραμματισμένο να αγωνισθεί με τον δυνατό Εορδαϊκό, στο πλαίσιο της 26ης ημέρας, στον 2ο όμιλο της «Φούτμπολ Λιγκ 2».
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου φέρεται αποφασισμένο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος της «Φούτμπολ Λιγκ 2».
Ο κίνδυνος και πάλι είναι ορατός καθώς η ομάδα του Τυρνάβου βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, για να αποφύγει τυχόν περιπέτειες, στους αγώνες που ακολουθούν.
Οι παίκτες του τυρναβίτικου σωματείου έχουν «πεισμώσει» καθώς ισοφάρισαν στο 90΄+3 την Αναγέννηση Επανομής σε 1-1, όμως στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, δέχθηκαν ένα δεύτερο τέρμα και έχασαν ένα υπερπολύτιμο βαθμό, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Είναι κρίμα για την ομάδα καθώς αγωνιζόταν με τον πρωτοπόρο να έχει στα χέρια της θετικό αποτέλεσμα και μέσα σε ένα λεπτό στις καθυστερήσεις, να το χάνει, από μια στιγμιαία αδράνεια, στον χώρο της άμυνας.
Αυτό το παιχνίδι πρέπει να ξεχαστεί και οι παίκτες χρειάζεται να αναζητήσουν ένα καλό αποτέλεσμα μακριά από τον Τύρναβο, για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να επιστρέψουν τα χαμόγελα.
Σήμερα οφείλουν να υπερβάλουν εαυτούς, για να πετύχουν θετικό αποτέλεσμα, σε ένα γήπεδο που θα είναι πολύ βαρύ, καθώς μέχρι χθες το μεσημέρι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σκεπασμένος με χιόνι και έλιωσε το απόγευμα με τον ήλιο που βγήκε.
Αγωνιστικά, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Βασίλη Νάκα, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο από τον αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής και μάλλον δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί, στη σημερινή αναμέτρηση.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση και θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί για το Φιλώτα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Κ.Σκούπρας, Βασ. Σκούπρας, Τσορμπατζίδης, Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Κλάζογλου, Κ.Μάγγος, Αθ. Μάγγος, Λούγκος, Νάκας, Γρηγορίου, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Αθανασούλης, Κουβελάς, Κράββαρης, Κοταρέλας, Κωστέλλος. Εκτός έμειναν οι Λόλας, Γκαραγκούνης, Κιόρογλου, Τσούκαλος, Πάτρας.
* Νέος τεχνικός του Εορδαϊκού είναι ο Γιώργος Στράτζαλης που αντικατέστησε τον Λαρισαίο Σωτήρη Αντωνίου τον Ιανουάριο. Οι ''λιγνιτωρύχοι'' βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς κι έχουν σαν στόχο την άνοδο, στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα της Πτολεμαΐδας έχει στο ενεργετικό της 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα (από τον Μακεδονικό στην αρχή του πρωταθλήματος) και την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Νίκης Βόλου. Από την σημερινή αναμέτρηση θα λείψει ο τιμωρημένος Άγγος ενώ τραυματίες είναι οι Αποστόλου και Προβίδας.
Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου μετά ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Τύρναβος επικράτησε του Εορδαϊκού με σκορ 2-1.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Την σημερινή αναμέτρηση Εορδαικού-Τυρνάβου 2005 θα διευθύνουν οι κ. Αγγελάκης, Σπυριδωνίδης, Νικολαΐδης (Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο κ.Γκορτζίλας (Μακεδονίας).
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Το παιχνίδι στη Φιλιππιάδα μεταξύ του τοπικού Εθνικού και του Φωκικού είναι από τα πιο σημαντικά από το σημερινό πρόγραμμα της 26ης ημέρας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της «Φούτμπολ Λιγκ 2». Ο Φωκικός θέλει τη νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία, αλλά η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι...
Από εκεί και πέρα, δύσκολη θα είναι και η αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών στην Κατερίνη κόντρα στην ΑΕ Ποντίων. Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ' εθνικής (Φούτμπολ Λιγκ 2), έχει ως εξής (σ.σ. ώρα έναρξης των αγώνων είναι στις 15:00):
Φιλιππιάδα-Φωκικός
Ναυπακτιακός-Ζάκυνθος
Αετός Σκύδρας-Δόξα Κρανούλας
Μακεδονικός-Νίκη Βόλου
ΑΕ Ποντίων- Γιαννιτσά
Εορδαϊκός -Τύρναβος 2005
Οδυσσέας Αναγέννησης-Κοζάνη
ΣΑΒΒΑΤΟ(15:00)
Καλλονή-Ηράκλεια
*Ρεπό έχει η Αναγέννηση Επανομής
- Σε αγώνες για την 25η ημέρα στον 2ο όμιλο της Γ` εθνικής κατηγορίας (φούτμπολ λιγκ 2), του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ζάκυνθος-Μακεδονικός        1-0
Τύρναβος-Επανομή 1-2
Φωκικός-Καλλονή     0-0
Φιλιππιάδα-Ναυπακτιακός   1-0
Ηράκλεια-Αετός Σκύδρας     1-0
Δόξα Κρανούλας-Πόντιοι Κατερίνης            1-0
Νίκη Βόλου-Εορδαϊκός        1-1
Γιαννιτσά-Οδυσσέας Αν. Σερρών    1-1
*Ρεπό είχε η Κοζάνη
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Επανομή    24       45
2. Καλλονή     23       39
3.Γιαννιτσά     23       39
4. Φωκικός     24       38
5. Εορδαϊκός 24       37
6. Νίκη Βόλου            24       34
7. Δόξα Κρανούλας  23       32
8. Αετός Σκύδρας      23       31
9. Φιλιππιάδα 24       30
10. Ηράκλεια 23       29
11. Τύρναβος              24       28
12 . Κοζάνη    23       28
13 . Ναυπακτιακός    24       28
14. Ζάκυνθος 24       28
15. Πόντιοι Κατερίνης            23       27
16. Οδυσσέας Αναγέννησης            23       26
17. Μακεδονικός       24       14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass