ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο.Λ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ (7-8)

Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2011 22:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:15
Αν και δεν κέρδισαν, αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια οι πολίστες του ΝΟΛ. Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας μπορεί να έχασαν από έναν ανώτερο αντίπαλο με περισσότερες λύσεις όμως έτσι όπως πάλεψαν το ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έδειξαν πως δεν τους αξίζει ο υποβιβασμός στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Εθνικής κατηγορίας, η λαρισινή ομάδα ηττήθηκε από το Παλαιό Φάληρο στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας με σκορ 8-7. Πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς μετά την ισοπαλία που ήρθε στο άλλο ματς ανάμεσα στο ΝΟ Πατρών και το Καλαμάκι τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.
Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Λάρισα. Σουράνι και Παππάς πέτυχαν γκολ με το καλημέρα και κατάφεραν να κάνουν το 2-0 και να δείξουν πως θέλουν τη νίκη με κάθε τρόπο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Οι φιλοξενούμενοι με ένα εκπληκτικό σερί κατάφεραν να κάνουν το σκορ 2-4, 4΄ και 51’’ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Σουράνι μείωσε ξανά στο γκολ κάνοντας το 3-4 αφού είχε προηγηθεί και ένα δοκάρι του Γαλανού. Λίγο πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου το Παλαιό Φάληρο έγραψε το 3-5 με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Με το ξεκίνημα του τέταρτου και τελευταίου οκταλέπτου ο Αληχανίδης παρά το γεγονός πως όλοι οι παίκτες ήταν πάνω του κατάφερε να βρει τρόπο να σκοράρει αποδεικνύοντας πόσο μεγάλος παίκτης είναι (4-5). Στην επόμενη επίθεση το Φάληρο έγραψε το 4-6. Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του ΝΟΛ αφού ακολούθησαν δύο δοκάρια του Κουλουκτσή και του Παππά. Η ψυχολογία έπεσε για τους γηπεδούχους και γρήγορα έγινε το 4-8.
Όλοι πίστεψαν πως τέλειωσε το ματς όμως τελικά ο ΝΟΛ δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Ο Αληχανίδης βρήκε και πάλι δρόμο προς τα δίχτυα και έκανε το 5-8. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Παπαδογιάννης που ήταν εκπληκτικός στο δεύτερο μέρος το απέκρουσε. Ο Γκρέμηλας και ο Λύκαρης μείωσαν διαδοχικά σε 7-8 και όλα έδειχναν ρευστά. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα ο Αληχανίδης έκανε το σουτ τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη απέκρουσε ο Γαβαλάς των φιλοξενουμένων με την μπάλα να δείχνει πως πέρασε τη νοητή γραμμή της εστίας. Όμως η διαιτησία είχε αντίθετη άποψη και έτσι παρέμεινε το τελικό 7-8.
Ένα αποτέλεσμα που άφησε στη μέση την προσπάθεια όλων των παικτών οι οποίοι ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ
2-1, 1-4, 1-1, 3-2
ΝΟΛ: Παπαδογιάννης, Γαλανός, Λέτσιος, Αληχανίδης 2, Παππάς 1, Σουράνι 2, Ζαφειρίου, Στεργίου, Λύκαρης Λ. 1, Γκρέμηλας 1, Κουλουκτσής, Λύκαρης Κ., Μπεζιλιώτης, Χούμας, Παπαδόπουλος
Π. ΦΑΛΗΡΟ: Γαβαλάς, Γενηδουνιάς, Μητρόπουλος 1, Δικαίος 2, Δουδέσης 1, Μανώλης, Αγγελίδης 2, Βερύκοκος, Γιούν 2, Παπαδόπουλος, Ξενάκης, Τσαγκάρης, Παναγούλης, Χρονόπουλος.
 
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΑΛΗΣ
«Πλέον έχουμε ελάχιστες ελπίδες»
Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής του ΝΟΛ, Κώστας Σακαλής δήλωσε τα εξής: «Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Πληρώσαμε το άσχημο δεύτερο οκτάλεπτο. Πλέον έχουμε λίγες ελπίδες για τη σωτηρία. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Το άσχημο είναι πως στο άλλο ντέρμπι παραμονής ήρθε ισοπαλία».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass